Sahiplenmeyen ama kiskanc sevgili adayi

Lafla peynir gemisi yurumez. :confused:

Laf = Kiskanilmak = ? sahiplenilmek
Peynir gemisi = Mustakbel iliskiniz

Kıskanç insan sevmem,korkarım da...
Bende sevmem ama kiskanim ve hiç sahiplenemem demesi bana çok ilginç geldi arkadaşları da onun ilişkilerinin bitme nedenini öyle açıklıyor açıkçası böyle bir insandan direk kacardim ama diğer yönleri çok cazip

Sevgilisi üzerinde diktatörcülük oynar ama iş sorumluluklara gelince ölü taklidi yapar demek istemiş bence.

Aynen bana da çok saçma bir kelime gibi geldi ama çocukta aynı cümleyi kullanınca yani ben kiskancimdir ama sahiplenemem deyince bende anlamlandiramadim ne demeye çalıştı o yüzden buraya konu açtım ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum

Kişiliği oturmamış, saçma sapan şeyler söyleyince cool olduğunu sanıyor işte.

Kıskançlık ya da sahiplenmek iyi özellikler değildir.

Yavru kedi tatli olmus, benim gozumun onune kendini it sanan kizlar geliyor
Gereksiz feminizme ne
Kişiliği oturmamış, saçma sapan şeyler söyleyince cool olduğunu sanıyor işte.

Kıskançlık ya da sahiplenmek iyi özellikler değildir.
Sahiplenilmek ve kiskanilmak bana bir değil zaten benim için önemli olan karşılıklı değer vermek ama bu kelimeleri baya ustelediler ve bana da bu yüzden garip geldi

Sahiplenilmek ve kiskanilmak bana bir değil zaten benim için önemli olan karşılıklı değer vermek ama bu kelimeleri baya ustelediler ve bana da bu yüzden garip geldi

Ama böyle bir insanı sırf yakışıklı ve okuduğu bölüm iyi diye değerlendirmeyi düşünüyorsun. O da muhtemelen bunlara güvenip karşısındaki kadınlara bu muamleyi uygun görüyor.

Niye sadece kadinlar erkege ait oluyor?
Oyle bir şey yok ki? Ben sevgilimi sahiplenirim, o beni sahiplenir. Siz bundan "ben evcil hayvan olduğum için sahiplenme ihtiyacı hissediyorum" gibi bir yorum yapamazsınız. Ruhsal aidiyet diye bir şey var, hatta dostoyevski "dünyadaki en zor his ait olmadığın yerde bulunma zorunluluğudur" falan demiş. Bu sözü okuyunca muhtemelen "o yer benim sahibim, baksana ait olmak falan demiş" diye dusuneceksiniz bu mantıkla. Lütfen bir kelimenin birden fazla anlamı olduğunu öğrenin artık, rica ediyorum

Bunlar benim için önemli kriterler ama karakter hepsinden önemli benim için benim tek tercihimin o çocuk olmadığını o çocuk çok iyi biliyor.Iyi bir bölümde okumasa yada bu kadar yakışıklı olmasa bu saçma muhabbetlere çocukla girmem yalan yok.O yüzden buraya konu açtım ilk önce ne demeye çalıştığını anlayıp sonra duzelte bileceğim bir şey mi diye dusundugum için.

Oyle bir şey yok ki? Ben sevgilimi sahiplenirim, o beni sahiplenir. Siz bundan "ben evcil hayvan olduğum için sahiplenme ihtiyacı hissediyorum" gibi bir yorum yapamazsınız. Ruhsal aidiyet diye bir şey var, hatta dostoyevski "dünyadaki en zor his ait olmadığın yerde bulunma zorunluluğudur" falan demiş. Bu sözü okuyunca muhtemelen "o yer benim sahibim, baksana ait olmak falan demiş" diye dusuneceksiniz bu mantıkla. Lütfen bir kelimenin birden fazla anlamı olduğunu öğrenin artık, rica ediyorum
Ben hiç kadın beni sahiplenmeli diyen erkek görmedim. Nedense hep kadinlara kullanilir. Sizin dediğiniz anlamda evet kötü bir şey yok. İkimiz farklı algılıyoruz bu kelimeyi)

Ait olmakla sahiplenilmek farklı şeyler. Ben hiç kadın beni sahiplenmeli diyen erkek görmedim. Nedense hep kadinlara kullanilir. Sizin dediğiniz anlamda evet kötü bir şey yok. İkimiz farklı algılıyoruz bu kelimeyi)
Hayır, aynı şeylerdir. Bir erkeğin böyle bir beklentisi olmaması normal ama bir kadın da eşini sahiplenir elbette. Sahiplenmek ve köle olmak ayrı şeyler, sahiplenilmek erkek için de kadın için de çok tatmin edici bir duygudur. Ayırt etmek gerek

Back
X