Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın iftara etli nohut yapmak istiyorum ama evde yok nohutum geceden ıslatamıcam yani yarın öğle gibi alsam çok mu sert kalır
En az 6 saat suda beklemesi lazım narsius,ona göre bir saatte alır ıslatırsın nohutunu üzülme.Hatta ben iki yemeklik ıslatırım her seferde fazlasını dipfrize atarım ,bir daha ki sefere nohutum hazır olur..yerimseniben
En az 6 saat suda beklemesi lazım narsius,ona göre bir saatte alır ıslatırsın nohutunu üzülme.Hatta ben iki yemeklik ıslatırım her seferde fazlasını dipfrize atarım ,bir daha ki sefere nohutum hazır olur..yerimseniben
önce pideni ikiye kes yatay olayark yani :)
domatesi rendele içine çok az salça ve karabiber koy
karıştırıp pidenin üstüne sür
sonra az kaşar rendesi serp
sonra malzemelerinii koy (zeytin,biber,mısır,soğan,sucuk,sosis,vs)
sonra üzerine tekrar kaşar sert
fırına ver üzerindekiler pişene kadar cokacimcoook
Maraşın yemekleri muhteşem oluyor hele ekşili (eşkili) çorbası mmm.Her yörenin ayrı bir güzelliği var maşallah..
Arkadaşlardan bekliyoruz inşallah tarif ve reçeteleri :)
Bu arada yemekten sonra aşırı uyku basıyor,Türkiye nasıl yanıyor şimdi havalar da sıcak ya..Rabbim kolaylık versin.O yüzden buralar iftara yakın daha şenlikli oluyor,dinleniliyor bu saatlerde..
saolasın canım ya valla super oluyo deneyın tavsıye ederimm.ha bu arada senın sıkı takıpcilerindenim cok guzel tariflerin var. marifetli hatunsun masallhhh.ellerine saglık.Merhaba KelebekAfyon.
Ellerine sağlık gülüm,aa yufkadan gözleme süper oluyor,iyi ki yapmışsın..
Şifa olsun :)
teşekkürler çok sevindim öğlende koyarım suya
favori avatarım o benim kahvekolikcigim.bende senın ne zaman nıkını görsem canım kahve istiyo ya bol köpüklü türk kahvesi.kelebek afyon gece gece yine tırsıttırsın beni yaaa
libyanacan slmlar opuyorumnanaktan
canım sadece ıslatıyomusun yoksa haşlıyomusun
bu arada bi karnıyarık püf noktam var benim de paylaşmak istedin nacizane
ben patlıcanları kızarttıktan sonra ya da kışın alüminyum folyoyla fırınlıyorum ya ney se işte
tepsiye alıp içlerini açınca biraz toz şeeker çiseliyorum.patlıcana çok lezzet veriyor
içini koyup fırınlarken de bi miktar fesleğen serpiştiriyorum çok lezzetli oluyor.eşim çok sever
herkese selamlar
libyanacım valla enerjine kadınlığına zarifliğine hayranım
seni kanlı canlı görmeyi çok isterdim.inşallah bi gün nasip olur.bu arada unutmuşum bloğun hayırlı olsun harika gerçekten.misafir gelince rehberim oldu
ben de artık tarifler eklemek istiyorum ama şu resim işini bi çözemedim şu resim işini adamakıllı bi incelemenin vakti geldi kanımca-tatlicadiarzu-
ya kızlar benim eşim hiç bişe yemiyo iftarda ya...
sadece soğuk çorba o kadar. bi de salata
ne yapsam ziyan oluyo
sıcaktan yenmiyo diyo
bu gece sahurda hazır yufka gözlemesi var içecek falan olur yanında başka da bişe yenmiyo zaten
ama yarına bi kayısı kompostosu yapıcam inşallah
yarın da iftara gene soğuk çorba kafamçokkarıştı(ramazan boyunca başka bişe istemiyomuş)
karnıyarık pilav ve salata
ama kesin onu da yemezfisfisfis
bişe yapmayınca da eksik hissediyorum
Sadece ıslatıyorum yemeklik.Düdüklüye atınca 10 dkda pişiyor zaten..Ama pilav için küçük porsiyonlarla haşlıyorum..yerimseniben
yazlari kizarma patlican cok agir oluyor benim esimde hic yemez cok agir hep yag diye ,en iyisi kozleme
feslegenlide mis gibi kokuyodur
ellerine saglik canim
bak haşlamayı biliyodum da ıslatınca difrizde dayandığını bilmiyodum sağol canım
çok faydalı oluyo bak işte bilgi paylaşımıa.s.