anneme gitsem sürekli arıyo komşulara sölüyomuş ev bomboş kızım gitti diye, anneme gideceğim zaman o evde olmayacak çünkü oğlumla beraber gidersin diyo, onunla gidince kalamıyorumda, acaba gitsem evime diyorum orda işte bulsam ama başkası gerçekten olamaz diyorum, o da ev tutalım diyo borçları bitince ev almayı düşünüyo fakat annesi ona hiç güvenmiyo
annen 17 yaşındaki küçücük kızının nişanlısının evinde yaşamasını hazmetmiş, sindirmiş de nişan yüzüğünün sahte olmasına mı takılmış..
anneme düğünü hemen yapacağını söyledi siz hiçbirşeye karışmayın ben herşeyi yapıcam dedi, annem benim mutlu olmamdan başka bişey istemiyo sadece ben yokum annemin evinde 3 tane daha kız var siz sadece annemin ne kadar kötü biri olduğundan mı bahsediyosunuz, annem gerçkten benim kötülüğümü istemez her gün arıyo gelmiyo musun diyo
anneme düğünü hemen yapacağını söyledi siz hiçbirşeye karışmayın ben herşeyi yapıcam dedi, annem benim mutlu olmamdan başka bişey istemiyo sadece ben yokum annemin evinde 3 tane daha kız var siz sadece annemin ne kadar kötü biri olduğundan mı bahsediyosunuz, annem gerçkten benim kötülüğümü istemez her gün arıyo gelmiyo musun diyo
neden orada kalmana izin veriyor annen? baban abin vs bişe demiyor mu? sülale vs? hiç kimse 17 yaşındaki küçücük bir kızın sevgilisinin annesiyle (nişanlı olmadan önce de yaşıyomuşsun) birşey demiyor mu?
tamam sağolun ben hayatımdan memnunum
ben kaynanamla beraber yaşıyorum yani kaynanam dediğime bakmayın henüz evlenmedim tabi nişanlanmadımda ama gitmemi istemiyorlar annemin yanında değil de nişanlanacağım insanın yanındayım şuan, annemin rızası var bu arada kaçmam söz konusu değil arada gidiyorum zaten. annesi bazen gidiyo yemek temizlik falan bana kalıyo ben fazla yemek yapmasını beceremem bide ramazan ayı biliyosunuz, oruçluyken daha zor geliyo yemek yapmak, annesi beni gerçekten çok seviyo bi ablası bi de kardeşi var ikiside çok iyi insanlar babasıda öyle yani ailedeki herkes beni sevdi sevgilim dışında, bazıları kaynanasından soğuk davranışlar sezebilir ben sevgilimde görüyorum, aldı beni ailesinin orta yerine koydu, kendisi istediği gibi maça falan gidebiliyo, beni aldatmaz o konuda şüphem yok fakat keşke aldatsa da kıskançlıklarını başkasına yapsa, ben istediğim zaman ona sarılamam o gelir sarılır, akşam yemek o gelmeden hazır olur, bide evin temizliği var evde ne kadar çamaşır varsa iç çamaşırına kadar ütülenir, şu an bile var 1 sepet çamaşır, oruçlu oruçlu nasıl yapıcam diye düşünüyorum, ama herşeye rağmen akşam yemeğinde gözlerimin içine bakıp gülümsemesiyle bütün günün yorgunluğunu unutuyorum
4 yıl flört 1 yıl nişanlılık ve iki buçuk aydır evli biri olarak söyleyim. çok pişman olacaksın. bu ailenin sana değer verdiğini düşünmüyorum. ve hi. düzelir diye düşünme. düzelmiyor. daha evlenmedende aynı evde kalmanız çok tuhaf. o evde yaşayacaksan evlendikten sonrada alışırsın. ailen nasıl kabul etti. merak ettim doğrusu. ayrıca baştan her istediğni yaptır yoksa içinde çok acısı kalıyor. en normal olan şeyleri bile yok istemem dersen kimse gelinim çok anlayışlı demiyor. sen öylece kalıyorsun. tecrübeyle sabit. bunu kabul eden daha aızınada razı olur diye insanı enayi yerine koymaya çalışıyorlar. senin değerin okadarmı ki nişan yüzüğünde bile sahte olmasına eyvallah diyorsun.
pek memnun gözükmüyosun
evlenince bu evde oturacağım için eve alışam için, benim fikrim değil inanın annemin evine gider gitmez aramaya başlıyo kaynanam, beni yanında görmek istiyo, annenin evinde kalmıycaksın dimi falan diyo ben yinede gidiyorum annemin yanına kalıyorum o zamanda her gün arıyo gelmiyo musun diye, bi ara anneme gittim nişanlım hastalanmış
henüz nişanlanmadım yazıyo değil migerçekten memnundum
neden soğudun bana uyuz insan! insanın içini kemiren kuşkulu davranışlarını çek artık üzerimden, 2 gündür farketmedim mi sanıyosun? sen karşındakini çocuk gibi mi görüyosun? benim aşkım benden daha büyük, kalbim taşıyabiliyosa bu duyguyu, senin için sadece, bi türlü anlayamadın. senin için neler yaptım ben annemi babamı bırakıp geldim böyle mi yapmak lazım yani, kapalı mı sanıyosun baba ocağımın kapısı!? bir daha eve aynı şekilde gelirsen hangi yüzüne bakıyım senin ben? seni arıyoruz yemek yenicek annene söylüyorum oğlun telefonu kapattı! annen yüzüme nası bakabiliyosa sende aynı şekilde bakabiliyosun demekki! yeter bıkmadın mı!
kadın aslında bi nebze kendi agırlıgını kendi degerini kendi beliryebilir adam gerçekten hayırsız olmadıktan sonra..Dürüst davranabilirmisiniz karı koca hayatı yasıyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?