kızlar nerelerdesiniz? hihoyyyt
tabi herkesin eşi yanında kesin şimdi mis gibi çaylarınızı yudumluyorsunuzdur... :sinifsinif:
benim kocişim yok... nöbette.... mafoldumben
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin... :Saruboceq:
Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin... :Saruboceq:
hepiciğinizde Allahıma emanet olun.... :Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kızlar nerelerdesiniz? hihoyyyt
tabi herkesin eşi yanında kesin şimdi mis gibi çaylarınızı yudumluyorsunuzdur... :sinifsinif:
benim kocişim yok... nöbette.... mafoldumben
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin... :Saruboceq:
Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin... :Saruboceq:
hepiciğinizde Allahıma emanet olun.... :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Canım bizimkisi nöbette değilde ne olcak sankii
Maç izliyor transa geçmiş şekilde :1shok:
reklam aralarındada yiyecek bişiyler taşımakla meşgülüm ona sırnaşık şey
Dediğin gibi Allah başımızdan eksik etmesin Amin
ve duların içinde Amin canım
AMİİİİİN ECMAİN CANIM Şeniz
benim aşkı saadetim erim birazdan eve gelecek inş.
kıyamam ya canım seni de rabbim kavuştursun sevdiceğine tatlım ALLAH(cc) korusun sağ sağlim dönsün yuvacığına sana. rabbim kavuşması olamayan ayrılıklardan korusun hepimizi inş.:Saruboceq:
gel cancağzım beraber içelim çayımızı yudum yudum tatlı olarak da miss gibi muhabbetle
ama yanında illede pisküüt tatlısı ile opuyorumnanaktan
kabarcık ne oluyor kardeş??ilk defa duydum ben..ama kesin hoş bişii ki ismi bana hoş şeyler anımsatıyor..kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
resmi netten buldum... mutlaka sizde yemişsinizdir.. ama isim farklılığı olabilir..bizim evdekiler çayın yanında güzelce götürüyor valla pek bir seviyoruz...
resmi netten buldum... mutlaka sizde yemişsinizdir.. ama isim farklılığı olabilir..bizim evdekiler çayın yanında güzelce götürüyor valla pek bir seviyoruz...
ben de bunu yaptım iftarda....arttı sahurda da var....çok az yağ çekiyor güzel oluyr
paçanga böreğim çok hoş oldu cnm çok lezzetli..tarifim şöyle;pınarcım slm canım. paçanga böreğin nasıl oldu sen nasıl yaptın? fikirlerini alabiler miyemm.
bu pattisten bi ben kaldım yapmadık denemem lazım. lezzet yorumlarınızı bekliyorum kızlar.hihoyyyt
paçanga böreğim çok hoş oldu cnm çok lezzetli..tarifim şöyle;
3 adet yufkayı 4 e böldüm..
hepsini ust uste koydum..ayrı bır kapta yoğurt ve zeytin yağı karışımı hazırladım.her ıkı parçanın arasına bundan sürüp yapışmasını sağladım önce.sonra her ikili yufka parçasının içine bir dilim pastırma bir dilim kaşar.bir kaşıkta domates rendesi koydum.sigara boreği gibi sardım ve yağlanmış tepsiye dısdım uzerıne yogurt seytınyağı yumurta karısımı surdum ve 200 derece fırında 15dk kadar pişirdim..
paçanga böreğim çok hoş oldu cnm çok lezzetli..tarifim şöyle;
3 adet yufkayı 4 e böldüm..
hepsini ust uste koydum..ayrı bır kapta yoğurt ve zeytin yağı karışımı hazırladım.her ıkı parçanın arasına bundan sürüp yapışmasını sağladım önce.sonra her ikili yufka parçasının içine bir dilim pastırma bir dilim kaşar.bir kaşıkta domates rendesi koydum.sigara boreği gibi sardım ve yağlanmış tepsiye dısdım uzerıne yogurt seytınyağı yumurta karısımı surdum ve 200 derece fırında 15dk kadar pişirdim..
suvesabun ben sana sarıldım bileeem baaaaak :teselli:
bu arada kıslaar sahurda ne yapacaksınız fikir verin azıcıkın aslında biz kahvaltı ediyoruz ama bugün değişiklik olsun dedim ama nasıl bir değişiklik:uhm::uhm:
Ayyy bende pastırmamı aldım senin denemeni bekliyordum açıkcası(daha önce yapıcağınısöylemiştin yaa==)
Fırında pişirmişsin,, bende öyle denemek istiyorum
Nasıl begendinmi tadını
cokacimcoook ellerine sağlık canım cokacimcoook
ya şu patatesli suck ne oliy tarifi bana yazarmısınız bide kabarcık dediğiniz mamacık acaba hamur içine peynir rendeleyip yagda kızarttığımızdanmıdır acap????? bilen yazarmı
ya şu patatesli suck ne oliy tarifi bana yazarmısınız bide kabarcık dediğiniz mamacık acaba hamur içine peynir rendeleyip yagda kızarttığımızdanmıdır acap????? bilen yazarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?