• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

hosgeldin canim
ohhh mis gibi olmustur gozeleme afiyet olsun canim
bende dun yaptim tavada boregi saolsun turkiyeden komsumuz bana yufka getirmi hemen sahurda simsa yaptim
sende yap guzel oluyor
hosbulduk canım guzel oldu yedik bitirdik.simdide gıdıp tava böregini yapayım vaktım az kaldı anca hazırlarım.senınde sıkı takipçilerindenim libi gibi cok guzel tarıflerın var.ellerıne saglık. sende gurbet kuşusun ablam gibi oda belçikada.ablamda ızne geldıgınde epey erzak götürür.gurbetlik zor yaa.neyse ben kacar herkese iyi sahurlar.afiyet olsun sımdıden.

Leylekim,Rahman c.c razı olsun,İnşaAllah diyelim.Fani mekanımızda nasip olmasa da ebedi yurdumuzda hayırla bir araya gelelim.Kalbi muhabbet , herşeyin önüne geçiyor.

Karaciğer rahatsızlığından dolayı çok çok gemiş olsun,Şafi olan Şifa versin,tarifler çok güzel ellerine,gönlüne sağlık.

Canım evde yenmiyorsa,canınız istemiyorsa kendini yorma,çok iyi anlıyorum ramazan özel bir ay olduğu için mana ve renk katmak ,sofrada değişik mamalar olsun,ikramlar gönlü hoş tutsun istiyoruz.Ama malum havalar hakikaten insanı zorluyor,midede tat bırakmıyor..

sağol libim(herkeşler diyo ben de diyebilirim dimi:kedi:)
zaten bugün canım sıkıldı biraz.ilacımı yazdırmaya gittim.geçen ramazan ilk 15 gün tuttum sonra dr öğrenince kızmıştı.bu sefer de düzeldim diye tuttum ama drum gene çok kızdı.biz hastalığı bitiremiyoruz durduruyoruz.bunca saat aç susuz kalırsa karaciğer asit falan salgısı bozulur kesinlikle olmaz dedi.emin olmak için başka dra da sordum o da aynısını dedi
ya böyle eksiklik hissediyorum içim rahat değil:çok üzgünüm:

Evet yeni şeyler öğrenmek harika..
Akıl akıldan üstündür arkadaşlar,kim bilir ne güzel tarifleriniz,püf' leriniz var :)
Gönlünüze sağlık,tam da istediğimiz buydu devamı gelir inşaAllah..

Simi'sii ..
Gece kuşu'su :)

Nördün sahura bacım

hosbulduk canım guzel oldu yedik bitirdik.simdide gıdıp tava böregini yapayım vaktım az kaldı anca hazırlarım.senınde sıkı takipçilerindenim libi gibi cok guzel tarıflerın var.ellerıne saglık. sende gurbet kuşusun ablam gibi oda belçikada.ablamda ızne geldıgınde epey erzak götürür.gurbetlik zor yaa.neyse ben kacar herkese iyi sahurlar.afiyet olsun sımdıden.

orda sahura az kaldi sanirim
zaten bu 15 dk de olur hemencik
tesekkur ettim canim benim guzel yazin icin hepimiz bildigimizi paylasiyoruz
bende burda cok sey ogreniyorum ,hep beraber iste ne guzel
demek ablan belcikada evet gurbetlik zor ama oncekine bakarak birazdaha kolay simdi
oncedan kimse bisey bulamazken simdi her yer tuk marketi oldu

iyi sahurlar canim insallah yine gorusuruz
sizede afiyet olsun

Oyy Leylek'ciğim :) diyebilin tabi canın ne isterse onu de..
Kendine de çok dikkat et,sıhhat çok mühim gülüm.Bedenimiz emanet iyi bakmalı ona.
Doktorunu kızdırma biz de buradan takip edeceğiz bak ona göre hımmmm ..
Ya Hu sen sıkma güzel canını o kadar üzülüyorsan sofranı hazırla uçar gelirim ben merak etme
ne var ne yok yiyebilitem var da söylemesi ayıp,iştah hat safhada :)
Geçen sene makbuleyi konuşmuştuk hatırlıyor musun,önümüzdeki günlerde yapacağım inşaALLAH hepiniz toplaşın gelin kaşıklayalım oyy nasıl güzel olur yaa

İyi geceler Kelebek..
Tatlı sahurlar gülüm
Bu arada avatarlar süper orijinal titretiyor admaı,bi dene daha var Smeagol huu :)

sağol libim(herkeşler diyo ben de diyebilirim dimi:kedi:)
zaten bugün canım sıkıldı biraz.ilacımı yazdırmaya gittim.geçen ramazan ilk 15 gün tuttum sonra dr öğrenince kızmıştı.bu sefer de düzeldim diye tuttum ama drum gene çok kızdı.biz hastalığı bitiremiyoruz durduruyoruz.bunca saat aç susuz kalırsa karaciğer asit falan salgısı bozulur kesinlikle olmaz dedi.emin olmak için başka dra da sordum o da aynısını dedi
ya böyle eksiklik hissediyorum içim rahat değil:çok üzgünüm:

allah sifa versin canim ,insanin sagligi cok onemli ,doktorunu dinliceksin
benimde midem cok kotu onmuzdeki carsamba mideme hortum atilcak
sabahlari okadar kotu oluyorum ogleden sonra duzeliyor
haftaa doktora gidince banada dicekmi bilmiyorum tutma orucu diye
allahim herkese saglik versin cok zor

:teselli: Sempy..

çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm gerçekten
tutma derse tutma canım .ben o hatayı yapmıştım zamanında en sonunda acilden attılar hortumu mideye.midemde çok yoğun iltihap oldu sonra
seninki gibi başlamıştı.ama ramazan diye beklettim ısrarla oruç tuttum ve hortumu reddettim.sonra bayramdan sonra çok kötüledim.gelçi ilaçla düzeldi ama işte ısrar etmeseydim o dereceye gelmiycekmiş
ayyy libicim nerdeeboshayallersmile sen gel yeterki ben masanın yanına bi masa daha ekler öyle donatırım valla.cokacimcoook
tabi senin yanından geçemeyiz ama neyse..:kedi:[
bu arada maklube mi dedin hatırlamaz olurmuyum nasıl unutulur benim yerime de hüplet/COLOR]
cokacimcoook

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm gerçekten
tutma derse tutma canım .ben o hatayı yapmıştım zamanında en sonunda acilden attılar hortumu mideye.midemde çok yoğun iltihap oldu sonra
seninki gibi başlamıştı.ama ramazan diye beklettim ısrarla oruç tuttum ve hortumu reddettim.sonra bayramdan sonra çok kötüledim.gelçi ilaçla düzeldi ama işte ısrar etmeseydim o dereceye gelmiycekmiş
ayyy libicim nerdeeboshayallersmile sen gel yeterki ben masanın yanına bi masa daha ekler öyle donatırım valla.cokacimcoook
tabi senin yanından geçemeyiz ama neyse..:kedi:[
bu arada maklube mi dedin hatırlamaz olurmuyum nasıl unutulur benim yerime de hüplet/COLOR]
cokacimcoook

saol canim ,demek seninde olmustu cok zor oluyo ,normalde agriyo ozellikle ramazanda mide daha kotu oluyor
insallah temiz cikar sonuc duzelir ,cok kisi tutma diyordu ama ben yine tutuyorum doktora gitcem artik bilmem sonrasinda ne olur
allahim herkese saglik guc versin

Sumak,size de afiyet olsun cınım :)
Leylek,Sempi kendinize dikkat edin,ve sizin vesilenizle bütün arkadaşlarımıza seslenelim sıhhatinizi tehlikeye atıyorsa lütfen zorlamayın yazık vucudunuza,o emanet .
Allah cc. vücuda eziyetten men ediyor,onun da üzerimizde hakkı var çünkü.
Ameller niyetlere göredir inşaAllah tabi elimizden geldiğince gayret edelim fakat olmuyorsa zorlayıp daha büyük sıkıntılara sebep vermeyelim.
Çektiğimiz zahmetlerin hepsi rahmete dönüşür inşaAllah..
Leylek'i,estağfurullah ben ne olsa yerim vallahi hiç yemek ayırmam :)
domatesli yumurta yap ekmek banalım offff

Leylek,Sempi kendinize dikkat edin,ve sizin vesilenizle bütün arkadaşlarımıza seslenelim sıhhatinizi tehlikeye atıyorsa lütfen zorlamayın yazık vucudunuza,o emanet .
Ameller niyetlere göredir inşaAllah tabi elimizden geldiğince gayret edelim fakat olmuyorsa zorlayıp daha büyük sıkıntılara sebep vermeyelim.

olur mı kız öyle yalandan yumurta.sen gel ben sana erzincan usülü güveçte erik soslu yaprak sararım bacım lüften yani:1closedeyes:

bak bakalim canim ne var ne yokmus

profil yazini okudum
2012 filmine biletmi aldin
bende baya oldu izledim o filmi

ya yok canım

bu yıl kpss ıle atanmam hayal oldu ,en yakın tarıh olarak 2012 de var sınav

ona bılet aldım sımdıden :)

Lİbyanam ,tek kısıyım ben ,esım ıste tek basıma yapıyorum sahurumu ..

menumu hazırladım ..

salatam var marul salatalık domates ve kırmızı bıberden olusan ,
4 tane mahleplı tuzlu kurabıyem var,
bır bardak süt
bir muz
ve nutella

:emir_bebek:

Vooooooavv!
Leylak essah mı bacım..
erik soslu hemi de..
Uyuyamam ben şimdi off

biliyorum canim ilk once saglik o olmayinca hic bisey olmuyor zaten ,benim cok cok kotu olsa kendimi okadar riske atmam ,ki oyle olanlar kendini zorlamasin cok buyuk seyler cikabiliyo ,ben doktora gidicem ozamana kadar tutmak istedim doktor kesinlikle tutma derse tutmucam saglik bu ama kednin blirsin gibi bisey derse tabiki tutarim

Back
X