''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

o nasil oluyor mantarli börek merak ettim

Canım mantarları ufak ufak doğruyorum. İçine kaşar rendeliyorum ve domates doğruyorum. Harcı bu oluyor. Hazır yufka kullanıyorum. Her kata önce yumurta, süt ve yağdan oluşan karışımı serpip sonra harçtan yayıyorum. En üste de yumurta sarısı. Nefis oluyor, tavsiye ederim. Yapınca eklerim mutlaka...

Ay ben de denicem onu ben deeeee cokacimcoook

ımmmmmmmm senin börekte harika resmini bekliyorum kaydirigubbakcemile5

Bu arada Öz'um (Symphatique) kardeşimiz,mide probleminden dolayı bugün minik bir operasyon geçirdi (endoskopi),herkese selam ve sevgilerini gönderiyor,şifa dileyelim inşallah onun nezdinde tüm şifa bekleyenlere..
canim benimya Şeniz:1hug: cok tesekkur ederim eksik olma hayatimda emi
buyuk bi desteginle simcik iyimyerimseniben,basim cok kotuydu biraz dinledim birazda bisey yiyince duzeldi atlattim
Rabbim şifa versin inşAllah..

en kolay şekilde atlatıp aramıza dönsün..
tesekkur ederim canim dondudm araniza ufak biseydi ama bana biraz agir geldi sanirim
tesekkur ederim canim benim demek sende 2 kez yaptirdin cok kotu bisey ya ,kulaklarim bile agriyo biraz
benim sadece bogazim uyusturuldu ilacla ,turkiyede sanirim bayiltip yapiyolar, ki daha oncede burda oyleymis ama bayiltma olmadi bizde
allahim sanada sifa versin canim ,suan ne durmdasin peki
kızlar herkeşlere selamün aleyküm

libi sempatik uğrıycakmı akşam konuşursan söyle bi uğrasın merak ettik yaw.bişe çıkmamıştır inşallahbilmiyorumkismile

aol bitanem merak ettiginiz icin,eksik olmasin libisim haber vermis
sonuc olarak midemde asit varmis ,cok narinmis midem aile doktorumuza yonlendirdi artik ilacla tedavi olcak sanirim,sonuc iyi yinede sukur buyuk sorun cikmadi

ay sempatigim ameliyat mı oldu çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşş libyanacım sende ona slm mızı ilet konuşursan eger

Aleykum Selam canim ameliyat degilde kucuk ve zor bi operasyondu baya zor gecti ama oldu bitti suan iyim eksik olmayin desteginiz icin

hepinize iyi aksamlar kizlar nasilsiniz iftarlar acildi sanirim
ben iki gundur malesef tutamadim insallah yarin baslicam

bugun zar zor sulu kofte yaptim
evde armut vardi ne yapsam etsem derken ,gunduz yatarak sevgili oktay ustamiza baktim
o bugun kedidilli seftalili pasta yapti ,bende armutlusunu yaptim, aksam yaptigim dolapta hala, tadina bile bakmadik ,artik onu yeriz

basiyazmali kiz saol canim iyim biraz bas agrisi ,birazda kulagim agriyor bir saat sonra yatarim yarina biseycigim kalmaz insallah
derincim holbuldum canim ,evet kucuk biseydi ama agir geldi bana biraz toparladim iyim suan

basiyazmali kiz saol canim iyim biraz bas agrisi ,birazda kulagim agriyor bir saat sonra yatarim yarina biseycigim kalmaz insallah
derincim holbuldum canim ,evet kucuk biseydi ama agir geldi bana biraz toparladim iyim suan

İnşallah daha da iyi olursun canım opuyorumnanaktan

kızlar acil yardım mercimekli köfte yapacaktım şekle gelmiyor çok cıvık olmuş ne yapmam lazım acil lütfen

kızlar acil yardım mercimekli köfte yapacaktım şekle gelmiyor çok cıvık olmuş ne yapmam lazım acil lütfen

neden civik oldu bulgurumu azdi
butun malzemelerini karistirdinmi peki
bulguru az ise hemencik biraz sicak suyla bulgr isla fazla yumusak olmasin icine kat
yada baya bi civiksa onu isit icine biraz cig bulgur at kapagini kapat dinlenmeye birak

malzemeler nasil yaptinki okadar civik, oldu

Sympathique tekrar geçmiş olsun.
Acil şifalar diliyorum.

Gece mesaisi başlamadı mı daha kaydirigubbakcemile3

sarissa tesekkur ederim canim
adi ustunde gece mesaisi ,daha gece baslamadi :)
yavas yavas cayini tatlisini yiyip gelen olur ozamanda ben gitmis olurum

sen nerde tenceredemi yapiyosun
ben duduklude yaparim
bulgurun cekmemesinin sebebi mercimek biraz sogumustur oyuzden bulguru cekmemistir
mercimegi pisirir pisirmez icine bulguru at hemen kabagi kapat 15 dk kadar hic acmadan beklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…