• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte face actim askerdeki sevgilimi isletiyorum

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
Kizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio :( 4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar

Askerlik psikolojisidir belki de yani bilemeyiz ama sende çaktırmadan ağzını ara bakalım ya üzüldüm senin adına

Önce bi sakin ol.
Belki senin oldugunu tahmin ediyordur oda sana oyun yapiyordur

Nerede asker?

Ve neden yaptın, şüphe mi yoksa sırf yeşillik olsun diye mi?

Kendini belli etme bence buyuk ihtimal senin olduğunu tahmin etmiş olabilir kendini belli edersen senin olduğunu biliyordum felan diyecek. Yapmaman gereken bi hareket bu herifin daha once boyle bi sey yapmamişsa da teşvik etmiş oldun boyle bi seye kalkişiyorsan bunlari kaldirman gerekiyor.
Ne yapman konusunda tavsiyem bunu fake olduğu anlasilmayan bi hesaptan yap. Onun tanimadigi bi arkadaşin olabilir. Gerçekten yine tav oluyorsa o zaman bakarsin durumuna. Simdi kesin bir sey de diyemem anlamiş olabilir kedi resmi felan

Kendini belli etme bence buyuk ihtimal senin olduğunu tahmin etmiş olabilir kendini belli edersen senin olduğunu biliyordum felan diyecek. Yapmaman gereken bi hareket bu herifin daha once boyle bi sey yapmamişsa da teşvik etmiş oldun boyle bi seye kalkişiyorsan bunlari kaldirman gerekiyor.
Ne yapman konusunda tavsiyem bunu fake olduğu anlasilmayan bi hesaptan yap. Onun tanimadigi bi arkadaşin olabilir. Gerçekten yine tav oluyorsa o zaman bakarsin durumuna. Simdi kesin bir sey de diyemem anlamiş olabilir kedi resmi felan
Bir anlamış olabilir,
İki anlasa sadık çocuk numaralarına kalkışır kabul etmez,
Üç anlasa direkt belli eder anladığını sinirlenir.

Bence çocuk her halükarda boş ve saftirik gibi böyle bi lüzumsuz nası diyim.

sakın kendi fotonuzu yollamayın. sen olduğunu biliyordum sana ders vermek istedim bana güvenmeyi öğreneceksin vs. diye ağız kalabalığıyla zeytinyağı gibi üste çıkar! aşırı güzel olmayan, normal bir kız fotoğrafı atın, fake olduğunuzu belli etmeden muhabbeti yürütün.

O da seni isletiyordur. Ava giden avlanir.
Komik ya, sen durduk yere dalgani gec, adam senden acikgoz cikip seni dumur etsin. :))

Kendi resmini atma başka kız resmi at biraz devam et. Sonra sevgilin var mı yok mu diye sor.
Aslanım çeri:KK53:
Başka fotolar istiycek. Hatta elini çenene koy da çek fake değilsen falan diyip anlık pozlar verdirticek. Yaşanmış bi olay:KK45: ben değilim ama kahramanı:KK53:

Back
X