ya şu patatesli suck ne oliy tarifi bana yazarmısınız bide kabarcık dediğiniz mamacık acaba hamur içine peynir rendeleyip yagda kızarttığımızdanmıdır acap????? bilen yazarmı
ben herballife içiorm istersen bir dene bayağı bir değişik oluo.ramazanın basından berı de 5 kiloma güle güle dedim:gitme:
teşekkürler ezelma.s.
patatesli sucuk LİBYANAmın sayfasında var bende bugün yaptım.resimde çektim ama tam eklerken bilgisayardaki dosyayı siliyorum diye fotonun hafıza kartını silmişim.nasıl üzüldüm anlatamam.yeşl fıstıklı pastamı ve paçanga böreğimi de çekmiştim.kısmet değilmiş.bir dahakine inşallah..opuyorumnanaktan
canım peynirlide yapabilirsin... yada istediğin bir iç malzemeyle...biz hamurunu kendimiz yapıyoruz... ama istersen fırından ekmek hamuru alıpkızgın yağda kızatarakta yapabilirsin... çok pratik..
kızçelerm ben uyur şimdi yarın yine sabah sınava gidiorm.dualarınızı eksik etmeyin olurmu.kocaman opuorm hepinizi ayrıca hayırlı sahurlar bacılar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hmm bıze gelın sahura. 4 tepsı acma yaptık
yanına cay demler kahvaltılık cıkartırız:lepi:
Merhaba akedeşlee..
Yemek sonrası keyf-i çaydayız şuan :asigim:
Yaprak Dökümünün tekrarı varmış ona bakıyoruz arada birkaydirigubbakcemile3
İncir tatlısından da yedik..
Yorum bekleyen arkadaşlar için kısaca özetleyeyim..
Biz incir sevmiyoruz;ama bu şekilde yiyebileceğimizi söyledi arkadaşlar:1rolleyes:
Fırından çıktıktan sonra keki harika kokuyor hele bir de o granül kahveli sosu da dökünce daha da güzelleşiyor.. (tadına henüz bakmadan böyle düşündüm)
Muhallebisi ise harika diğer pastalarda rahatlıkla kullanılabilir;çok lezzetli..
Lakin bana birazcık ağır geldi pasta:kedi:
İncire karşı çok hassas olduğumuz için ;o içindeki kıtır kıtır tanecikler pek hoşuma gitmedi..
(daha önce kuru incir pek yememiştim..sevmediğim için..)
Ama şunu söylemeliyim ki incir sevenlerin kesinlikle müptelası olacağı ve vazgeçemeyeceği ender tatlardan..
Zaten nette de baktım hemen herkes çok seviyor bu pastayı..Özel günlerin davet ve çayların gözdesi turkbayragi
Canım prensesim tekrar teşekkürler..
Benim gibi herşeyi şLaıp Şlup götüren biri incirde nakavt oldu:çok üzgünüm:
İncirleri iri doğramışım biraz acaba robotto çeksem olur mu diye düşündüm
bir de o şerbet bence bu pastaya fazla.. (bizim damak tadımıza göre..)
Bir hayli ağır ve ağdalı yapıyor tatlıyı..Bir dilimden fazla yenmiyor..
Şerbetsiz ve çok küçük incir parçaları ile denense daha iyi olabilir en azından bizim için..
:asigim:
bayanlar hafta içi malesef annemler misafir alamıyorlar.. biri üç yaşında biride 5 aylık iki yiğenim var onlarla uğraşmaktan misafir için özenli menüler yapamıyorlar...hafta sonu yemekleri ben yapıcam.. iftar yemeği vericez..menüyü şöyle düşündük
yayla çorbası yada tarhana ( heryerde mercimek çorbası içtik değişiklik olsun diye)
boşnak böreği ( mutlaka yapılıp masada yerini almalı )
karnıyarık
tas kebabı( patlıcanı sevmeyenler için alternatif olur diye düşündüm)
pilav
salata
tatlıyıda kadayıf tatlısı yda profiterol yapıcam
cokacimcoook ellerine sağlık kolay gelsin ya nacizane bişiy desem :kedi: çorbakremalı mantar olsa olmamı yada kremalı kaşarlı domates daha değişik olur hem ama genede sen bilirsin tabii
LEBİ DERYA libi hoşgeldin bacım eline sağlık
çayınızda muhabbetinizde tatlı olsun bacım Şeniz
aksi geliiom kapıyı aç datlum
mantarı ben diışında kimsecikler sevmiyorkidomates olabilir ama canım yha... mercimek olmasında:):):)
acık kapı gel hadı cayda var:içelim:
aksi düşündümde sen kapıyı kapa ben taaa burdan oraya ancak gelirimceryanda kalmayın gelince tık tık yaparım artık bana taze demlersin bacım :lepi: kısss sen libyadaymışıın mafoldumben akannehir kaydirigubbakcemile3
kım lıbyadaymıs benmışakkıdı:roflol::roflol::roflol:
ya şu patatesli suck ne oliy tarifi bana yazarmısınız bide kabarcık dediğiniz mamacık acaba hamur içine peynir rendeleyip yagda kızarttığımızdanmıdır acap????? bilen yazarmı
hmm bıze gelın sahura. 4 tepsı acma yaptık
yanına cay demler kahvaltılık cıkartırız:lepi:
Vallahi bende ramazanın başından beri okadar cok burada vakit geçiriyorum ki
Eşimin bile dikkatini çekmiş , kapattırcam o interneti en sonunda diyor..a.s
Ama neyapayım tv de izleyemiyorum ben hiç dizi izleme adetimde yok sıkılıyorum,buradaki muhabbetlerde güzel .Valla gündüz açılığımı bile hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?