''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

benim dün gece sahurda kabak kabuğu kavurması vardı

kabakların içini rendeleyip mücver yapıyorum dış kabuklarınıda kalın soyuyorum ve küçük küçük doğrayıp pirinçle kavuruyorum çok güzel olmuştu valla

benim bu akaşm dolma biberim kus kus makarnam var da çorba ne yapsam onu düşünüyorum
tarhana mı mercimek mi domates mi karar veremedim.

kumpiri nasil yapiyosunuz hamarat hatunlar?

canım ben patatesleri haşlıyorum onu tereyağla ezip borcama yayıyorum üzerine kaşar rendeliyorum sosis salam mısır garnitür turşu zeytin filan koyuyorum isteğe bağlı tabikide en üstede tekrar bolca kaşar koyup kızarana kadar pişiriyorum ve son olarak kepçap maonez mmmmmmmmmmlaelaelaelaelae

evet bende aynen böyle yapıyorum...offf acıktım ben şimdiden cokacimcoook

ay bu super ve de pratikmis denemek lazim :icecream:

bu topik bana hiç iyi olmadı.. herşeyden canım çekiyo, uff.. hele bi kaymaklı ekmek kadayıfı fotoğrafı gördüm resmen bi taraflarım şişecek.. hamile olmasam aldırmıcam ama..

aslında süper fikir veriyor ama şu ağzımın sularını toplasam tam olacak........ cokacimcoook

Aaa ben bunu hiç duymamıştım ,pratik görünüyor. Benimki şöyle
Patatesleri haşlıyorum sonra biraz fırınlıyorum suyunu çeksin diye
sonrapatatesleri ortasından ayırıyorum tereyağıı ile iyice karıştırıyorum ardından tuz ve kaşarı ekliyorum onlarıda karıştırıyorum.
Ardından rus salatası koyuyorum ,ve isteğe göre başka malzemelerde konulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…