sahtede olsa hic arkadasi olmayan varmi yoksa tekmiyim?

Kızlar bir şey soracağım bu arkadaşım yok diyenlere, cidden merak ediyorum acaba çok mu güzelsiniz, alımlı ya da iyi eş sahibi maddi yönden güçlü falan mısınız? Biliyorsunuz kadınlarda bu gibi durumları çekememe var. Sizce etkisi olabilir mi?

benim de butun arkadaslarım hep liseden ilkokuldandır.ama yasın genc sonucta arkadas edinebilirsin simdi de ben de 24 yasındayım. butun arkadaslarım hep eskiden geldigi icin artık yeni insanlarla cok samimi olmamaya calısıyorum cunku universitede bir kızla tanısmıstım kız meger eskortmus ay cok fenaydı ya. kimseye guven olmuyor. en eskisi bile bazen hayalkırıklıgına ugratabiliyor

Hani buna da nasıl cevap versem bilemedim :) bişi yok böyle aşırı yoldan geçerken dikkat çeken bi tip değilim, zengin de değilim fakir de değilim, sanırım soğuk bi insanım ,aslında ben ona soğukluk da demiyorum böyle cicişlikler, kızsı kızsı şeyler bana göre değil sanki, burda cinsiyet bağlamında konuşmuyorum aslında sadece cinsiyet oturtulan bazı davranış kalıpları bana göre değil demek istedim

Hahha aynı ben:) kız arkadaşımı görünce ayyy bebişim nerelerdesin gibi şeyler bitanem canim lafları çok uzak bana. En tahammül edemediğim şey aptallık. Ben de sizin gibiyim çok da şikayetçi değilim hemcinslerime çok tahammül edemiyorum.

O zaman beni öldürmeyen şey güçlendirir deyip devam etmek gerek

Arkadaslarim hep sehir disindalar
Memleketimde benim de arkadasim yok arkadasim olacak yasitlarima bile rastlamadim
Uzun zamandir okumam sebebiyle memleketimde degildim yeni geldim sayilir

Canim bendede ayni sorun var sanki beni anlattin. Benim önceden cok samimi oldugum arkadasim vardi ama sonra nolduysa baglarimiz koptu. Sonrada hic oyle arkadas bulamadim. Okuldan arkadaslarim var ama hic oyle samimi degil. Zor donemler atlattim hic yanimda kimsem olmadi. Bir derdim olsa anlatacagim arayabilecegim kimsem olmadi. Nasil bir duygu oldugunu biliyorum. Sanirim bu da asktaki gibi o dogru kisiyi bulmak bazen cok kolay olmuyor. Herkesle samimi olunmuyor guvenilmiyor o uyum olmuyor. Ama kurslara yazilman guzel boylece birileriyle tanisma sansin olur. Insallah cok iyi bir arkadasin olur.

Bence dert etmeyin bunu. Benim de sadece iş arkadaşlarım var. Üniversiteden falan kalma arkadaşlarımla sadece faceden falan selamlaşıyoruz o kadar. İş arkadaşlarımla tamam arada öğle yemeği falan oluyor ama o kadar yani. Takmıyorum da bu durumu açıkçası çünkü evlendikten sonra o kadar arkadaşlık olmuyor bence. Sonuçta bir haftasonumuz var eşimle ve hep birlikte progrmlarımız oluyor. Akşamlarımızı da asla ayrı geçirmek ayrı yerlerde yemek yiyip gelmek falan istemem. Onunla birlikteyiz. Bu durumda iş arkadaşlarımla öğle yemeğinden başka zaten bir arkadaşlık yürütebilecek durumum yok. O bile çok sık değil, çünkü her gün işe gitmiyorum, gitsem de bazen kendi başıma yiyorum, direk öğle saatinde yemiyorum çünkü vs.
Benim de düğünüme bir arkadaşım gelmişti yazık kız tek başına kalmıştı ama napayım, o sırada üniversite arkadaşlarım da hep yurtdışında falandı denk gelmedi. Öyle kurs arkadaşı falan zaten gelmez düğüne birden çok yakın olmadıysanız.
Sizde bir hata olduğunu düşünmüyorum, çok çirkin karakterli insanların bir dolu arkadaşı olabiliyor sonuçta.
Ama bence bu kadar takacak bir şey yok.
Bence işe girin. Zaten zamanınız olmaz böyle şeylere.

