• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte face actim askerdeki sevgilimi isletiyorum

Kendi ipini çekmek denir buna :( :( :(
Ben de yapmıştım.
Ayrılmıştık o zaman dertlesmisti benimle bayağı bayağı biraz daha ağzını yoklamaya çalışınca.
Sen tanıdık birisin kesinlikle dedi ve bastı engeli.

emin misin konuştuğun kişinin sevgilin oldugundan. ya başka bi arkadaşı facesine giriyorsa.

Kizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio :KK43: 4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
Kendi resmini atttt... sonra bay

kasinmissin..
neden boyle sacmaliklar yaparsiniz ki ya:KK12:

sevgilin gerizekalı değilse fake hesap oldugunu işlettıgını anlamıştır , resim diye tutturmasının sebebi de o ama Allah aşkına kızlar guvenmediğiniz adamla birlikte olmayın ya ben mi anormalim siz mi bir güvensizlik yasadım mı anında sutlarım şöyle saçma sapan işler yapmam gerçekten acıyorum size ama saçmalıyorsunuz.

Her erkeği lmtihandan geçirilmeye ihtiyacı var kızların , evliyken daha ağır oluyor ve sonu boşanmayla sonuçlanıyor , ben gayet normal buldum demek ki sen ona yeterli gelmiyorsun ,evlensende gözü başka güzel hatunlarda olacak , henüz doyuma ulaşmamış

Kizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio :KK43: 4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
Simdi sen bunu 1 ayda devam ettirsen bahane ayni olacak "sen oldugunu biliyordum" diyecek uste cikacak.
Niye boyle birsey yaptinki?
Bide profilinde senle resimleri yok mu iliski durumu yok mu?

Cok yalnis yaptin bence asker piskolojisidir ama ayiptir yaptiginiz size yapilsa hosunuza gidermiydi bencede ayrilin 4 yillik sevgilisiniz bu tarz hareketleri simdiden yapiorsan sonradan evlenince s4nden korkulur onu gectim belki siz oldugunuzu biliyordur ben o erkek yerinde olsam silerim seni hemen hic dusunmeden guven yoksa ask olmaz hemde hic

Cok zor bsey.
Ama sakin hesap soruyum diye etegindeki taslari dokme simdi.
Sonra ´senin oldugunu biliyodum´ diycek.
Guzel bi kiz resmi koy bakalim.
Randevu felan teklif edecekmi gorelim.

Ya bu resmi olmayan fake hesaplara kanan erkekler hala kaldı mı ? 7-8 yıl önce yapılan numaralardı bunlar :KK64:Erkek arkadaşın gerçekten saf değilse oyun oynuyodur seninle.

Durduk yere nerden çıktı ki işletmek.. hayatta aklıma gelmez bi sorun yaşamadığım sürece :)
Arkadaşın dediği gibi belki de sen olduğunu anlamıştır ondan foto istemiştir. düşük ihtimal ama olabilir :)

Eski konularınıza baktım kasımda sevgiliniz yokmuş ama konuda 4 yıllık sevgilim demişsiniz
Ayrıca eylülde açtığınız konuda da eski sevgiliniz size ulaşmasın diye telefon numaramı değiştirdim demiştiniz
Canınız sıkıldıkça sorun yaratıyor konu açıyorsunuz buraya herhalde :KK69:

Back
X