''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

buranin cocuklarinada bisey begendirmek zor italyan makarnasi tarifim var cocouklara onu dusunuyorum kizartma guzel fikir,gecen sene yuksuk corbasi yapmistim begenipte yemediler nasil uzulmustum anlatamam bide yer kavgasi cikmisti benim bebek daha iki aylikti,onu yemem bunu yemem,annelerine cok mahcup olmustumm bakalim biseyler cikar ortaya allahin izniylee

kızlar şimdi sahur için peynirli poğaça yaptım fırına koyum bide patates kıartıcam susatırmı ki

gönderirim tabiki canım benim uzak değilsin zaten ilk otobüse veriyom opuyorumnanaktan

bravo valla gece gece usenmeden pogca yapmisin,patates kizartmasi susatirmi bilmem ama canim tikiyo ya insani,yani fazla yenmiyor anlaminda

özenip bezenip yemekler hazırlıyorsun sonra pek yenmeyip kalmıyormu çok uzuluyorum bende..
alsında öyle kalabalık misfirlere garanti yemekler yapmak gerek.. mesela mercimek çorbası çoğu kişi sever... fırında tavuk veya balık..
11-14 yaşlarda tam seçici yaşlar olyor.. benimde tanıdıklarım var iyi bilirim malesef :)

oo maşallah ellerine sağık
kızartmaya yuklenmezsen pek susatacağını sanmıyorum tatlım

ha yok sadece poğaca yalnız kalmasın yanında biri olsun die kızartıcam patatesi az yapıcam yani a.s

benimde tavada tereyağlı patates yapasım vardı, ağır olurmu diye duşunuyordum :) yapayım bari

yap yap güzel olur bence benim poğaçalar cok kabardı yaa fotolarını paylasıcaktım ama devasa oldular maya tazeydı sanırım ondan

deme yaaa canım çekti bak şimdi
libyanacığımın gazozlu poğaça tarifi vardı o geldi gözumun önune, yarına yapsamı :))

walla cok kabardı ya ben daha kucuk severım aslında ama olmadı gazozlu pogacayı bende denemk ıstıyorum aslında ama bakalım ne zaman kısmet

[/COLOR][/B]
gecen sene balik yapmistim canimm begenmediler,tavukta olabilir aslinda ama yemezler,hem yazisitim hem tarif baktim ortaya karisik biseyler cikti eleyecegimm,

mercimek corbasi bikere kesin yapicam degisik bisey olsun diye riske atmayayim,
orman kebabi yada tas kababi yada firinda kofte ucunun icinden eleyecegim,
ali nazik tarifi var spmquenin nicini tam yazmadim kizma sakinzemuszemuszemuszemus
cocuklara italyan makarnasi soslu fln resmini cekebilirsem tarifini yazarim guzel oluyor pilav olur kesin yetermiki acaba

bizimde komsu borek vardi ben onu yicemde agzima kadar doluyum be canim bisey istemiyo
gerci bizim sahura baya bi var 5.30 da
ama sicacik pogaca gonderirseniz hayir demem

ay canim kizmam sen bna kisaca sempatik de yeterrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…