Şahmeran bilezik arıyorum...

denizgezgini

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
16
0
286
İzmir
merhaba arkadaşlar.ben internette her yerde aradım bulamadım.birde size danışmaya karar verdim.1kadın1erkek dizisinde demet evgar'ın taktıgı şahmeran bilezik var.resmini bile bulamadım bulsam ekliycektim.onu nereden bulabilirim.yada markası nedir?bilen varsa lütfen yardım

Ben de ayni sekilde demet evgarin bilekliginden ariyorum. Henuz internetten bulamadim. Ama bilekligin bircok ozellikte olanini gordum. Altin olan modeller gordum. Ama aynisindan hic goremedim. Yardimci olur mu bilmiyorum ama demet evgarda olan model gibi en zarif bu linktekini buldum.
GÜMÜŞ ZİRKON TAŞLI YÜZÜKLÜ ŞAHMERAN BİLEKLİK GittiGidiyor'da 54546677

Fiyatlari soracak olursan 15 tlye de gordum 400 tl ye de gordum. Ama bana kalirsa altinlar yani 400 tl likler gereksiz pahali. 15 tl lik imitasyonlar da cok dayaniksiz. Gumus olanlar en makulu diye dusunuyorum. Demet evgardakinin birebir aynisini bulursan bana da haber ver :) mail atarsan cok sevinirim. Ozelden mail adresimi atiyorum simdi.

Rica ederim :) Birşey aradığınızda direk twitter sayafasına bakın maaşalah açıklamadıkları şeyleri yok

Bende Beren Saat'n Aşkı memnu dizisi taktığından var cnm . Demet evgarınkndende vardı. Ankaradym . Kızılay Avm'de bi magzadan 12.50 tl ye almıştım gayet dayanklı beraber yatıp kalıyoruz dur bakalm hayırlısı

hadi ya :) demet evgarın dizide taktığından ama deme.1kadın1erkek dükkanında satılandan değil.acaba markasını nedir yazabilirmisin?

demet evgarınkinden bende istiyorum yaa nerden bulucazz?? canım sarısını takıyor o gümüş rengini deil. ancak sanki onunkinin ucunda bir yüzük var sanırım serçe parmağına takıyor ya da ayrı bir yüzük daha takıyor oraya bilemiyorum.. 1kadin1erkekdukkan da neden aynısı yok ki yaaa

ya bu onun taktığından değil malesef bende bulmuştum facebooktan bu bileziği ama dizide taktığıyla alakası yok yinede sağol araştırmışsın :)

arkadaşın paylaştıgı resimdeki şahmeran bilezik demet evgarın taktıgı.. eminim. 1 erkek 1 kadın 1 dukkan da satılıyor. pembe altın renginden. alakası yok demişsin ama o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…