- 10 Ekim 2014
- 32.973
- 148.633
- 798
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Zıkkım yesin.. !! ?
Eli tutmuyor mu. ?
Paşa mı?
Ne talihsiz yorumlar .. çaresiz bir kadını nasıl da daha çaresiz ediyoruz bazen..
Saygısiz bir adama karşı aynı şekilde cevap verdiğimiz zaman ne farkımız kalacak ? Bizim karakterimiz nerede?
Kalk yemek hazırla diye seslenen adama
Zıkkım ye diyen kadın da benim gözüm de en az adam kadar terbiyesizdir.
Kendini ezdirmemek bu değil bana göre..
Zıkkım ye dediğiniz adam; aaaa ne kadar doğru. Nasıl da hataliyim hay Allah kusura bakma karıcim sen yat hadi diyip bir anda melaike mi kesilecek ?
Yoksa zaten patlamış sinirler; ne diyorsun sen lan sen zıkkım ye diye kavga daha da mı büyüyecek?
Amaç eşi düzeltmek mi , yuvayı sarsmak mı ?
Eşlerimiz kaba bencil saygısız diye dert yanarken bizler ne kadar hanim ne kadar kibariz? Buna da bakmak lazım...
Kocanizi en iyi siz bilirsiniz konu sahibi..
Bir tane olaya bakıp ne biçim adammis diye yorumlamak bana göre değil..
İyi bir anıniz da güzelce konuşup anlatın. Beraber pratik çözümler yemekler düşünün... Ne yemek istediğini sorun.. gece yatarken güzellikle eğer gece kalkamazsaniz yapması gerekeni söyleyin.. (börek var onu istabilirsin, yumurta hasladim onu soyabilirsin vs. Vs )
Her erkek düşünemiyor kabul etmek lazım ki .. gözünün önünde yemek olsa bile fark edemiyor.. illa bir uyaran istiyor.. yaradılış hazıra alışmak şımarık büyümek adına her ne denir ise..
Ama bazen gerçek bu... Erkekler önünde kini göremiyor.. söylensin istiyor...
Sizde kendiniz bileceksiniz eşinizi...
Off yine bir erkek şımarıklığı. Oruç tutmayacak insanı sabaha karşı kaldırıp kalk bana sofra hazırla ne demek. İftarda doymuyarsa dışarıda açsın orucunu. Yallah anamın evine de. Bu kadar harcatmayın kendinizi.Hayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Bu adamlara çocuk veriyorsunuz ya, mübarek Ramazan’da ettiği zulum resmen, 2. Yi yapmayınHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
Okudugunu anlamadigini duaunuyorum. Kadin caresiz.Şimdi burda yazdıgınız ıkı satırla ne sen haklı olursun ne de o. Evet esının soylemı yanlıs ama sızde bıraz fedakarlık yapıp bır ay uymaya calısın hayatı evlılıgı zorlastırmak neden benım esım kendı hazırladıgını yıyememz ıstahım kapanıyor dıyor. Bende ozen gısterıyorum ama o da benım ıcın herseye ozen gosterır bır dedıgımı ıkı etmez bıraz karsılıklı olsa gerek yanı bazı ınsanlar top atsan uyanmıyor ben anlamıyorum ama karsılıklı anlayısla cozulebılecek bırsey eskıden kadınlar kalkar hamur yapar onu pısırır butun aıleyı doyururmus. Benım esım ben yıyemıyorum bana kalk bıseyler hazırla derse yaparm ne olmus ya bu ratteye getırmem gerekırse uyumam hazırlarm. Bu sızın sorununuz belkı ıkınızı bırden tanısam kesın cozum bulurum ama ne sızı ne esınızı tanıyorum bunu sakayla karısık mı soyledı yoksa cıddı cıddı mı benım esımde der oh yemegıde bana hazırlattn ohh ne guzel evde oturuyon bende ona sakayla bısey yerım yanı. Burda dırek adamın orucunu sorgulamıslar öbür dünyanın yükünü mü hafıfletıyorsunuz hanımlar..
Siz çocuk yüzünden uykusuzluk ne demek bilmiyorsunuz sanırım, yazınızdan anlaşılıyor. Bir bebeğinizi elinize alın 2-3 saatte bir geceleri de emzirin ağlamasına kakasına kıyafetine agısuna hep koşturun da o zaman empati kurarsınız diye düşünüyorum. Yarım saat uyku bile ne kadar kıymetli oluyor, bir de gerekirse uyumam diye yazmışsınızŞimdi burda yazdıgınız ıkı satırla ne sen haklı olursun ne de o. Evet esının soylemı yanlıs ama sızde bıraz fedakarlık yapıp bır ay uymaya calısın hayatı evlılıgı zorlastırmak neden benım esım kendı hazırladıgını yıyememz ıstahım kapanıyor dıyor. Bende ozen gısterıyorum ama o da benım ıcın herseye ozen gosterır bır dedıgımı ıkı etmez bıraz karsılıklı olsa gerek yanı bazı ınsanlar top atsan uyanmıyor ben anlamıyorum ama karsılıklı anlayısla cozulebılecek bırsey eskıden kadınlar kalkar hamur yapar onu pısırır butun aıleyı doyururmus. Benım esım ben yıyemıyorum bana kalk bıseyler hazırla derse yaparm ne olmus ya bu ratteye getırmem gerekırse uyumam hazırlarm. Bu sızın sorununuz belkı ıkınızı bırden tanısam kesın cozum bulurum ama ne sızı ne esınızı tanıyorum bunu sakayla karısık mı soyledı yoksa cıddı cıddı mı benım esımde der oh yemegıde bana hazırlattn ohh ne guzel evde oturuyon bende ona sakayla bısey yerım yanı. Burda dırek adamın orucunu sorgulamıslar öbür dünyanın yükünü mü hafıfletıyorsunuz hanımlar..
