- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Canım böyle alıştırma ama memnun etmeye çalıştıkça işin önünü alamazsın. Anlamaz bu tür insanlar fedakarlıktan. Sahur yüzünden birbirinize de girmeyin elbette ama gündüzden gözleme hazır yufkayla börek gibi şeyler hazırlarsın kalksın bi poşet çayı da yapsın paşa sana yazık günah değil mi hiç mi acıması yokYok zaten merhamet kavramı duygusu hiç yok bunun farkındayim . Baya bencil
İnanın yurtlarda büyüyen biri kim nasıl şımartti bilmiyorum ama ben yapmadım. Ramazan da genelde ailesinin yanında oluruz annesi hazırlar yemez bile ama bir yıl laf eder annem hazırladı sen ne yaptın der . Yemin ederim yaptığı şey sadece çay ve yumurta çocuklar var diye ben kalkamadım hep ama arkamdan herkes laf ediyo hala keyifci diye.ayrica uyandırmaya kiymak ne kelime tepemde bağırarak uyandırır kızarak vs çok kaba Saba biri kendisi .Pardon eşinizin eli bitarafına mı kaçmış ?
Ne demek bu akşamda kalkmazsan seni kapının önüne koyarım ya
Fazla şımartılmış sizin o paşa eşiniz
Çocuklu kadınsınız yorgunluktan duymayabilirsiniz , uyandırmaya kendisi kıyamaması lazım
Umarım kapının önüne koyma konusundaki planlarını ağzına geri sokmuşsunuzdur ?
Android mi konu sahibi emziren bebekle bi de sahuru beklesin?Sahura kadar uyuma.
Memnun etme çabası da değil benimki artık inanın sadece sesini duymamak için yapıyorum yaptığımı. Dediğiniz gibi geceden birşeyler yaparım çok teşekkür ederimCanım böyle alıştırma ama memnun etmeye çalıştıkça işin önünü alamazsın. Anlamaz bu tür insanlar fedakarlıktan. Sahur yüzünden birbirinize de girmeyin elbette ama gündüzden gözleme hazır yufkayla börek gibi şeyler hazırlarsın kalksın bi poşet çayı da yapsın paşa sana yazık günah değil mi hiç mi acıması yok
Teşekkür ederim yetersiz olduğumu o söyleyip duruyor ondan öyle yazdım herhaldeOnu öyle bi kapının önüne koyarım ki o sabah uykudan kaldırıp kızmaları, iftarda dahi beni doyuramiyosun demelerino rulo yapıp...... (Kolunun) altına sıkıştırıveririmhoşttt sen kimsin be, bide sen kendini yetersiz hissediyor gibi yazmışsın çocuğunu eksik etme yeter o sadrazamın sol..... (Kolu) da bi zahmet kendi zıkkımlanı versin. Teşekkürler
Olabildiğince kibar olmaya çalıştım
29 gün napacam diye sormuş,söyledim. Başka bir fikrim yok kocasıyla konuşup merhametli olmasını isterdim lakin mümkün değil.Android mi konu sahibi emziren bebekle bi de sahuru beklesin?
+1Eşinizin normal bir insan gibi davrandığı bir konu var mı?
Merhamet olmalı bir eşte sevgiyle beraber ama o da sizin eşinizde yok maalesef.
Yapmayın ,kendi kalkıp hazırlasın demek sizin için çözüm değil sanırım çünkü bu inatlaşma daha kötü boyutlara gelebilir eşinizle aranızda.
Her ilişki aynı çözümü kaldıramıyabiliyor çünkü.
Yatmadan hazırlasaniz ısıtıp yeme zahmetinde bulunur mu acaba?
Genelleme yapmak istemiyorum asla ama kendi karnını doyurmaktan aciz varlığa erkek deniyor maalesef her erkek öyle değil çeşit çeşit yemek yapanida var suyunu yemeğini tabağına koyamayandaHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Ben kalkip hazirladigim halde.esim.hazirlama.yat diyor bakiyorum kendi tost yapmis yumurta kirmis yiyor ama benim icim rahat etmedigi ve o saatte aciktigm icin ben kolay uyaniorm ancak sen gunduz bebekle zaten yoruluosn ev isi derken uyanamaman cok normal bunu esinin anlamasi gerek ya da sen borek falan hazirlayp koysan alip oyle yemez mi masadan dolaptan zaten insan kahvaltilik disinda cok birsey yiyemiokiHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Bende hamileyim oruc tutmadıgım icin vicdan yapıp ilk gün eşimle kalktım sonra baktım olmuyor kötü oluyorum aksamdan bi tabak hazırladım bu restaurantta hazır verilen kahvaltı tabakları gibi peynir zeytin domates biber salam vs onu strecleyip koydum buzdolabınaMemnun etme çabası da değil benimki artık inanın sadece sesini duymamak için yapıyorum yaptığımı. Dediğiniz gibi geceden birşeyler yaparım çok teşekkür ederim
Birini uyandırıp kızmak için nasıl bir kafa lazım yav? Uyandırıyosun ne için kızmak için.Çok çok kötü ve saçma.Bi de sabah uyandırıp kızmış çok ayıp bu yaptığı size merhameti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?