sahtede olsa hic arkadasi olmayan varmi yoksa tekmiyim?

Olabilir tabi yanlis anlamis olabiirsiniz
ama arayis degil sitem sadece uzulcek bisi yok tabi ne buyuk dertler var su dunyada ama istee insanogu uzuluoz herseye

Ben bildlm bileli arkadaşım var ama şu an 1 tane var başka arkadaşlarda gel görüşelim diyorlar ama beni merak ettiklerinden arkadaş olmak istediklerinden değil içini dışını öğrenip sonra selamı kesecekler

bunlarada ben yokum 1 samimi arkadaş yeterli kafam götürmüyor
yaşlandım herhalde

Ayni dusuncedeyim bi suru arkadasim icten durust olmicaksa bitane yeterli

Bende çok fazla arkadaş edinemiyorum bu benden kaynaklı ama. Çünkü insanlarla oturup konuşacak birşey bulamıyorum hele ki yaşıtlarimla hiç anlaşamıyorum. Çok arkadaşım var çocukluktan kalma liseden kurslardan hep gelmek gitmek istiyorlar ama ben cıvık cıvık sevmiyorum bir tane adam gibi olsun istiyorum aslında o da var da uzağız ve onun iki çocuğu var gidip gelmek zor oluyor biraz. Şimdi bende hat kursuna diksiyon kursuna yazılmak istiyorum. Bakalım belki orda bulurum kafa dengi. Bi de benim arkadaşlarım benden büyük yaşıtlarımla konuşurken ne yalan söyliyim biraz sıkılıyorum. Bi tek kardeşim var benden 2buçuk yaş küçük ama kafamız bir hiç kardeş gibi değiliz hangi benden büyük bir arkadaşımla konuşuyormuş gibi hissediyorum hep kendimi. O yönden biraz şanslıyım galiba.

Sizde kurslara yazılmışsiniz inşallah kalıcı arkadaşlıklarıniz olur

insanlara değer veriyorum ve gerçekten sevdiğim arkadaşlarım var ama çok vakit ayıramıyorum maalesef

Ded
aklıma çok klasiklesmis bir söz geldi :)
çevrem genis diyenlere bir not ;
10 tane 10 kurusta 1 lira eder ,
2 tane 50 kurusta ...
çevre yapmacam diye herkeslede arkadaslık yapılmaz .

Dediğinize katılıyorum.. Ama bazı durumlar var ki herkes yanında birilerini görmek ister.. Hastalık, düğün ve cenazede.. İşte o zaman da dediğimiz o 2 kişiyle olmuyor bunlar..

Ne yalan soyleyeyim benim de yok hic arkadadim herkes ile arkadaslik edemiyorum.hep kendim gibi birini aramidimdir ama bulamadım

Meraba, bu saatte kafam bozulduğu için internette dolanıyordum sonra kadınlar kulubu üyeliğim olduğunu hatırladım, gerçi 2014 te yazmışsınız ama popüler üye yazdıüı için görülür diye düşündüm, şu an aynı sorunu deli gibi yaşıyorum, sosyal medya kullanımı konusunda farklı iki hamle yapmışız anlaşılan, geçtiğimiz günlerde facebook -twitter gibi hesaplarımı kapattım açıkçası ordaki hayatların şişirme de olsa içimi bulandırdığını farketmeye başladım, sorum şu ki, bu gönderinin üzerinden iki sene geçmiş benim durumumda olan biri bu durumu düzeltebildiyse tecrübelerinden yararlanmak isterim

Kızlar ben 6 yıldır sosyal medya kullanmıyorum ama arkadaşlıklarımdan ödün vermedim çünkü ben onlarla sadece face üzerinden görüşmüyodum
Telefonla her daim arayıp soran ve aranan sorulan biriyim
5 6 arkadaşım var hepsi evli
Evlenince eşimi de arkadaşlarımın eşleriyle kaynaştı ve düzenli görüşüyoruz akşamları birbirimizi evlerimizde Ağırlıyoruz
Görüşmeyi kesmiyoruz
Örnek bi arkadaşım beni 2 hafta aramadı die kırılmak yerine ben arıyorum kopukluk girmiyo araya
Kuzenlerim de hep yaşıtım bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyorum

Yani sosyal medyanın pek bi katkısı yok

Neden yok mesela
Çünkü frekans tutmuyo, çünkü en az eş seçer kadar iyi seçmeye çalışıyorum, erkek arkadaşım bile üzülüyo bu halime sürekli yakınıyorum ve arkadaşlık için en güzel çağlar çocukluk ve ilk gençlik yani üniversite yılları bu fırsatları atladın mı sanki kolay kolay olmuyor ciddi ciddi bu akşam yardım mı alsam diye düşündüm şy an bunları yazmam çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…