benim bu akaşm dolma biberim kus kus makarnam var da çorba ne yapsam onu düşünüyorum
tarhana mı mercimek mi domates mi karar veremedim.
canımcım bu menüye domates yakışır bence mmmmmmmmmcokacimcoook
libyana canım bu pidenin tarifini istiyorum hamileyim bak canım çok çekti.
acaba kumpir mi yapsam CADIARZU
kumpiri nasil yapiyosunuz hamarat hatunlar?
nan bak aklıma düştü heeemafoldumben ben onu borcamda yapıyorum çok güzül oluyor yap yap benide davet et okişşşşş:lepi:
canım ben patatesleri haşlıyorum onu tereyağla ezip borcama yayıyorum üzerine kaşar rendeliyorum sosis salam mısır garnitür turşu zeytin filan koyuyorum isteğe bağlı tabikide en üstede tekrar bolca kaşar koyup kızarana kadar pişiriyorum ve son olarak kepçap maonez mmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
canım ben patatesleri haşlıyorum onu tereyağla ezip borcama yayıyorum üzerine kaşar rendeliyorum sosis salam mısır garnitür turşu zeytin filan koyuyorum isteğe bağlı tabikide en üstede tekrar bolca kaşar koyup kızarana kadar pişiriyorum ve son olarak kepçap maonez mmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
evet bende borcamda yapıyorum....gel yeriz kaydirigubbakcemile5
ay bu super ve de pratikmis denemek lazim :icecream:
BaşıYazmalıKız;yazmamıştım: gülüm anca fırsatım oldu hemen veriyorum tarifi buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?