''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Hunter çok sağol tatlısı..
Tamam test edip onayliciiiim inşallah:)

Aksi;harbi Libyalım benim hoşgeldin:)
bak sana naçizhane önerim
gooososlu (gazozlu) poğaçalar..
Pambık ötesi oluyorlar..
demedi deme..

hakkat nen
bi bakayim o tarife elimde malzeme varsa niye olmasin:lepi:

hmm olabilir aslinda,kaydirigubbakcemile5fena fikir degil
benim aklimdan da acma yapmak gectiydi.
hele bi kalakabilsem pcnin basidanfisfisfisfis

kah git gizkaydirigubbakcemile3 gelmeyim yanina seninklava: isini gucunu gor ne cene calisyon burdakaydirigubbakcemile3
saka bi yana canim iste sahurluk biseyler bu acmada olabilir pogaca iste bu tur seyler artik kendin bilirsinyerimseniben

emeklerinize sağlık iyi akşamlarr herkese hayırlı bereketli iftarlarr

allah dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin inş.....:Saruboceq:

Allah razı olsun boncugum:)
sefalar getirdin..
Hayırlı bereketli iftar sofralarınız olsun..
tatlı akşamlar:*

libyana senin sucuklu patatesini şu anda fırına verdim,inşallah becerebilmişimdir.ben farklı tatları çok seviyorum ama evdekiler için bunu söyleyemem.inşallah beğenirler

libyana senin sucuklu patatesini şu anda fırına verdim,inşallah becerebilmişimdir.ben farklı tatları çok seviyorum ama evdekiler için bunu söyleyemem.inşallah beğenirler

egem maşallah süpersin bune hız.. bende yapmayı düşünüyourm..ama bu gün değil. bu gün yemekte zaten patates yemeği var...

Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:

İşte..İncir tatlısı..

libyacım döktürmüşsün gene canım ellerine sağlık. incir tatlısı benim en favori tatlım. çok canım istedi ya mafoldumben zaten yapamıyorum birşey. buraya girsem bi türlü girmesem başka türlükaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık canım.

umarım herkes iyidir bayanlar. ellerinize sağlık hepinizin. bende mutfakta vakit geçirmek istiyorum. özledim gerçekten ama işte napalım yatmaya dvm. halime şükür gene.

öpüyorum herkesi

slm güzeller bizim bugünki menümüz bayağıdır yapmıyodum kociş istedi
mantar çorbası
kuru fasulye
şehriyeliş pilav
biskuili pasta
turşu
herkese hayırlı iftarlar canlar.rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın.

tarhana çorbası-değişmez-
marul salatası
güveçte sebzeli türlü
pilav
cacık
haşhaşlı tatlı

Şeniz
Egem tatlım inşallah çok güzel olur katılaşır..
korkuyorum püre şeklinde kalmasın yaa:kedi:
bir takım püf noktalar vardı onları da ekledim umarım güzel sonuç alır beğenirsin
kocaman öpüyorum çiçaaaaaammmmm

hemen mönümü yazıp kaçıyorum daha masayı hazırlıyacam
tarhana çorbası
kıymalı patates oturtma
pilav
salata
şekerpare
hayırlı iftarlar herkese

bugün de karnımızı doyurduk...allahım olmayanlara da versin inş:Saruboceq:
allahım sofralarımızdan bolluk,bereleti eksin etmesin..hayırlı akşamlar güzellera.s.

Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:

İşte..İncir tatlısı..

delü kadıııııın,maksadın ne senin annayamadım ki allaam yarappim yaffff..içim ezildi bende alıp yapmazsam kuduracaım..bugün zaten hem paçanga,hem sucuklu pattisten bi de yeşil kekli fıstıklı pasta yapmışım bi bu eksikti yani bi bunu istiodm bende..-tatlicadiarzu-

şaka bi yana bacım mutfaktaki kabiliyetin tartışılmaz ama fotoğraflar konusunda da rakipsizsin yanııııı...ellerine sağlık diorm başka bişii demiorm..haa bi de senin şu anda onu midene indirdiini düşündükçe de üstüme bi karanlık çökiyyyy:1ninca:

emeklerinize sağlık iyi akşamlarr herkese hayırlı bereketli iftarlarr

allah dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin inş.....:Saruboceq:

allah razı olsun tatlım..

pınarcım slm canım. paçanga böreğin nasıl oldu sen nasıl yaptın? fikirlerini alabiler miyemm.

bu pattisten bi ben kaldım yapmadık denemem lazım. lezzet yorumlarınızı bekliyorum kızlar.hihoyyyt

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aükürler olsun rabbime
bize verdigi nimetler icin
bugünde karnimiz doydu
allaha sükürler olsun
rabbim bin bereket versin
allahim olmayanlarada nasip etsin insallah
kimse ac acikda kalmasin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahım nekadar becerikli hatun varsa hepsi k.k da bilmeyenlerde öğreniyo böylelikle..
bende bu tatlıyı ilk kez burada gördüm yapmak için sabırsızlanıyorum ne güzel gözüküyor...
benimde bu akşamki menümde
kaşarlı domates çorbası
yine buradaki bi arkadaşın tarifi fırında beşemal soslu taze fasülye(bukadarmı güzel olur denemenizi tavsiye edrim)
yine buradan azeri kızın tarifi milföylü mantı
kola
koçişle bunları yerken patladık sonumuz hayır ola gittikçe şişiyoruz

canım benim yaptım ama benimkide püre gibi oldu,sonra neden oldu diye düşünürken ısı geldi aklıma.230 derecede değil daha düşük pişirmek gerekir galiba.çünki birden kabarıp kızarıyor içi yumuşak kalıyr.sonradan kalanı düşük ısıda fırına verdim sertleşti tarif çok güzel teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…