''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

herkese merhaba kizlar opuyorumnanaktan bugun menunuzde neler var onlari alalim cokacimcoook malum hazirliklara baslamak lazim dimi a.s herkese bereketli bi gun diliyorum a.s. kopya cekicem ben iftari yine :jeyyar:

günaydın kızlarr
bügün hiç bir fikrim yokk
ve burdayım :ecrin_bebek:
mısır ekmegi yapmak istiyorum

dün bi tv programında
artvinde mısır ekmegi yaptılar
sadece su mısır unu ve tuz
gayette cıvık bi hamur ile yaptı
sade öle denicem ama
çok az mısır unum
napsam

evet cıvık şekilde yapılıyor azsa mısr unun yarım paket kabartma tozu koy
bende artvinliyim
ayy bide yoğurtla çok güzel oluyor bende mi yapsam ne

merhaba hanımlar gece gece biz püfür püfür uyurken ne güzel muhabbetler edilmiş rabbim güzel muhabbetten ayırmasın kimseyi :Saruboceq:

ezelcim bak kötü birşey değilmiş inşallah mr sonuçlarında güzel çıkacak rabbim kimseyi tevekkülden ayırmasın canım :1hug:

yiğitim oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yıllara olsun sağlıkla inşallah tatlış oğluşunu sanırım adı yiğit çok çok öperim opuyorumnanaktan
rabbim banada tüm isteyenlerede evlat sahibi olmayı nasip ederde bizde böyle doğumgünlerini kutlarız

incitanem hayırlı olsun rabbim kızkardeşinin yuvasından mutluluğu,huzuru hiç eksik etmesin inşallah :Saruboceq:resimleri bekliyoruz canım :1rolleyes:

canım annem de yapar mısır ekmeği ve içine birzada normal un koyar sende biraz normal un koyarsın ayrıca çok azda sıvıyağ ekler ohh şimdiden kokusu burnuma geldi mis gibi delikafadulden

herkese merhaba kizlar opuyorumnanaktan bugun menunuzde neler var onlari alalim cokacimcoook malum hazirliklara baslamak lazim dimi a.s herkese bereketli bi gun diliyorum a.s. kopya cekicem ben iftari yine :jeyyar:

bende kopya çekmeye geldim
hiçbir fikrim yok çünkü akannehir

bence olur canım hemde çok güzel olur cokacimcoook

allahın izniyle tertemiz çıkacak sonucun bacım bnm..yüreğini ferah tut..allah seninle..

rabbim tatlı yuvalarından huzuru mutluluğu sağlığı ve afiyeti eksik etmesin inşallah cnm bnm..

amin bin kere amin... kardeş bu ne güzel bir duadır böyle..

rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla hayırla buyutmek nasıp etsın cnm bnm..allaha çok şükür evlatlarımızı bize bağışladı...

gunaydin arkadaslarr nasilsiniz dakalaim
benim bugun canim firinda patatesli tavuk istiyo evde tavuk yok
patlican kebebi istiyo evde kiyma yok
disari cikmaya eriniyorum kim gitcek be yarim saat yurumek gerek arpa marketine
esimi beklesem gec olur offf ya evde her ikiside var zannediyodum baktim yok ortada kaldim

Dün ben fasulyeyi okadar çok ıslatmışımkı bir orduya yetecek kadar kuru fasulye oldu
Gece bile yedim bitsin diye bir okadarda pilav yapmışım.. Hala bitmedi..Bugünde onları yemek istemiyorum yaaa
Aslında çocuklarla alıp dışarı gidelim istiyorum yemeğe ama buseferde yemekler ziyan olcak diye üzülüyorum.
Bugün acaip de fırtına var burada..

Allah istanbuldaki arkadaşlarada yardımcı olsun.tv de izliyoruz.. sel kıyamet.. Benim de ailem orda ama heryeri öyle değilmiş Allahtan

masallah canim ozaman sende isit isit ye :) :)
istanbuldaki sel felaketini suan bende izliyorum ,cok zor durum allah rahmet eylesin olenlere
23 kisimi ne olmus
allahim sabrini versin baska ne diyrlim

merhaba kizlar,nasilsiniz bakalim oruc nasil gidiyor,,
sempatik bacim yeni uyandin sanursam oglen oldu oglennn:))))))
tvde cok fena gosteriyorlar,ablami aradim halkalida oturuyor,okadar korkunc degilmis yaa onlarin orasi sanriim sadece otobani basti,elektirik su yokmuss iyilermiss,allahim yardimcilari olsun

ben bu gun yemek yapmiyorummm iftara davetliyim

oglen oldu biliyozda gec yatinca erken kalkcak halim yok dimi
saat 11 di kalktigim oda telefonumun sarzi bitmis otup duruyodukötükedihüso birazda ondan kalktim, simdide bilgisayar basinda yatiyorum
yata yata bi yerlerim buyucek kaydirigubbakcemile3ev bile temizlemedim biraz rahat edim yarin yine kosusturma basklicak buugn tadini cikarim dimi:jeyyar
:

ay sana diyom ama bende 11 de kalktim oda oglumm durmadi uyusaydi dahada yaticaktim,,:))))zor kalktim gece sabaha kadar niye oturuyon tocuklu bayannn(ben yani)

bende her seferinde fasulye nohut gibi haşladıgım zaman
fazla fazla haşlarım ve
fazla olan kısmını dondurucuya atarım
elimin altında kolylık olur

kizlar aklima gelmisken bugun yemek yapmiyicam ama pazara cerkez tavugu yapmak istiyorum hic yapmadim,tam tarif verebilecek olan varmi,puf noktosi fln,ben genelde ilk yaptigim seyleri tutturamiyorum ikincide ancak oluyor beceriksizmiyim neyim:))))))

kızlar pazar akşamı görümcemler gelicek yemeğe ne yapabilirin bana yardımcı olurmusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…