bazı erkekler böyle, benimkine de illa hatırlatmak laf sokmak gerekir. yeni sayılmamıza rağmen böyle. yapısı bu. kötü niyetinden değil, düşünemiyorlar işte. benim de bu konuda bi yaram ve kavgamız var, ondan beri ilerleme kaydettik. evde kendi anne ve babasından görmemesine bağlıyorum ben bunu. benim eşim annesinin doğum tarihini bilmez bak, hayatta öyle kutlamamışlar.
eeeeem şeey derken ne demek istedin :safa yatan üye smileyi:aaaa kız kulesi çok iyi fikir ya
bak bunu nasıl düşünemedim
afferim la:1hug:
geceyi derkenee eeemmmm şey:kedi:
kahvenin cevabında versem olmaz dimisempatiksalakcinni
Allah bağışlasın. minik klasik Türk erkekleri ha :roflol:18 tam dolmamıştı gözüm açılmadan görücü usulüyle evlendim
eşimi sonradan çoooooooooooook sevdim
ilk oğlum 2 yıl sonra büyük mücadele sonucu hamile kaldım
ama sonrası
anaaaam bi baktım her sene hamileyim :))))))))))
ortanca oğlum 2.5 yaşında
miniğim 7.5 aylık
sonuncu istenmeyen gebelik
benyemeklerinden ziyade kıllarını düşünüyorum her sene bi yastık yorgan doldururum organik yünden :)))))
utanıyorsan bayan dr bulmalısın, ama bi cesaret tamamdır. evlendiysek buna alışmamız lazım.Bana hep zul geliyor.
Doktor haklı da pofff,garip bir duygu ya makas dediğin şeyle karşılaşmayı hayal bile edemiyorm.
inş birşey yoktur :uhm:
bazı erkekler böyle, benimkine de illa hatırlatmak laf sokmak gerekir. yeni sayılmamıza rağmen böyle. yapısı bu. kötü niyetinden değil, düşünemiyorlar işte. benim de bu konuda bi yaram ve kavgamız var, ondan beri ilerleme kaydettik. evde kendi anne ve babasından görmemesine bağlıyorum ben bunu. benim eşim annesinin doğum tarihini bilmez bak, hayatta öyle kutlamamışlar.
utanıyorsan bayan dr bulmalısın, ama bi cesaret tamamdır. evlendiysek buna alışmamız lazım.
patronlarıyla yemkteydik bi mevzu oldu tuttu sen kaç yaşındaydın şimdi demez mialsanaalsanasmile
millet kahkahayı patlattı:roflol:
konuşalım bunu, merak ettim bak.benim de bir yaram var.. ondan sebep mahçup eşim.
o konu ne zaman ortaya gelse tv de falan gözlerim dolar oda üzülür.
bu sebepten her türlü çemkirmeyi gerçekleştiriyorum her fırsatta.
özel gün ne var tepesindeyim..
krizi fırsata çeviriyorum
ooff enişte nası bi çam devirmiş öyle. şaka yapmıştır yaa.o hoo seninki iyiymiş
benimki doğum günü evlilik yıldönümü falan artık uğraşmıyorum zaten çok aramam da ondan
anneler günü benim hassas noktam
amaç da hediye değildi yani yavrumun elinde bi tane çiçekti
valla annesinin doğum günü durumu aynı ama en ilginci geçen gün ne dese beğenirsiniz
patronlarıyla yemkteydik bi mevzu oldu tuttu sen kaç yaşındaydın şimdi demez mialsanaalsanasmile
millet kahkahayı patlattı:roflol:
Annem öyle diyor.
Utanmak değil de garipsiyorum.
Annem benim doğumumu falan anlatıyor .
2 doktor bir asistan falan erkekmiş hepsi de ayy deli misin diyorum bütün hastaneye yayın yapmışsın
normal şeyler ama işte bu konuda krocanlık var galiba bende bilmiyorumkismile
Annem öyle diyor.
Utanmak değil de garipsiyorum.
Annem benim doğumumu falan anlatıyor .
2 doktor bir asistan falan erkekmiş hepsi de ayy deli misin diyorum bütün hastaneye yayın yapmışsın
normal şeyler ama işte bu konuda krocanlık var galiba bende bilmiyorumkismile
konuşalım bunu, merak ettim bak.
yok ya ne şakası
yara ne yara bak ben de merak ettim
benzer bişeyse eğer nasıl fırsata çevirdin bana da anlatbilmiyorumkismile
benim çok dr arkadaşım var. kadın doğumcuda var. onlar öylesine alışmış ve bıkmış ki, insanın koluna bakmak gibi geliyor diyorlar. bu düşünceni kırcam senin kendime iş edindim :)
kızlar dünkü soframın fotosunu çektim
koyammı :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?