niye karışık kıs? gerçi 6 ay olmuş erken mi diye düşünüyosun? ben 1 sene şu kpss işini halledeyim diye bekledim. sonra girdiğim stresten mütevellit nur topu gibi kistim oldu. çok şükür tedavi işe yaradı eridi ama tekrarlamasın diye doğum kontrol hapına devam ediyorum. öyle işte.
muhabbete bak, sahur sofrası ne alaka sempatiksalakcinni
hadi ya afferim kız
iki dakkada yaptı geldi bak
diyurm işte hem çenemiz hem elimizbayanssulusmile
tadını da yazarsın artıkın
gene ben geldım bayanlar jocişi yatırdım sımdı sahuru beklıyorum elımde kahvemle
sahurda bu gece de sıgara böregı var esım cok sevdıgı ıcın sureklı bunu yapıyorum bende
sarissa kız niye adamın moralini şeyediyon şimdi senkaydirigubbakcemile
oruçsun içemiyosun onda yapıyon dimi böylesempatiksalakcinni
hem ne var ramazandan sonra yüzmeye başlıycam gene inşallah
bende göbek yok basen varkaydirigubbakcemile2
sarissa kız niye adamın moralini şeyediyon şimdi senkaydirigubbakcemile
oruçsun içemiyosun onda yapıyon dimi böylesempatiksalakcinni
hem ne var ramazandan sonra yüzmeye başlıycam gene inşallah
bende göbek yok basen varkaydirigubbakcemile2
hep ramazanda hamile kalayım istemişimdir. ama kader işte hapı kesme dedi doktor. ayy canım inşallah olur bu mübarek ayın hürmetine yeğenimiz konsun göbüşüne.Çok ayıp, burda fincanı bile olmayanlar var kaydirigubbakcemile3
Biz çalışmalara başladık bu ay :kedi:
Ohh afiyet olsun.
Teşekkür ederim Derin. Sana ayrıca çorba hakkında bilgi vereceğim:))
amin canım inşallah. ben o mış muş lara inanmıyorum. Allah belki ilk denemede nasip eder belli olmaz ki. biz iyice olgunlaşmışız galiba bu konuda, nereye gitsek gözümüz bebeklerde eşimle. istersen bir seneni doldur, evliliğe iyice ısın. benim eltim evlendiği ay hamile kaldı. sonra psikolojisi çok bozuldu. evliliği anlamadan bir de bebek. doğumdan bikaç ay sonra anca düzeldi kız.Sorma gebelik topiğine döndü.:kedi:
Karışık derken yeni evliyim ama 26 yaşındayım şimdi yapmaya çalışsan hemen olmaz cs diyorlar.
anne tarafında erken menapoz falan var ama hazır değiliz biliyorum psikolojik olarak.
öyle..
geçmiş olsun kisti eritmişsin ama yenilenmesin inşallah..
kız amerikanya ya gittin unuttun heralde
biz Türküz ince belli çay bardağıylan bile içeriz kahveyi nolucak
zeka işte
kız o da yok deme bak:mymeka:
Ben de son altı aydır ikisi de var.
Ramazan kilo verme ümidiyle girdim ama bakalım...
Elim de vienneta zor görünüyor
Ay bunu atlamışım ben yaa zemuszemus
Doğru söylüyorsun leyleğim... kaydirigubbakcemile3
pişşt kahve ne çalışmasıymış bu (safa yatan üye smili:)
kız ben de leylek meylek diyince tedavi görüyosun sandım
daha yeni başlamışsınız:bbo:
[/B
vienettamıcokacimcoook
sarissa bana mukayyet olkaydirigubbakcemile3
Sorma gebelik topiğine döndü.:kedi:
Karışık derken yeni evliyim ama 26 yaşındayım şimdi yapmaya çalışsan hemen olmaz cs diyorlar.
anne tarafında erken menapoz falan var ama hazır değiliz biliyorum psikolojik olarak.
öyle..
geçmiş olsun kisti eritmişsin ama yenilenmesin inşallah..
hep ramazanda hamile kalayım istemişimdir. ama kader işte hapı kesme dedi doktor. ayy canım inşallah olur bu mübarek ayın hürmetine yeğenimiz konsun göbüşüne.
amin canım inşallah. ben o mış muş lara inanmıyorum. Allah belki ilk denemede nasip eder belli olmaz ki. biz iyice olgunlaşmışız galiba bu konuda, nereye gitsek gözümüz bebeklerde eşimle. istersen bir seneni doldur, evliliğe iyice ısın. benim eltim evlendiği ay hamile kaldı. sonra psikolojisi çok bozuldu. evliliği anlamadan bir de bebek. doğumdan bikaç ay sonra anca düzeldi kız.
ha unutmadan hatunlar
bu cuma eşimle tam 10 yılımızı dolduruyoruz. nişanı da katarsak eğer 11(yaşlı diyeni vururum:1closedeyes:)
ama şimcik daha önce de bahsettim böyle unutulmaz güzel bi iftar olsun istiyorum ama malum ramazan dolayısıyle seçeneklerim az
aslında bi süpriz yapıp eş dostla süpriz bi akşam yemeği düşünmüştüm hep ama ramazana geldiğini unutmuşum
sizce evde mi yapalım yoksa dışarda mıbilmiyorumkismile
yok Allah göstermesin, tedaviye ihtiyaç olmaz inşallah. biz daha yolun başındayız, hatta giremedik bile. duyduklarıma çok üzülüyorum, için için dua ediyorum, çok zor bişey olmalı.
ımm şey kem kümm.. çalışma derken, büyükşehir belediyesi yol çalışması yapıyomuş da sempatiksalakcinni
espiri bayat oldu ama bu saatte idare ediver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?