• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte samimiyeti ögrenmemin şerefine sıradaki konu :(

Ben sevindim aranızın düzelmesine ama bence ne kayınvalide ne görümcede bitmiş iş,iş eşinde bitmiş herkesin ağzının payını öyle bir vermiş ki bakmışlar pabuç pahalı :) eşin onların ağzıyla sana tavır alsaydı nasıl olurlardı bilmiyorum bak okısım asıl kimlikleri işte:) bence kötü davranma çok da eskisi gibi olmana gerek yok
Haksız yere can acısı unutulmuyor çok da küçük değil maşallah doğruyu yanlışı ayırd edecek yaşta:51:

Çok şükür gercekten eş konusunda. aksam onlardaydık pastasını hedıyesını alıp gıttık.elimi öpücek oldu normalde sadece öpüşür geceriz öpüyümmü dedi gerek yok dedım gulerek kvdemde eşimde öpcek tabi dedi.bende ben sevmem el öptürmeyi dedim güldüm geçtim.Msjlarını sılmeme ragmen tek tek aklıma getırdı kör seytan :) ıstesemde eskısı gıbı olamam zaten suanda.eve gelincede eşimlede konustuk hareketlerınden pişman oldgu belli dedi ve iyki sen o msjlarına cvb vermedın öfkene yenılıp o aradgnda telı acmadın teli acsaydın kavga edıcektınız ve yuzyuze bakmak dıye bırsey olmzdı ozaman ve bende nefsıme yenık dusup onun soyledıklerınden cok senın soyledıklerıne takılabılrdım adaletlı olamayabılrdım dedi.seninle sen bunları nıye soyledın derken onlarada senı savunmak durumunda bırakmadın beni tesekkur ederım dedi ki ben normalde öfkesıne hakım olabılen bırı degılım eşimden daha cabuk parlayan bırıydım kendı aramızda eşimle buyuzden cok tartısırdık o sakinken ben kudurabılen bır tipim yani.Rabbim çok büyük gercekten öyle bır zamanda sükut ettirdiki beni ipler kopma noktasından döndü.

Kayınvalideni biraz da görümcen doldurmuş belli ki.Siz de zamanında fazla yüz verdiğiniz için tepenize çıkmış.Bak sana şunu söyliyeyim.İnsan doğar büyür evlenir.Herkes kendinden mesuldür.Kv yalnız kalamama problemi varsa,boşanırken bunu da göz önünde bulunduracaktı o zaman.Siz artık bir ailesiniz.Onun bunun kaprisiyle,yaşam standardıyla hareket ederseniz,aile değil,sülale olarak devam edersiniz hayata.Senin de çocuğun olacak.Sen de evladının geleceği için uğraşacaksın.Hiç bir yer dağ başı değil ki yalnız kalamasın.Yatalak mı,aciz mi? Yakında olsan da hayata meşakati,insan hiç uğrayamayabiliyor.Sen de annenden babandan ayrısın.Millet gurbete gönderiyor evladını.İnsanın konu komşusu bile senden daha önce yetişebiliyor.Gereksiz kapris bunlar.Görümcende çocuk değil.23 yaşında,maşallah senin adına herşeyin kararını verecek yaşa gelmiş.Çatır çatır konuşup,mesajlar atmasını biliyor.Ne cür'et.Sonuçları ikinizi ilgilendiren ve bağlayan hiçbir konuyu sadece kocana bırakma.Aman o karar versin ben karışmayayım deme.Sizin için maddi olarakta manevi olarakta neresi iyiyse orada olun.Bugün burda kalırsın onların gönlü olsun diye.Yarın maddi srunlar çıkınca kendi aranızda gerilmeler başlar.Bu arada yine de çok şanslısın ki,eşin olgun davranmasını ve adaletli olmasını biliyor.

