kolay gelsin sana kaydirigubbakcemile3
kayınvalideye söyle gelip önceden yemekleri yapsın bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
menü güzel gözüküyo, bende geliyim mi, hem yardım ederim sana :roflol: :roflol:
özbek pilavı nasıl yapılıyo?
ayy bugün her okuduğumu yemek istiyo canım cokacimcoook cokacimcoook
[B]bende dün arkadaşları çağırdım, mercimek çorba, kuru fasulye, tavuklu pilav, salata bide puding yaptım,
bugünde hamile bir arkadayşım var onun evine gitcem, yazık kızceğiz mutfağa giremiyo bulantıdan, benim kocişte de yokken gidiyim kıza yemek yapıyım, ne yapsam acaba...[/B]
kızlar bişey sorcam bi arkadaş bayat ekmekler için bi şey söylemişti, pizza gibi oluyo felan diye, bende de birikti bayat ekmekler nasıl değerlendirsem..CADIARZU
Ben de bizim evdeki mönüyü söyleyeyim.
Mercimek çorbası
Lahana sarması(bi kazankaydirigubbakcemile3)
Çoban salata
işte bu kaaaacokacimcoook
Canim bir kabin icinde beyaz peyniri ez, varsa biraz sa kasar peynir rendele yoksa gerek yok. Domates ve biberi ufak ufak dogru peynir'e karistir dilersen icine ufak sosis de dograyabilirsin. Icine bir yumurta kir, bir kasit ta sivi yag dok iyicene karistir bunlari sonra ekmegi dilimle uzerine sur 5/10 dk firina ver.
Canim bir kabin icinde beyaz peyniri ez, varsa biraz sa kasar peynir rendele yoksa gerek yok. Domates ve biberi ufak ufak dogru peynir'e karistir dilersen icine ufak sosis de dograyabilirsin. Icine bir yumurta kir, bir kasit ta sivi yag dok iyicene karistir bunlari sonra ekmegi dilimle uzerine sur 5/10 dk firina ver.
Bugün fena halde acıktım niyeyse.hemen gidim evime oyalanmadan bari yafff...
Bayiliriiiiim lahana sarmasina en sevdigim yemektir.
Madem sizde bir kazan var bende bir tabakcik alabilir miyim. :kedi:
ben de pek sevmem lahana sarmasını..
benim hakkımla beraber 2 tabak verebilirim:lepi:
ben de pek sevmem lahana sarmasını..
benim hakkımla beraber 2 tabak verebilirim:lepi:
offf yaa biri lahana sarmasımı dedi ... delikafadulden
he ya, vicdansızın biri lahana sarması dedi:mymeka:cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?