o nasil oluyor mantarli börek merak ettim
evet canım biliirm harika olur ..
birde annem memleketten gelen mantarla yapardı ki of ki off kaydirigubbakcemile3
ben mantarı karabiber tuzla soteliyorum tavada gözleme yapıyorum ki o da mikemmel oluyor ben de onu tavsiye ederim canım
Canım mantarları ufak ufak doğruyorum. İçine kaşar rendeliyorum ve domates doğruyorum. Harcı bu oluyor. Hazır yufka kullanıyorum. Her kata önce yumurta, süt ve yağdan oluşan karışımı serpip sonra harçtan yayıyorum. En üste de yumurta sarısı. Nefis oluyor, tavsiye ederim. Yapınca eklerim mutlaka...
Ay ben de denicem onu ben deeeee cokacimcoook
ımmmmmmmm senin börekte harika resmini bekliyorum kaydirigubbakcemile5
canim benimya Şeniz:1hug: cok tesekkur ederim eksik olma hayatimda emiBu arada Öz'um (Symphatique) kardeşimiz,mide probleminden dolayı bugün minik bir operasyon geçirdi (endoskopi),herkese selam ve sevgilerini gönderiyor,şifa dileyelim inşallah onun nezdinde tüm şifa bekleyenlere..
tesekkur ederim canim dondudm araniza ufak biseydi ama bana biraz agir geldi sanirimRabbim şifa versin inşAllah..
en kolay şekilde atlatıp aramıza dönsün..
tesekkur ederim canim benim demek sende 2 kez yaptirdin cok kotu bisey ya ,kulaklarim bile agriyo biraz
sempicime çok geçmişler olsun rabbim şafi adıyla şifa versin :Saruboceq:
ben o endoskopiyi 2 kere yaptırdım o zamanlar anesteziylede yapmıyorlardı
baya zor oluyordu şimdi allahtan anesteziyle yapıyorlar pek birşey anlamıyormuşsun
:
aol bitanem merak ettiginiz icin,eksik olmasin libisim haber vermiskızlar herkeşlere selamün aleyküm
libi sempatik uğrıycakmı akşam konuşursan söyle bi uğrasın merak ettik yaw.bişe çıkmamıştır inşallahbilmiyorumkismile
ay sempatigim ameliyat mı oldu çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşş libyanacım sende ona slm mızı ilet konuşursan eger
Yapınca ilk işim resim eklemek olacak sanırım. Aklıma geldiya canım çekti. Bugün yarın yaparım cokacimcoook
ben rahmetli bihteri çok severdim :hulya:
şimdi senin avatarına her baktığımda onunla konuşuyomuş gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3
basiyazmali kiz saol canim iyim biraz bas agrisi ,birazda kulagim agriyor bir saat sonra yatarim yarina biseycigim kalmaz insallah
derincim holbuldum canim ,evet kucuk biseydi ama agir geldi bana biraz toparladim iyim suan
basiyazmali kiz saol canim iyim biraz bas agrisi ,birazda kulagim agriyor bir saat sonra yatarim yarina biseycigim kalmaz insallah
derincim holbuldum canim ,evet kucuk biseydi ama agir geldi bana biraz toparladim iyim suan
kızlar acil yardım mercimekli köfte yapacaktım şekle gelmiyor çok cıvık olmuş ne yapmam lazım acil lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?