Hunter çok sağol tatlısı..
Tamam test edip onayliciiiim inşallah:)
Aksi;harbi Libyalım benim hoşgeldin:)
bak sana naçizhane önerim
gooososlu (gazozlu) poğaçalar..
Pambık ötesi oluyorlar..
demedi deme..
hmm olabilir aslinda,kaydirigubbakcemile5fena fikir degil
benim aklimdan da acma yapmak gectiydi.
hele bi kalakabilsem pcnin basidanfisfisfisfis
hakkat nen
bi bakayim o tarife elimde malzeme varsa niye olmasin:lepi:
libyana senin sucuklu patatesini şu anda fırına verdim,inşallah becerebilmişimdir.ben farklı tatları çok seviyorum ama evdekiler için bunu söyleyemem.inşallah beğenirler
Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:
İşte..İncir tatlısı..
libyana senin sucuklu patatesini şu anda fırına verdim,inşallah becerebilmişimdir.ben farklı tatları çok seviyorum ama evdekiler için bunu söyleyemem.inşallah beğenirler
Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:
İşte..İncir tatlısı..
emeklerinize sağlık iyi akşamlarr herkese hayırlı bereketli iftarlarr
allah dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin inş.....:Saruboceq:
delü kadıııııın,maksadın ne senin annayamadım ki allaam yarappim yaffff..içim ezildi bende alıp yapmazsam kuduracaım..bugün zaten hem paçanga,hem sucuklu pattisten bi de yeşil kekli fıstıklı pasta yapmışım bi bu eksikti yani bi bunu istiodm bende..-tatlicadiarzu-
şaka bi yana bacım mutfaktaki kabiliyetin tartışılmaz ama fotoğraflar konusunda da rakipsizsin yanııııı...ellerine sağlık diorm başka bişii demiorm..haa bi de senin şu anda onu midene indirdiini düşündükçe de üstüme bi karanlık çökiyyyy:1ninca:
allah razı olsun tatlım..
bugün de karnımızı doyurduk...allahım olmayanlara da versin inş:Saruboceq:
allahım sofralarımızdan bolluk,bereleti eksin etmesin..hayırlı akşamlar güzellera.s.
Şeniz
Egem tatlım inşallah çok güzel olur katılaşır..
korkuyorum püre şeklinde kalmasın yaa:kedi:
bir takım püf noktalar vardı onları da ekledim umarım güzel sonuç alır beğenirsin
kocaman öpüyorum çiçaaaaaammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?