''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

merhaba kk nin güzelleri bugün menüm yok cünkü iftara davetliyiz.
ama ne yazikki son iftara ve bayrama hasta girecegim iki gündür yorgan dösek yatiyorum grip beni fena vurdumafoldumben
rabbim cümlemize saglik sihhat versin her seyin basi saglik.
son iftaarimizda herkesin evine bereket huzur versin insallah:Saruboceq:
mevlam yarin bayrama nese ile saglik ile huzur ile girmeyi nasip etsin:Saruboceqpuyorumnanaktan

kimsecikler yok bugün herkesi bayram telaşı sarmış.ama bugün son iftarımız ve menüm
tarhana çorbası
tavuklu bezelye
patates püresi
pilav
yogurtlu erişte
ve salata
tatlıda dünden kalan fındıklı irmik tatlısı
herkese hayırlı bayramlar

dün anneannemlerdeydik menü şöyleydi: mercimek çorbası(ben yaptım çok nefisti) taze kuzu etinden kavurma ve pirinç pilavı(onu da ben yaptım gayet hoştu) kavun baklava kola fanta çay
bugun ise musakka kesme çorba kayseri mantısı klasik salata ve meyveler var

gönüllerde ayrı bir yeri olan 11 ayın sulatanı ramazan ayını uğurluyoruz içimde buruk bir hüzün var :gitme:
rabbim bir dhaki ramazan ayına sağlıkla görmeyi nasip etsin :Saruboceq:

hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun opuyorumnanaktan

bugünkü mönümüz çok kalsik bi mönü oldu :1rolleyes:
ezogelin çorba
taze fasülye
şehriyeli pirinç pilavı
salata-hoşaf
hazır baklava
son iftarımız herkese afiyet olsun yerimseniben

bu sene ramazan benim için bir başkaydı;neden bilmiyorum..içim burkuluyor hatta şu günün son gün olması sebebiyle..dualarla;bereketle geçti ramazan şükür..
herkesin nice güzel ramazanlar görmesi;evlatlaıyla;eşleriyle;yakınlarıyla;eksilmeden hatta çoğalarak bayramlar kutlamalarını diliyorum Allahtan..
bugün eşim tek çeşit yiyelim ve doyalım dedi;durumu kötü olanların halinden anlamak için;daha öncede yaptırmıştı..makarna yicez sadece..
herkese hayırlı bayramlar..

merhaba arkadaşlarr ramazan da bitti bayramınız mübarek olsun şimiden
birde yumuşacık bir puğaça tarifi var mıııı

saol kizlar sizinde bayraminiz mubarek olsun ,malum avrupada pek bayram kutlanilmiyo ,bi dun gorumcemlere gittik geldik bayram bitti, bugunde is basladi benim okul basladi aksama kadar okuldaydim ,turkiyedekiler ne guzel geziyolar misafir bekliyolar ,herseyden uzak oluyoruz burda

ha bu arada ramazan bitti artik fazla gelen olmaz heralde, ben fazla giremem ama siz yinede gunluk menunuzu yazin ,nasil olsa hergun evde biseyler pisiyo

bende bugun okuldan geldimp yorumdum ,dolapta dolma nmantim var onu yapiyorum
bize yeter o

buda resmi

günaydınnnnn herkesin gecmıs bayramı mübarek olsun kimsecıkler olmujak mı sımdı ramazan bitti diye:gitme::sinifsinif:lmaz:

günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun rabbim nice bayramlara eriştirsin inşallah

Amin canımmm :Saruboceq:
Eeee bugünne pişiriyonuzbakiyimm cokacimcoook
Ben artık rejimyapmak istiyorum.. senağlama
Hiç kilo vermemişim ramazanda senağlama
Üstüne üstlük bayramdada aldım galibaaa :kedi:

ben bugunde niyetliyim 6 günleri tutucam ve hamilelikden emzirmeden tam 40 gün borcum var bakalım nasıl biticek bukadar borç rabbim kolaylık verir inşallah

bide ramazanda tam 4 kilo vermişim bayramdada abartmadım hiç her gören kilo vermişsin dedikçe nasıl mutlu oldum zemuszemus ramazan bana her yönden yaradı çok şükür

Allah sabır versin canım...Benimde iki hamileliğimde ramazana denk gelmişti.. Duruyor o borçlar ama nasıl tutarım bilmiyorum... Herkez yerken tutmak zor oluyor..

kizlar merhaba
uzun suredir giremedim umarim keyifler yerindedir :)
benim yarin aksama misafirlerim var ama ne yemek yapacagimi bilmiyorum

corbaya bile karar veremedim acaba hazir corbami yapsam
yoksa sehriyeli tavuk corbasi mi ? becerebilirmiyim onuda bilmiyorum

ispanakli carsaf boregi yapmayi dusunuyorum
birde kabak ve biber dolmasi (pilav yerine)
tatlida elmali turta yaptim cayla veririm dyorum
ama ana yemek piyasada yok ne yapicam bilemiyorum

kurdan kebabimi yapsam burdada herzaman patlican bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…