Sahur sorunum :(

Yazık eşiniz sakat galiba akli problemleri var ne demek uyanmazsan kapı önüne koyarım ve sen de kuzu kuzu uyandın asıl beni uyandırırsan ben seni kovarım demen lazım

Kendi yemegini hazirlamaya aciz bir adam oruc tutuyorsa kendi kalksin hazirlasin tutmayan kisi niye kalkip hazirlamak zorunda ki siz yaparsiniz isteyerek o ayri ama mecburmussunuz gibi davraniyorsa esiniz ve kapinin onune koyarim diyorsa hic oruc tutmasin bosuna ac kaliyor

Çok haklısınız bu o asalak erkeklerden

Kendi kalkabiliyorsa hazırlayıp yiyebilir ona zahmet size hürmet benim eşim kaç yıldır aç aç tutuyor oruç oda uyanamiyor bende uyanamiyorum çünkü bu sene sahur gördü yazık onda da hamilelikten uyuyamıyorum onun şansına

Herşey öyle kolay olmuyor ki ablacim en kısa zamanda uzaklaşmak istiyorum bende
Ya bu Turk toplumunda neden kadinlar yapmak zorunda? Neden siz yapicakmissiniz ne bicin adam bu.. lanet olsun ona oruc tutmasin anlami yok

Ay haspam
Ben de kızım doğduğunda tutmadım eşim tek kalktı her şeyini yaptı yedi
Şu aralar regl dönemim yine kalkmıyorum yine yiyor yatıyor
İki yumurta haşlamak zor mu ? Senin kalbini kırınca orucun ne anlamı oluyor ?
Çok ayıp etmiş hele kapının önüne koyarım ne demek

Akşamdan yapıp streçe sarıp dolaba koyamaz mısınız mesela kahvaltı tabağını.Ben erken yola gideceğim zaman öyle yapıyodum.Kahvaltı tabağımı akşamdan hazırlayıp streçleyip dolaba koyuyodum yumurta haşlayacaksamda,ben bitmiş ve temizlenmiş salça tenekesinde haşlıyorum,yumurtayı içine koyup ocağın üstünde bırakıyorum sabah kalkınca bi altını yakmak kalıyor.Mecbursun filan demesi çok ayıp olmuş yani

Zıkkım yesin.. !! ?
Eli tutmuyor mu. ?
Paşa mı?

Ne talihsiz yorumlar .. çaresiz bir kadını nasıl da daha çaresiz ediyoruz bazen..

Saygısiz bir adama karşı aynı şekilde cevap verdiğimiz zaman ne farkımız kalacak ? Bizim karakterimiz nerede?

Kalk yemek hazırla diye seslenen adama
Zıkkım ye diyen kadın da benim gözüm de en az adam kadar terbiyesizdir.

Kendini ezdirmemek bu değil bana göre..

Zıkkım ye dediğiniz adam; aaaa ne kadar doğru. Nasıl da hataliyim hay Allah kusura bakma karıcim sen yat hadi diyip bir anda melaike mi kesilecek ?

Yoksa zaten patlamış sinirler; ne diyorsun sen lan sen zıkkım ye diye kavga daha da mı büyüyecek?

Amaç eşi düzeltmek mi , yuvayı sarsmak mı ?
Eşlerimiz kaba bencil saygısız diye dert yanarken bizler ne kadar hanim ne kadar kibariz? Buna da bakmak lazım...

Kocanizi en iyi siz bilirsiniz konu sahibi..
Bir tane olaya bakıp ne biçim adammis diye yorumlamak bana göre değil..

İyi bir anıniz da güzelce konuşup anlatın. Beraber pratik çözümler yemekler düşünün... Ne yemek istediğini sorun.. gece yatarken güzellikle eğer gece kalkamazsaniz yapması gerekeni söyleyin.. (börek var onu istabilirsin, yumurta hasladim onu soyabilirsin vs. Vs )

Her erkek düşünemiyor kabul etmek lazım ki .. gözünün önünde yemek olsa bile fark edemiyor.. illa bir uyaran istiyor.. yaradılış hazıra alışmak şımarık büyümek adına her ne denir ise..
Ama bazen gerçek bu... Erkekler önünde kini göremiyor.. söylensin istiyor...

Sizde kendiniz bileceksiniz eşinizi...

Yarabbim sen büyüksün. La havale çekerek başladım . Madem oruç tutuyor bunun sorumluluğu tamamen beyefendi hazretlerine aittir.
Eşinizin yaptığı tamamen terbiyesizlik hele ki kapının önüne koyarım falan . Hadsiz şey.
Yemek ihtiyacı olan yemek yapacak, temiz çamaşır giymek isteyen çamaşır makinesini çalıştıracak, ütülü giymek isteyen ütü yapacak , temiz evde oturmak isteyen evi supurecek ve bunun cinsiyetle ilgisi yok. Siz de bunu sanki içten içe kendi kuaurunuzmus gibi anlatmissinjz öyle hissettim. Ah hanımlar ah diyecek o kadar çok şey var ki ama üzülüyorum

Oruç tutup tutmamanız sizi ilgilendirir bunun açıklamasını bize veya bir başkasına yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca eşinize sahur hazırlanmak zorunda hiç değilsiniz. Eli ayağı tutuyor kalksın yapsın. Ne demek kapının önüne koyarım. Siz bunu sineye mi çektiniz? Eşinizi çok alıştırmışsınız yan gelip yatmaya iki yumurta kırıversin incileri dökülmez

Şekle bak ya...evcil hayvan besliyor sanki kapının onune koyacakmış...buna su vermek bile fazla
Yat canım yat sefan olsun,denk gelirse yaparsın

Benim oğlum da geç yatıyo saat kaç olurda mesela iki diyelim hazırlayıp kaldırıyorum bir olsun yine yiyip te yatıyoruz ben tutuyorum çok şükür sorun olmadı on aylık oğlum ek gıda alıyo emziriyorum da siz de yatmadan hazırlayın kaldırın yesin madem yat kalk ne olur kafalar

Ben olsam bu gece hususi hazırlamam bakalım nasıl koyuyo kapı önüne bu mübarek günde madem tutmasın size buguz edecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…