''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

selam,
hafta sonu misfirlerim var,

mercimek çorbası,
kıymalı börek,
etli bezelye yemeği,
fırında patatesli kanat+but
çoban salata
rus salatası

fırın sütlaç

sizce nasıl, tavsiyelerinizi bekliyrum, eleştiri yapabilirsiniz.

6 yetişkin 2 de çocuk olacak

ask kırıntısı bezelye yemegını ıyı dedın ya valla hergün ne yapılacak sasıyorum cok zormus ya sagol ya bıgünde bezelye yapayım

ya birde kıymalı böreği ilk kez deniycem.

kıyma harcı tamamda, st yağ yumurta karışımını sürücekmiyim, lütfen fikr verin, peynirli güzel yapıyorum ama kıymalı hiç denemedim.

tazesı olur daha almadım sadece gördüm güvenemedım kendıme
taze bamya olacak
cabuk pısen hangısıyse artık

canim taze banmya zaten cokcabuk piser, cok az durdursan bile yeterlidir
ama mesela icine katacagin et,tavuk,veya kiyma onada bagli, tavuk ve kiymayi az kavurursun eti biraz fazla kuvursun
benim yaptigimi soyleyim sana
tencereye zeytin yagla sogani kavur, et ,tavuk,kiyma ne istiyosan koy kavur salcasini domatesini koy,etler iyice pisince bamyayi ekle, istersen biraz sirke damlatabilirisin ,uzerine biraz su koy tuzunu ayarla ,ilk harli sonra hafif ateste pisir
sirke katmazsan sonradan biraz limon suyu ekle harika olur
bak nohutta atarsan daha guzel olur bence
fazla bekletme dedigim gibi hemen piser bamya

yine bu sayfayami ekliyecegiz fotolari yoksa yeni bir baslik acilacakmi onun icin ayri?

ask kirintisi bence menu harika

ask kırıntısı bezelye yemegını ıyı dedın ya valla hergün ne yapılacak sasıyorum cok zormus ya sagol ya bıgünde bezelye yapayım

ben 1 gün yaptığımı 2 gün yediğimiz için sıkıntı çekmiyorum.

sağolsun eşimde ne pişirirsem yiyor, sevmese niye pişirdin, yemem bunu demiyor.

hmmm üzerine şöyle incecik dilimlenmiş limon koyun bence şahane oluyor hiç sirkeli denemedimaklinialirimsmile

saol canım ya tavuklu yapacam
sımdı bamyaları lımonlu suda bekletecem mı hanı bır garıp oluyor ya ya bıde valla utanıyorum ama bu bamyaları hıc kesıp bıcmeyecem dmeı hanı basını fılan ay su yasa kadar yapmamak zor oluyor

saolun kızlar, birinizde kıymalı börekle ilgili bişiy söyleseniz dua edicem :)

süt yağ vs. karışımı dökülüyormu yufkaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…