Dostluk şans işi biraz ama arada kahve içebileceğiniz pek de samimi olmadığınız kafa dengi arkadaşlarınızın olması lazım aslında.
Kendi hareketlerinize bir bakın, inceleyin bence. Hata yaptığınız bir yer varsa onu düzelterek deneyebilirsiniz.
Mesela çok mu üstlerine düşüyorsunuz? Çok mu dedikodu yapıyorsunuz? Yada çok mu mesafeli soğuksunuz? Belki de pek sohbet açmıyorsunuzdur?
Mesela ben çok dedikodu yapan insanla da görüşmem ama hiç sohbet etmeyen sus pus insanla da görüşmem. Denge ararım yani.
Samimi olacağım diye çok yağ çeken insan da sevmem hep kendini övenleri yada mesafelileri de hiç sevmem. Yada sürekli dert anlatan içimi sıkan arkadaşlarımla da görüşmemeye gayret ederim.
Bir de ortak ilgi alanımın olduğu arkadaşlarım var çevremde mesela.
Yani eski iş arkadaşlarım, okul arkadaşlarımla ortak bir çevre var. Oradan gelen yeni haberler dedikodular ilgimizi çeker onlarla ara ara oturur bunları konuşuruz mesela.
Mesela hobi kursundan edindiğiniz bir arkadaşınızla bu hobi üzerinden arkadaşlık temeli atabilirsiniz.
Mesela benim en yakın arkadaşım ilkokul arkadaşım. Onla pasajları gezmeyi, sahafları gezmeyi severiz. Bir araya gelince yaptığımız bir aktivite olduğu için yeni bir itapçı keşfetti mi aklına gelirim arar beni sen geldiğinde gidecek yer buldum diye. Bu tip bir aktivite oturtursanız sohbet olmasa bile görüşebilirsiniz bir zaman sonra.
Ama ilk aşamada ne çok sıcak ne çok soğuk olmak lazım sanırım. Aşırı samimiyet de kaçırır soğukluk da.
Ortak nokta bulmaya çalışın siz insanlar..

Valla 1 yıl öncesine kadar bir sürü arkadaşım vardı gezer yer içer sıçardım. Çok destekleride oldu saolsunlar.Babam öldü yanımda bulundular ettiler vs. Sonra nemi oldu hayatıma çok iyi bir insan girdi şuan evlendim statüsü biraz yüksek.Herneyse evlendik.Ben yurt dışına yerleştim.Yerleşmeden kimin ne olduğunu gördüm. Nedenleri
1-)kıskandılar nedeni sürekli eşlerini öven herkes beni övsün edasıyla gezen tiple ortalık kaynıyor. En basit örneğini aktarıyımmı bi arkadaşım vardı kocası bekçi kimseyi kücümsemiyorum asla eşini bi anlatıyor ki sanarsın mit vay be diyorum ya eşim girdikten sonra hayatıma kız birden iletişimini kesti
2-)Akşamları sürekli dışarı çıkmak istiyor bi tanesi diyorum ki ben cıkamam nişanlım izin vermez gel evimde yada öğlen biyerde oturalım sen bizi sattın ayağına girdi
3-)çocukluk arkadaşım can ciğer olduğum insan onca şatafatlı olan kına gecem ve düğünümden sonra bir mesafe koydu anlayamadım sordum işte sen havalandın dedi ki havalı bir insan olduğumu kimse düşünüyor havalı olsam marka marka takılırdım onca gelirle ki eşofmanla gezmeye giden insanım
Yanii anlayacağınız biraz mutlu olunca ve yurt dışına cıkınca ben nasıl olsa işimiz bitti seninle diyip seven yada sevmeyen herkes eteğindeki taşları döktü kullanıldım bir nebze ki ben herşeylerine koşan gezmeye gelince hadi gel bişeyler yapalım diyen arkadaşlarımla doluydu çevrem çevrenizdeki insan sayısı maalesef azalıyor o kadar iyi olduki oh be dedim gerçek yüzlerini gördüm ki mutluyum böyle olmaktansa hic olmasın kafasındayım cunku eşim bana yetiyor herşeyim var elhamdülillah kimseye muhtac değilim.Herşeyden önce beni çok seven ailem var. Arkadaş olmuş eşin iyi olmamış napıyım arkadaş iyi olmuş ailen iyi olmamış napıyım ömür arkadaşla geçmiyor maalesef önemli olan ailen eşin bukadar

