''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Merhaba kizlar, dun oktay ustaya bakan varmiydi ? orda ekmegin icinde et vardi oh pardon onceki gun
eeti kavurdu soganla falan filan, hamurun icine koydu harci firinda pisirdi tarifini ariyorum bi de ismini bilen var mi acaba ?

Nolur biri baktim desin, etin harcini hamurun icine koyu ve firinda pisirdi nolur biri bulsun ismini nolurrrrrrrrrrr . ?

canim ya ben yeni geldim eve malesef izleyemiyorum ama oktay ustanin tarifler sitasinde var ordan bi bak bakalim eklenmismi, cunku yeni yapilmissa beki eklenmeyebilirde

Yok bakiorum bulamadim ya, of cildircam canim cekti, ismini unuttum iyi mi,
soganla eti kavurdu tavada, sonra hamuru yogurdu, hamuru cok acmadi eti icine koydu, hamuru kapatti,yuvarlak halde tepsiye koydu, hamuru firina koydu pisti cok guzel oldu ya of offffffff

Latif dogan vardi o gun yani sanirim latif dogan vardi hehehe neyse ya saglik olsun, sanirim gecen senein programlarini koymuslar, cunku yeni yazmiordu samanyolunun yaninda
sagol canim .

Yok anacum baktim her yereoyle bi sey yok neyse ya bi sey olmaz, simdi hazir corba yaparim yanina salata bide makarna yeter sagol sekerim benim .

Yok canim baktim cokdan yazmior oyle bisey neyse olsun, digerinin aynisini yaptim, ama patates falan yada kiyma neyim koymadim, et ve mantar koydum kavurdum hamurun icine koydum su an firinda bakalim nasil olcak, Allah kerim, ama hamur az acildi sicakligin yuzunden etin, neyse zar zor az kapadim bakalim nasil olcak, saat geldi Allah kabul etsin .

kızlar günaydın kimse kalmamış artık topikte bayramdan sonrada dağılmayalım kızlar görüşelim yine burda herkese kolay gelsin

günaydınlar herkese
bugun son günümüz
bayramdan sonrada burda buluşalım arkadaşlar

kimsecikler yok.... :sinifsinif:
ne heveslerle gelmiştim oysa... :gitme:

bayrama kadar görüşemezsek Allaha emanet olun arkadaşlar... :Saruboceq:

libyanacım "iftar ve sahur dostları topiği" ni sabırsızlıkla bekliyorum canım... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…