- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi delimideli
-
Tabi ki olur olucaktirda ki olmus zaten.surmemis sadece.hem arkadas sadece oyle disari cikip kahve ictiklerin degildir.mesela benim burdan hic gormedigim ama cok sevdigim arkadaslarim var.hatta derdini sevincini onlara anlatmak daha kolay bazen.yani kisacasi diyorum ki:'biz burdayiz':)
valla daha yakın zamanda arkadaş bozuntuları yüzünden çok üzüldüm, sen verici olsan da kimse sana birşey vermek istemiyor, yüzeysel olmak gerektiğini geç fark ettim, derinlikli ilişkiler beklemiceksin kimseden, kimseden de kardeş olmuyor, kardeşin bile kardeş değilken.
Sende haklisin cnm insanlik olmus
Sonuna kadar katılıyorumsanki yazdıklarınızı ben yazmışım.
Benim içinde öncelik aile;eşim,çocuğum,annem,babam,kardeşlerim.
Hiç üzülmüyorum bu halime.
En azından hergün bu arkadaşım bana bunu dedi,
yok ne demek istedi,laf mı çarptı gibi dertlerim olmuyor.
Samimi olup iki derdini anlatıyorsun bir bakmışsın aylar sonra sana yol,su
olarak geri dönmüş,can sıkıntısından başka bişey değil.
Simdilerde soyle bi karar vardim evet yuzeysel ve seviyelibelki de bizim gibiler fazla hassas bilemiyorum ki, belki normal olan yüzeysel olmaktır
Aynen oyle ilk ailen tabikiarkadaşlık tamam ama dostluğu asla inanmıyorum birkaç aydır.önce ailem gerisi olsa da olur olmasa da.
Sahte arkadaşı ne yapacaksın zararından başka birşeyi dokunmaz ki sana,
Benim 2 tane samimi olmak üzere var bir sürü samimi olmadığım arkadaşım var olsada olurlar olmasa da olurlar
birşey farketmez benim için
Senle aynı yaştayız daha gençsin ilerde gerçek dostum diyebileceğin arkadaşlar edinebilirsin ,
edinemezsende dert etmeye değmez bence
Tabiki degmez dediklerinde haklisinSahte arkadaşı ne yapacaksın zararından başka birşeyi dokunmaz ki sana,
Benim 2 tane samimi olmak üzere var bir sürü samimi olmadığım arkadaşım var olsada olurlar olmasa da olurlar
birşey farketmez benim için
Senle aynı yaştayız daha gençsin ilerde gerçek dostum diyebileceğin arkadaşlar edinebilirsin ,
edinemezsende dert etmeye değmez bence
Ay herkes yanlızım diyor . Şimdi herkes O aaaa evet bende öteki bendee diyecek . Ama gel arkadaş olalım desen herkes herkesten kaçışıyor . Anlamadım .Merhaba hanimlar benm hic arkadasim yok lise mezunuym 2yillik evliyim lieseden sonra face kapamistm uzun sure lisedede pek arkadaslik yapan yoktu zaten
Ama nedem cozemedim kimsenin kotulugunu istemeyen gercekten temiz kalpli bi insanim lisede de hep oyleydim 24yasindayim hala oyleyimdir
bekarken belediye kurslarina gittim bi kac arkadas edindim ama fazla ara verince eski samimiyet kalmadi onlarlada ve lisedekilerle lisedekiler zaten samimi olmadilar demistim
neden gercekten yalniz kalir insan..zaman gecmesi bi sebep olmaz bence
Yeni face actim sayilr lise arkadaslarimida ozlemistim
arkadaslarimi diyorum cunku ben insanlari seviyorum beni sevmeselerde
ama lisede arkadas olanlar hala gorusuyorlar esleryle birlikte hemde ama beni hala aralarina alma girisimleri yok selam verdigimde bile cevap yok
kimse sevmek zorunda degil beni tabikide ama uzuluyorm oyle serseri kotu bi kizda degilim
bu senede belediye kursuna yazildim insl orda gercek arkadaslillar kurarim
Oturdugum yerde de komsuuluk yok yasitim kimse yok komsuluk arkadaslik kurabilcegim
dusunun dugunum oldu kurs arkadaslarima hepsne davetiye verdim kimse gelmedi
o zman bile icime oturmustu cevr yok diye
esiminde is disinda gorustugu kimse yok
of cok skldim nedn ben yalnizim
kmsem yok
gercelten beni sevene canimi verck kadar severim cikar iliskim hic olmamistir
samimi ve sicakkanliyimdir
sizce bemde bi hatami var ?