Zıkkım yesin.. !! ?
Eli tutmuyor mu. ?
Paşa mı?
Ne talihsiz yorumlar .. çaresiz bir kadını nasıl da daha çaresiz ediyoruz bazen..
Saygısiz bir adama karşı aynı şekilde cevap verdiğimiz zaman ne farkımız kalacak ? Bizim karakterimiz nerede?
Kalk yemek hazırla diye seslenen adama
Zıkkım ye diyen kadın da benim gözüm de en az adam kadar terbiyesizdir.
Kendini ezdirmemek bu değil bana göre..
Zıkkım ye dediğiniz adam; aaaa ne kadar doğru. Nasıl da hataliyim hay Allah kusura bakma karıcim sen yat hadi diyip bir anda melaike mi kesilecek ?
Yoksa zaten patlamış sinirler; ne diyorsun sen lan sen zıkkım ye diye kavga daha da mı büyüyecek?
Amaç eşi düzeltmek mi , yuvayı sarsmak mı ?
Eşlerimiz kaba bencil saygısız diye dert yanarken bizler ne kadar hanim ne kadar kibariz? Buna da bakmak lazım...
Kocanizi en iyi siz bilirsiniz konu sahibi..
Bir tane olaya bakıp ne biçim adammis diye yorumlamak bana göre değil..
İyi bir anıniz da güzelce konuşup anlatın. Beraber pratik çözümler yemekler düşünün... Ne yemek istediğini sorun.. gece yatarken güzellikle eğer gece kalkamazsaniz yapması gerekeni söyleyin.. (börek var onu istabilirsin, yumurta hasladim onu soyabilirsin vs. Vs )
Her erkek düşünemiyor kabul etmek lazım ki .. gözünün önünde yemek olsa bile fark edemiyor.. illa bir uyaran istiyor.. yaradılış hazıra alışmak şımarık büyümek adına her ne denir ise..
Ama bazen gerçek bu... Erkekler önünde kini göremiyor.. söylensin istiyor...
Sizde kendiniz bileceksiniz eşinizi...
Sizi hizmetci diye aldıysa demekkiHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Alışmayla, yaradilisla, dusunememekle alakasi yok ama evet simariklik ve saygisizlikla alakasi var.
Ornek vereyim annesi esimin herseyini ayagina taşiyan biriymiş, eşim cayini bile kendi doldurmazmiş. Ben kalkip aman anasi yaptirmamis diyip simarikliga musade etsem belki ayni sekilde devam edecekti.
O çayini kendi doldurmayan esim evlendigimizden beri gerekirse yemek yapar, kahvalti hazirlar, cayi demler, turk kahvesi yapar( cokta guzel yapar)
Ütüsünü vs kendi yapar. Nasil oldu bunlar? Kimse gerizekali filan degil gayette erkekler de dusunebiliyor ama yerine dusunen baskasi varken dusunmek istemiyor bircogu.
Bir engeli, özrü yoksa herkes kendi işini gorebilir, dusunebilir. Ben de annemin evinde mutfaga girmiş degildim evlenene kadar yemek yapmayi bile bilmiyordum. Ben de "alismadim dusunemiyorum" diyip kenara cekilseydim o zaman.
Eşinizin tavrı çok itici.. Böyle kocaları görüp iyi ki boşanıyorum diyorum.. Bu ne be..Hayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Haklısın canım ben konu sahıbının yorumlarını okudum kadın haklı esı bencıl. Unıversıtede alıstm galıba uyku pek aramıyorum. Aram yok uykuyla.Siz çocuk yüzünden uykusuzluk ne demek bilmiyorsunuz sanırım, yazınızdan anlaşılıyor. Bir bebeğinizi elinize alın 2-3 saatte bir geceleri de emzirin ağlamasına kakasına kıyafetine agısuna hep koşturun da o zaman empati kurarsınız diye düşünüyorum. Yarım saat uyku bile ne kadar kıymetli oluyor, bir de gerekirse uyumam diye yazmışsınız
Beraber giderdik annesine . İkinci çocuk kaza ile olduUykusuz esi sahurda kalkmiyor diye kapi önüne koyuyor. Ve bu kisi oruç tutuyor.
Cok sey söylenirde, konu bos yere dine kayar. Adam kaba ve saygisiz. Daha önceleri annesinde geçiriyormus ramazani, yani seni yanlizmi birakiyordu? Böyle bir adama neden 2inci çoçuk???
Ne kadar güzel ki eşiniz değişmiş..
Peki tüm bunlar nasıl oldu ?
İlk çay içeceğiniz zaman siz ona " zıkkım iç
ben anan değilim
kendi çayını kendin al
hizmetçi mi tuttun sen beni
iyi alıştırmis anan seni...
Yok öyle hazır önüne "
Şeklinde bir konuşma mı yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?