günaydın kızlarr
bügün hiç bir fikrim yokk
ve burdayım :ecrin_bebek:
mısır ekmegi yapmak istiyorum
dün bi tv programında
artvinde mısır ekmegi yaptılar
sadece su mısır unu ve tuz
gayette cıvık bi hamur ile yaptı
sade öle denicem ama
çok az mısır unum
napsam
bugun benm bir menum yok çünküm yemeğe davetlimmm:teytey:
günaydın kızlarr
bügün hiç bir fikrim yokk
ve burdayım :ecrin_bebek:
mısır ekmegi yapmak istiyorum
dün bi tv programında
artvinde mısır ekmegi yaptılar
sadece su mısır unu ve tuz
gayette cıvık bi hamur ile yaptı
sade öle denicem ama
çok az mısır unum
napsam
herkese merhaba kizlar opuyorumnanaktan bugun menunuzde neler var onlari alalim cokacimcoook malum hazirliklara baslamak lazim dimi a.s herkese bereketli bi gun diliyorum a.s. kopya cekicem ben iftari yine :jeyyar:
ya arkidişler ben hazır pişmiş kadayıf aldım.her zamanki gibi yaptım ama nedense bu sefer şerbeti pek çekmemiş..ya bende bir tepsiye yarısını yaydım..üzerine puding yapıp döksem olurmu? nasıl olur acep
ALLAH(cc)razı olsun tatlım.bugün gittim dr perşembe bir daha gideceğim
elle muayene ve ultrasonla muayene oldu bugün.dr'um derki korkulacak bişiy var gibi gözükmüyor ancak içimiz rahat etsin diye mr çekelim dedi.
dediğine göre muhtemelen göğsümde halk dili ile süt durmuş olabilir dedi
6 aylık bir bebeğim var ve malesef emmedi galiba sorun bu inş.yarabbi şifa verecek.dün çok korktum ama bugün daha iyiyim,senaryo yazmayacağım sonuç belli olana kadar tevekkül edeceğim.görelim mevla ne eyler neyelerse güzel eyler duanı eksik etme canım.selam ve dua ile kal.öpüyorum tekrar tşk.ederim canım benim.
yepyeni bir gün
sizelere
saglik
huzur
mutluluk
sevgi
bol kazanc
ve
bereket getirsin diliyorum
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizkardesim saat 3de evliler kervanina girecek sekerler
o güzel dualarinizi eksik etmeyin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
incim naif arkadaşım yüreği güzel arkadaşım hep birlikte amin diyelim canım.kardşine mutluluklar diliyorum yeni kuracakları yuvada çok mutlu olsunlar inş.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİYM
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Ey tövbeleri kabul eden ve dualara icabet eden rabbimiz sana yöneldik.
Efendimizi şefaatçi yapıyor ellerimizi onun mübarek elleri altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey rabbimiz! sen selamsın,selamette ancak sendedir,Efendimiz MUHAMMET MUSTAFA'ya (s.a.v)selamet et.Öyle bir rahmet etki rahmetinle evlenecek kardeşlerimizi bütün korku ve belalardan kurtar.evliliklerini katında hayırlı eyle buradan bu duayı okuyan bütün kullarınıda rahmeti deryana nail eyle.
O rahmetin hürmetine başta bu çiftimizi sonra da bizleri ve buradan bu duayı okuyan kullarını hayatta iken ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
ALLAH'ım kulun,habibin,nurlarının deryası,sırlarının naşiri,saltanatının dellalı olan MUHAMMED'e salat ve selam eyle
ALLAH'ım bu çiftimizin ve tüm evlenecek olan tüm kullarının kalplerine ümidini yerleştir senden başkasına umut bağlatma,senden gayrısına bir şey istetme, dileğimiz odurki evlenecek olan bu kardeşlerimizin (ve tüm diğer kullarının)evliliklerini ve ömürlerini hayırlı ve bereketli kıl.
kendi katından onlar için bir koruyucu tayin et,bu ikisini evlatlarını ve kendimizi şeytanın şerrinden senin korumana bırakıyoruz.
Ey ALLAH'ım biliyoruz ki en mutlu geçim kanaat,dayanışma,saygı,sevgi ve anlayıştır bu çifte ve bizlere bildiğimiz bilmediğimiz bütün iyilikleri ver.
Ya rabbi! bedenlerimize ,kulaklarımıza,gözlerimize,sıhhat ver.
Onlara (ve bizlere)hayırlı,sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip eyle.
BU çiftimizin ve evli ve evlenecek tüm çiftlerimizin birbirlerinin ellerinden tutmadan evvel birbirlerinin kalplerinden tutmanın sırlarını öğret.
onları ve tüm evli çiftleri ve nişanlıları birbirlerinin önüne engel olmaktan birbirlerine karşı yalan söylemekten,sevgi azalmasından,saygı azalmasından muhafaza eyle.
Y rabbi! bakışlarına sevgi kat,suskunluklarına hikmet,konuşmalarını hayır ve mağfirete dönüştür.
Dualarımızı kabul buyur,kabul eyle ya rabbil alemin vesselatu vesselamu ala seyyidina MUHAMMEdin vel hamdü lillahi rabbil alemin el fatiha..
amin
Günayyydınnn Kızlarrrrr opuyorumnanaktan
Bugün benim oğluşumun 1.yaş günü .
O yüzden mutlu birazda hüzünlüyüm çünkü artık bebeklikten çıkıyor. Ve ne yapacağım konusunda karar da veremedim
Dün ben fasulyeyi okadar çok ıslatmışımkı bir orduya yetecek kadar kuru fasulye oldu
Gece bile yedim bitsin diye bir okadarda pilav yapmışım.. Hala bitmedi..Bugünde onları yemek istemiyorum yaaa
Aslında çocuklarla alıp dışarı gidelim istiyorum yemeğe ama buseferde yemekler ziyan olcak diye üzülüyorum.
Bugün acaip de fırtına var burada..
Allah istanbuldaki arkadaşlarada yardımcı olsun.tv de izliyoruz.. sel kıyamet.. Benim de ailem orda ama heryeri öyle değilmiş Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?