- Konu Sahibi benebakbiyo
Ben sevindim aranızın düzelmesine ama bence ne kayınvalide ne görümcede bitmiş iş,iş eşinde bitmiş herkesin ağzının payını öyle bir vermiş ki bakmışlar pabuç pahalı :) eşin onların ağzıyla sana tavır alsaydı nasıl olurlardı bilmiyorum bak okısım asıl kimlikleri işte:) bence kötü davranma çok da eskisi gibi olmana gerek yok
Haksız yere can acısı unutulmuyor çok da küçük değil maşallah doğruyu yanlışı ayırd edecek yaşta![]()
Çok şükür gercekten eş konusunda. aksam onlardaydık pastasını hedıyesını alıp gıttık.elimi öpücek oldu normalde sadece öpüşür geceriz öpüyümmü dedi gerek yok dedım gulerek kvdemde eşimde öpcek tabi dedi.bende ben sevmem el öptürmeyi dedim güldüm geçtim.Msjlarını sılmeme ragmen tek tek aklıma getırdı kör seytan :) ıstesemde eskısı gıbı olamam zaten suanda.eve gelincede eşimlede konustuk hareketlerınden pişman oldgu belli dedi ve iyki sen o msjlarına cvb vermedın öfkene yenılıp o aradgnda telı acmadın teli acsaydın kavga edıcektınız ve yuzyuze bakmak dıye bırsey olmzdı ozaman ve bende nefsıme yenık dusup onun soyledıklerınden cok senın soyledıklerıne takılabılrdım adaletlı olamayabılrdım dedi.seninle sen bunları nıye soyledın derken onlarada senı savunmak durumunda bırakmadın beni tesekkur ederım dedi ki ben normalde öfkesıne hakım olabılen bırı degılım eşimden daha cabuk parlayan bırıydım kendı aramızda eşimle buyuzden cok tartısırdık o sakinken ben kudurabılen bır tipim yani.Rabbim çok büyük gercekten öyle bır zamanda sükut ettirdiki beni ipler kopma noktasından döndü.