''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Nedemek canım hemen gönderiyorum :1hug:
Bu arada bende tarife bakıyım
İncir tatlısı denilince içi doldurulan şu tatlılardan sanmıştım
Değişik ve güzel görünüyor. Denediğinde düşüncelerini paylaşırsan sevinirim

libyana ellerine sağlık ne hoş görünüyo...ne beceriklisin maşallahh...fotograflarda çok basarılı;yemek fotografçıları gibi..
bide arpa şehriye salatasını bende merak ettim..tarifi bulamadım;linkini bilen verebilir mi?

Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:

İşte..İncir tatlısı..

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook eline emeğine sağlık oyyyy çok güzel olmuş ya resim eklemeyin yaaa bi gün bi yerim fena halde şişcek ha :kedi:

Çok tşk arkadaşlar.
Ben arpa şehriyeyi şöyle yapıyorum:
Bir paket arpa şehriyeden göz kararı yaklaşık bir çorba kasesi kadar ayırıyorum..Geri kalanını tuzlu yağlı sufa haşlamaya başlıyorum o haşlanırken ayırdıklarımı tereyağında pembeleşene kadar kavurup haşlanmakta olan arpalara ekliyorum..
çok değil 6-7 dk sonra altını kapatıp süzüyorum -salata olacağından diri kalmalı-
süzdüğüm şehriyelere biraz tuz baharat ve tereyağ katıyorum yine..
Garnitür yoğurt ve mayonez hazırlayıp arpalarla birlikte karıştırıyorum..
Enfes bir salata oluyor umarım atladığım bi yer olmamıştır
bu salatayı lisedeyken öğretmenlerime yapmıştım -o zamanlar nasıl bir heves geldiyse yapmışım işte:/ :)
Öğretmenlerim o kadar sevmişlerdi çok şaşırmış sevinmiştim tarifini istemişlerdi populer olmuştu salata :)))))))
Ben de hiç bıkmadan yiyebilirim süper
TURŞU çok yakışıyor bu salataya
dilerseniz maydonoz ve dere otu..

tesekkur ettim canim
iste hepimizin aklina ne gelirse katiyoruz
eeee yaratici turk kadinlariiz dimi:lepi:
menulere bak anam masallah masallah valla

Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:

İşte..İncir tatlısı..

sisttttttt nan ne yaptin sen boyle 2 dk ayrilalim dedik ortaya ne koymus gozumun onunde tatlilar donup duruyo:1shok:
valla prensesinki gibi sninkide harika gorunuyo:lepi:
ya evde daha sutlaclarim var ,bunu yapsam onlari kim yicek ama aklimda bende yapicam
bak bakim tadina begencekmisin gerci ben kesin begenirim cunku incir cok severimcokacimcoook

nan oyle bi anlattinki agzimin suyu akti resmen cokacimcoook,sanki hic duymamis gormemis gibiyim
du bari bende bugun bunu yapim

allahim cesit olcak diye korkuyorumsırnaşık şey

İşte..İncir tatlısı..

ama ama amaaa bu çok güzel bişiy yaaa:gitme:
ben de yapıcam bunu yaaa canım çektiii:çok üzgünüm:
yalnız libişim süper görünüyo valla eline sağlık...Şeniz
ne vardı şu karşı dairemde sen ooturaydın yaaa:kedi:

ah ah sorma libiyi komsu olarak isteyen cokta , o bizlerden baya bi uzak kimseye komsu degil:çok üzgünüm:
gari gitmis elin afrikali ulkelerinekaydirigubbakcemile3
ordaki garilara yapip yediriyokaydirigubbakcemile3

:kedi:alllahımm libi valla öldürcen sen benii..yaz bakalım tarifi e deneyemmm kıı eğer üşünmezsem

ya kizlar bende iftara pizza yapiyim diyorumda,
bildiginiz hemen yaninda, elim degmisken yapabilecegim hamúr isi tarifleriniz varmi?

libiciğim o ne muhteşem görüntü öyle yaa süper gözüküyo.eminim tadıda güzeldir. yedikten sonra yorumlarını bekliyorum eğer ok dersen bende yarın yapacağım.senin damak zevkine güveniyorum.
benim bugünkü menümde
çorba( belli değil)
köy köftesi
mücver
tatlı olarakta hazır krokanlı pasta var.(eşim almış)
yanınada çay ohhhh mis gibi

arkadaşlar ben ramazanlarda en çok çayı özlüyorum.ama akşamda 2 fincandan fazla içemiyorum.

canim prenses arkadasimizin tarifi
hani ben her lafa katilmis olmayimda libiste bugun tadina bakcakti

yok gülüm estağfirullah ne demek her lafa katılmış olmak...
çok sevindm gülüm cvp yazman....Şeniz
ağzım sulandı valla semp süper görünüyocokacimcoook

ya kizlar bende iftara pizza yapiyim diyorumda,
bildiginiz hemen yaninda, elim degmisken yapabilecegim hamúr isi tarifleriniz varmi?

geri sayfalarda kızların pideeden yapılan pizza tarifleri var bi bak istersenyerimseniben

geri sayfalarda kızların pideeden yapılan pizza tarifleri var bi bak istersenyerimseniben

hmm oda iyi akil, simdi gec kalirim ama gene de aklimda olsunyerimseniben
zati bi türlü kalkamadim pc basindan2,5 saat kaldi iftara ancacokacimcoookalkisalkisalkis

Hunter çok sağol tatlısı..
Tamam test edip onayliciiiim inşallah:)

Aksi;harbi Libyalım benim hoşgeldin:)
bak sana naçizhane önerim
gooososlu (gazozlu) poğaçalar..
Pambık ötesi oluyorlar..
demedi deme..

yok gülüm estağfirullah ne demek her lafa katılmış olmak...
çok sevindm gülüm cvp yazman....Şeniz
ağzım sulandı valla semp süper görünüyocokacimcoook

benimde agzimin suyu akti becokacimcoook
firinda sutlacim var malesef o bitmeden yapamam ama aklimda valla o bitsin yapicam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…