''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

hos geldin bacimm,bende uc gunudr giremiyordum misafirlerim vardi,,
benimde kayinvalidemler yanimda yok ohhh kafami dinliyorumm,,ee iftarda neler vardi,bende bugun bisey yoktu eltime gittikk iftaraa yemek yapmayinca gun bitmiyor yaa,he bide bugun sanki yaz gelmisti buraya ay olduk sicaktan allahim kolaylik versin sizde havalar nasill,

kızlar doğru dürüst sahur mönüsü göremedim sohbet topiğine dönmüş burası sengözlerimebaksanab

sendemi normalde kaynannalarla otuyodunda yanimda yok dedin
dunden kalan barbunya vardi onun yanina pilac yaptim bide cilbir istasalata kola sutlac idare ettim zatencok fazla yemiyoruz biz
valla sorma bizimde burasi felaket sicakti be bugun
oldum yorgunluktan

kızlar doğru dürüst sahur mönüsü göremedim sohbet topiğine dönmüş burası sengözlerimebaksanab

on sayfalara bakarsaniz sahur ve iftar menulerini bol miktarda bulabilirsiniz,topikte sahur menusu yaziyor diye sohbet etmek yasak degil ayrica
sizin sahur menuleriniz varsa paylasabilirsiniz

yok cnm ben yanlizim yanimda kimsey yok (cok sukur)))bi eltim var akrabalar fln okadar,,
benim elticimcimde bugun
karniyarik
pilav
karisik kizartma
corba
bamya bide borek yapmisti,tatliyida ben goturdumm

sahurda genelde kahvaltilik hafif seyler yeniliyo sanki herkeste onemli olan iftar gbi
ben yapmiyorum sahur zaten esim oruc tutmuyo oyuzdende yazmiyorum

yok cnm ben yanlizim yanimda kimsey yok (cok sukur)))bi eltim var akrabalar fln okadar,,
benim elticimcimde bugun
karniyarik
pilav
karisik kizartma
corba
bamya bide borek yapmisti,tatliyida ben goturdumm

guzel ve klasik bi menu og canim afiyet olsunbunlari bulamayanlarda var
sen almanydandin dimi

merhaba ii gecelerra.s.
kızlarr bayat pideden pizza nasıl oluyordu?

bayat pideden yumurta peynir ve kasar peynir varsa yoksada oluyor domates biber tuz atip karistirip pidelere margarin surup yumurtali karisima patirip firina verebilirsin,kolay ve lezzetli oluyor sahurda

bayat pideden yumurta peynir ve kasar peynir varsa yoksada oluyor domates biber tuz atip karistirip pidelere margarin surup yumurtali karisima patirip firina verebilirsin,kolay ve lezzetli oluyor sahurda

başka bi gece de onu denerm tatlım çok teşklerropuyorumnanaktan

pazar gunu misafir cagircam ay kafayi siyircamm10 kisi fln oluruz,ne yapcagima hala karar veremedim,buyuklere gore yapsam cocuklar yemiyo,gecen sene de oyle yaptim buyuklere gore ay cocuklar ac kalmisti,kucuklere gore yapsam buyukler yemez,fikriniz varmii kizlar

işin zor be guzelim, neyseki pazara kadar vakit var. el birliğiyle menunu hazırlarız :)
bence karışık kızatma yap mutlaka buyuk kuçuk yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…