Liseden görüştüğüm bir tane
Ortaokuldan görüştüğüm de bir tane

Hatta bizm ortaokul arkadaşlarımız da bulusurlardi bekarken bana soylemezlerdi ama hiç alinmazdim :)
Evlendikten sonra da bukustiklarini duydum yine icerlenmedm açıkçası

Neden kendimi zorla kabullendirmeye çalışayım ki
Şuan belki yalnız cekiyorsunuz ama bu zamanla geçiyor illa yaşadığınız yerde bir çevre ediniyorsunuz
Biraz zamana ihtiyacınız var bnce

Hiç arkadaşsız kalmadım.
Sürekli şehir değiştirmeme rağmen yinede samimiyet kurabiliyorum.
Mesela 2008 den bu yana universte arkadaşımla hala görüşüyoruz ikimizde ayrı şehirlerde olmamıza rağmen hiç kopmadık.
son yaşadığım şehirde 3. yılım.
Komşulara gider gelirim onlar çagirir.
Ben cagiririm.
2 yaşındada kizim var.
Geniş bi cevrem var.
ama bu benimle alakalı.
ben konunuzu okurken soğuk olduğunuzu düşündüm.
Hep karşı taraftan beklerseniz olmaz.
Mesela belediye arkadaslarinizi hic cagirdinizmi evinize.
veya ozledim disarda bi kahve icelim diye teklif sundunuzmu.
misal 1 aydir cocugumu oyun gurubuna goturuyorum.
bi bayanla tanistim yeni gelmiş daha gurbete eşi polis..
Onumuzdeki hafta eve cagirdim.
ustelik calisiyorum.
yeterince arkadasim var.
ama yinede cagiriyorum.
ben elektrik aldigim insani hayatima alirim.
yanlizligi hic sevmem.
zaten gurbetteyim burda.
o yüzden seviyorum kalabaligi.
bence sizde girişken olun biraz

BEEEEEEEEEEENNNNNNN. Sahte de olsa arkadaşım yok siz bir de evliymişsiniz ve benden küçüksünüz benim sevgilim bile yok. En azından sizin eşiniz var.

3-5 arkadaşım var ama dostluk boyutunda olamadık hiç.1 tane dostum vardı sevgilisi aramızda seçim yapmamızı istedi haliyle onu seçti yolu bahtı açık olsun.3 tane muhabbet kuşum var,onlar şu hayattaki tek dostum açıkcası hiçte şikayetçi değilim bu durumdan her ne kadar insanlar deli gözüyle baksalarda.Yıllar içinde böyle daha mutlu olduğumu fark ettim.Sizede evcil dost tavsiye ederim.

Üniden mezun olalı 2yıl oldu asosyalin tekiyim tek dostum eşim. Gerek lise gerek üniversite hayatımda insanlara güvenilmemesi gerektiğini anladım. Şuan eşime bile yüzde yüz güvenmiyorum hatta anneme babama bile. Ne yaşadın derseniz herkesin yaşayabileceği şeyler ama ben çok soğudum insanlardan. Böyle uzaktan muhabbet kurmak okey ama içli dışlı hergün buluşmalı bi arkadaşlığım yok hiç. Şuan genel okul hayatımdan görüştüğüm kimse yok. Düğünüme kınama sadece akraba kuzenlerim geldi. Çünkü kimseyi çağırmadım sürekli numara değiştiririm. Dertleştiğim kişiler eşim ablam annem bitek.

33 yasimdayim benimde arkadaşim yok eksikliginide hissetmedim kuzenlerle bulusuyorum cok bunalirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…