Yüz vermek değilde ben iyiniyetle yaklastım ve üzüldüm fazlaca durumlarına cunku akrabalar arasındada ezilen gördüğüm kadarıyla hep eşimin ailesi ve böyle bırdurumla karsılasınca ınsanlara siz kim oluyorsunuz dercesine sahip cıktım eşimede ailesinede buzaman kadarda ilk yasadgmz olay bu.söylediklerinizi görümcemle tatlı sert bır sekılde konustum yalnız kalma korkusu evet anneyi anlayabılırım onun yerıne koydgm zaman kendımı ama abin bırgun evlenıcektı benle yada bıbaskasıyla hadı dıyelım hata ettı evlendı tamam sen bekarsın hayatını anneye göre planla madem yalnız bırakma anneyi bunu yapabılırmısın bu mumkunmu dedim.hangı evlat ömür boyu anne babanın dizi dibinde dedim ki benım annemde ıstemesmı evladı gozunun onunde olsun bı anneye hak gorulen dıger anneye lüksmü sence dedim.kaldıkı annem sürekli orda kal kızım dıyerek benı buraya alıstırmak ıcın cabalarken dedim.kalırsak bız maddı sıkıntı cekerken ben sıze karsı sogumıcakmıyım sız ıstednz kaldık alın ıste demıcekmıyım dedım.tatlı gelıp tatlı gıdemıceksem burda olmamın ne faydası olur sıze yada bana dedım.sonuna kadarda hak verdi söylediklerime zaten.eşim o dönemde cok arada kaldı yükünü hafifletmek adına o dönemde kararı ona bıraktım ama o duygusallıkla bır karar vermıcegınıde anlamıstım aslında sakın kafayla oturup benımle konusurdu ve şükürki öylede yaptı.egerki burda kalma kararı alsaydı bana karsı kendını suclu hıssedıcektı belki yıne burda kalıcaz tayın ısımızın olumlu sonuclanmama ıhtımalıde var öyle bıle olsa bizim aldgımız kararı uyguladık ya içim rahat küserek kavga ederekte gıtmek ıstemedım hıcbızaman Allah biliyor halada istemiyorum. bu mevzu olana kadarda kv herzaman anlayıslı bı anneydı bana karsı bogmadı hıc bızı gorumcemde gurbettekı tek arkadasımdı kafa dagıtırdık beraber zamanla kırgınlıgımda gecebılır ama bu onun bundan sonrakı tavırlarına baglı birazda

Çok şükür gercekten eş konusunda. aksam onlardaydık pastasını hedıyesını alıp gıttık.elimi öpücek oldu normalde sadece öpüşür geceriz öpüyümmü dedi gerek yok dedım gulerek kvdemde eşimde öpcek tabi dedi.bende ben sevmem el öptürmeyi dedim güldüm geçtim.Msjlarını sılmeme ragmen tek tek aklıma getırdı kör seytan :) ıstesemde eskısı gıbı olamam zaten suanda.eve gelincede eşimlede konustuk hareketlerınden pişman oldgu belli dedi ve iyki sen o msjlarına cvb vermedın öfkene yenılıp o aradgnda telı acmadın teli acsaydın kavga edıcektınız ve yuzyuze bakmak dıye bırsey olmzdı ozaman ve bende nefsıme yenık dusup onun soyledıklerınden cok senın soyledıklerıne takılabılrdım adaletlı olamayabılrdım dedi.seninle sen bunları nıye soyledın derken onlarada senı savunmak durumunda bırakmadın beni tesekkur ederım dedi ki ben normalde öfkesıne hakım olabılen bırı degılım eşimden daha cabuk parlayan bırıydım kendı aramızda eşimle buyuzden cok tartısırdık o sakinken ben kudurabılen bır tipim yani.Rabbim çok büyük gercekten öyle bır zamanda sükut ettirdiki beni ipler kopma noktasından döndü.

Eşinize tütüt kırkbir kere maşalaah valla ne kadar derin düşünüyor,süpersiniz bence bi sıkıntı yok hayatınıza bakın :31:

Back
X