Yok ben foto istemiştim bana direk birlikte çekindiğimiz bi fotomuzu göndermişti bu ben yanımdakide benim kendini akıllı sanan nişanlım diyebelki de anlamamıştır ama işten sıyrılmak için ''aslında anlamıştım senin oldugunu'' demiştir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben foto istemiştim bana direk birlikte çekindiğimiz bi fotomuzu göndermişti bu ben yanımdakide benim kendini akıllı sanan nişanlım diyebelki de anlamamıştır ama işten sıyrılmak için ''aslında anlamıştım senin oldugunu'' demiştir..
yuhKizlar şoktayim sokta resmen konusuo canim manim die sahte profildeki kızla resimde kedi resmi ile actim uydurdum bi isim konusuo cok merak ediyormus resim at bana dio4 yildir sevgiliyiz bunu bana nasil yapar
evet konularda ciddi tutarsızlık var.bu bayanın daha öncekı konularını okudunuz mu ?
buna çok güldüm akıllı adammiş vesselam...Yok ben foto istemiştim bana direk birlikte çekindiğimiz bi fotomuzu göndermişti bu ben yanımdakide benim kendini akıllı sanan nişanlım diye
Nasıl anlatsam neyi anlatsam bilemiyorum sadece biraz içimi dökmek isterim. Mutsuzum çok mutsuzum Hayatımdan zevk alamıyorum. Kendimi sevemiyorum27 yaşındayım kendimi 37 yasında hissediyorum. Hayatımda beni tek mutlu eden şey sevdiğim isi yapıyor olmam hısım akraba nerde calisiyosun dediklerinde gururla meslegimi söylemem beni tek mutlu eden şey bu iş hayatındaki başarılarım. Ama çok yalnızım kızlar çok
tek basıma kücücük bi ilin küçücük ilçesinde yaşıyorum hic bir sosyal faaliyeti olmayan
çok uğraştım ama olmadı bursaya ankaraya izmire adanaya özeniyorum büyük sehirde hersey elimin altinda olsun spora gitmek istiyorum mesela ama öyle bi imkan bile yok burda
asık olmak istiyorum tek kisilik masalar kurmak cok koyuyo bi yastan sonra insana bu küçücük yerde kim görüp beyenirki beni hem evlilige tayin gözüyle bakmaya basladim artik beni tek kurtaracak şey burdan evlilik
arkadaşlarım iyi anlastigim insanlar hep benden uzak. Yakınımdaki ilerle kafam uyusmuyo pek
boguluyorum hayallerinden uzak yaşamın kendisinden uzak
herşey bana çok uzak aşk bile
![]()
Kaldı kaldı hemde ne kaldıYa bu resmi olmayan fake hesaplara kanan erkekler hala kaldı mı ? 7-8 yıl önce yapılan numaralardı bunlarErkek arkadaşın gerçekten saf değilse oyun oynuyodur seninle.
Ne ayaksin wyz diye sormamak olmaz o zamanKasım ayinda bunu yazmis , simdi de 4 yillik sevgiliyiz demis.
daha önce de 3 yıllık sevgilisinden ayrıldıgını söylemiş. sanırım 3 yıllık sevgilisiyle barıştılar. yani fake mi bilmiyorum ama böyle de olabilir.Kasım ayinda bunu yazmis , simdi de 4 yillik sevgiliyiz demis.
daha önce de 3 yıllık sevgilisinden ayrıldıgını söylemiş. sanırım 3 yıllık sevgilisiyle barıştılar. yani fake mi bilmiyorum ama böyle de olabilir.