Herks gorusuyorhala birbiriyle
benm neyim eksik onlardan
Facete arkadaslarin bulustilar die yazmislar hepten icim gitti
Buraya yaziyim mi die cok dusundum ve yazdim umarim cozum bulabilirim sagolun simdiden yorumlar icin
Aynen bunu bende anlamiyorumAy herkes yanlızım diyor . Şimdi herkes O aaaa evet bende öteki bendee diyecek . Ama gel arkadaş olalım desen herkes herkesten kaçışıyor . Anlamadım .
Merhaba hanimlar benm hic arkadasim yok lise mezunuym 2yillik evliyim lieseden sonra face kapamistm uzun sure lisedede pek arkadaslik yapan yoktu zaten
Ama nedem cozemedim kimsenin kotulugunu istemeyen gercekten temiz kalpli bi insanim lisede de hep oyleydim 24yasindayim hala oyleyimdir
bekarken belediye kurslarina gittim bi kac arkadas edindim ama fazla ara verince eski samimiyet kalmadi onlarlada ve lisedekilerle lisedekiler zaten samimi olmadilar demistim
neden gercekten yalniz kalir insan..zaman gecmesi bi sebep olmaz bence
Yeni face actim sayilr lise arkadaslarimida ozlemistim
arkadaslarimi diyorum cunku ben insanlari seviyorum beni sevmeselerde
ama lisede arkadas olanlar hala gorusuyorlar esleryle birlikte hemde ama beni hala aralarina alma girisimleri yok selam verdigimde bile cevap yok
kimse sevmek zorunda degil beni tabikide ama uzuluyorm oyle serseri kotu bi kizda degilim
bu senede belediye kursuna yazildim insl orda gercek arkadaslillar kurarim
Oturdugum yerde de komsuuluk yok yasitim kimse yok komsuluk arkadaslik kurabilcegim
dusunun dugunum oldu kurs arkadaslarima hepsne davetiye verdim kimse gelmedi
o zman bile icime oturmustu cevr yok diye
esiminde is disinda gorustugu kimse yok
of cok skldim nedn ben yalnizim
kmsem yok
gercelten beni sevene canimi verck kadar severim cikar iliskim hic olmamistir
samimi ve sicakkanliyimdir
sizce bemde bi hatami var ?
Herks gorusuyorhala birbiriyle
benm neyim eksik onlardan
Facete arkadaslarin bulustilar die yazmislar hepten icim gitti
Buraya yaziyim mi die cok dusundum ve yazdim umarim cozum bulabilirim sagolun simdiden yorumlar icin
Arayis degil aslinda uzuluom sadecebulan bulur beni zatenilkokuldan ortaokuldan arkadaşlarım var.lise de değişiklik yaptığım için iki farklı yerden arkadaşlıklar edindim.bunun dışında dersane ve üniversiteden de arkadaşlarım var.ayrıca yaşadığım yerde ailem sayesinde tanınıyorum bunun da getirisi var.ama sonuç olarak kaç tanesine hadi gel canım bugün bizde, yarın sizde, ertesi gün dışarda vakit geçirelim diyosun dersen hiç tanesine.evde tek başıma oturuyorum.kafamda çok rahat.
olabildiğince sosyalleşmeye uğraş bulmaya çalışın.ama arkadaş arayışına girmeyin.anlaşabileceğiniz kişilerle zamanla birbirinizi bulursunuz zaten.
Malesef akrabalrda tirsssbi işte çalışsan arkadaşlık kurabilirsin ya da akrabalardan falan birileri yokmu akranın..
bana öyle geldi.belki karşınızdakilerde böyle hissettiği için uzaklaşıyo olabilir diye söyledim.üzülmeni gerektircek hiç bişey yok inanki.arkadaşlar art niyetli dostsa çok zor bulunuyo.sahte olmasındansa yalnız olmak iyidir.başına ne dertler getiriyolar insanın.Arayis degil aslinda uzuluom sadecebulan bulur beni zaten
Aynen yazildim kursa zaten :)Bence yeniden kurslara katilip hoslandigin kisilerle samimiyet kur. Arkadassiz, dostsuz hayat gecmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?