canim seninde cuman mubarek olsun ..tum k,k nin cumasi mubarek olsun arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydin kk nin cicekleri
cumaniz mübarek
dualariniz kabul
hersey gönlünüzce olsun insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gülsahcim merhaba ..balik cokk harika gorukuyo yanindakilaer ne ve nasil yaptin verirmisin tarifini ..zemuszemusbu arada ellerine saglikopuyorumnanaktanbuda bizim bu akşamki yemeğimiz
mercimek çorbası;közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası,roka salatası veee çorba için hazırladığım ekmekler(ki tavsiye ederim çok lezzetli oluyor)
bu mübarek ayda Rabbim herkesin sofrasına bolluk bereket versin;ağzımınız taı bozulmasına.s.
sanada gunaydin tatlimm .günaydın kızlar, ben bugün eskşehire annemlere gidiyorumkocişin c.tesi ankarada sınavı var. ben de yarın veya pazar dönerim. annecciğimin yaptığı enfes menüleri yazarım artık dönüşte.
bugece sahura kalkamadık mafoldumben uyandığımızda saat 6ydı.
napalım artık bigün de böyle tutalım.
hadi hepinize hayırlı günler, hayırlı iftarlar.... kaydirigubbakcemile5
hoşçakalınn:a015:
kırmızı lahanadan turşu yapan var mı kızlar.
hani şu sirke ve tuz ekleyip dolaba konulan ve hemen ertesi günden itibaren yenebilen salatalarda çok leziz oluyor..
yapan varsa tarif alalım tanuduk bir elden :)
buda bizim bu akşamki yemeğimiz
mercimek çorbası;közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası,roka salatası veee çorba için hazırladığım ekmekler(ki tavsiye ederim çok lezzetli oluyor)
bu mübarek ayda Rabbim herkesin sofrasına bolluk bereket versin;ağzımınız taı bozulmasına.s.
başıyazmalıkız.. kırmızı lahanadan bende yapıyorum ama hemen yeniliyormu bilmiyorum..hani lokantalarda salataların yanında ve içinde getiriyorlar rengi çok güzel ve salamura gibi.. eğer bahsettiğin oysa tarif verebilirim...
kırmızı lahanayı salataya koyduğumuz gibi ince uzun doğruyoruz,
sirke,tuz,ve çok az sarımsak koyuyorum1 hafta sonra yemeğe hazır.. sakın su koyma kendi suyunu salıyor..
sirkenin ve tuzun ölçüsü yok malesef göz kararı ve tadına bakarak koya bilirsin kolay gelsin ve afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?