''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

canim cok guzel menun var birde pilav yaparsin tavugun yanina
etli bezelye yemegi sanirim sulu olcak dimi
zaten cok fazla yenmiyor ,fazlasiyla yeter bukadar

insallah canim katilmaya calisirim ben oruc tutamiyorum ama esim tutuyor ve ramazan boyunca bayaga misafir agirliyorum yaptigim yemekleri ve sofrayi cekip eklerim insallah

bak ne guzel iste ,demek istedigimiz kimse ozel hazirlanmasina gerek yok,nasil olsa gunluk guzel menuleimiz oluyor
misafir agirliyoruz
sadece iste misafirler gelmeden onlarin resimlerini cekmek olcak ,biraz zor yani bukaydirigubbakcemile3

canım karışmak gibi olmasın ama taze bamyaları minare biçiminde keseceksin başlarını. adeta meyve soyar giibi.

canim cok guzel menun var birde pilav yaparsin tavugun yanina
etli bezelye yemegi sanirim sulu olcak dimi
zaten cok fazla yenmiyor ,fazlasiyla yeter bukadar

saol canım, ek yapmam zaten, rus salatasını çıkarmamı istiyor ev halkı yenmez diye ama maksat çeşit olsun..
pilav yazmayı unutmuşum onuda yapıcam.

saolun kızlar, birinizde kıymalı börekle ilgili bişiy söyleseniz dua edicem :)

süt yağ vs. karışımı dökülüyormu yufkaya.

bence peynırlı börek yap
zaten fırında tavuklu patates var kıymalı börek agır gıbı geldı sıcaklardan pek yenılmıoy ya peynırlı börek cektı canım sımdıde hehe ama bence maydonuzlu peynırlı börek guzel olur kıymalı börek benım hosuam gıtmıyor
sankı ben gelecem gıbı corbadan sonra yıyemıyorum ben o yğzden yanı
elıne saglık

ayy mınare nasıl oluyor ucunda sap gıbı bısey var
onu bamyayının kendısylemı kesecem nasıl utanıyorum yahu

gelen misafirler 1 kişi hariç hep etobur :)
aslında risk almak istemiyorum, en yol bildiğin yoldur, kıymalıyıda kendimize denerim belki.

yine bu sayfayami ekliyecegiz fotolari yoksa yeni bir baslik acilacakmi onun icin ayri?

ask kirintisi bence menu harika

canim burda sadece duyuru yapilcak
etkinlik icin ayri konu acilcak
resim ve tarifler ise libyana arkadasimiza gonderin
o hepsini duzenleyip etkinlik basligi altinda eklicek

ayy mınare nasıl oluyor ucunda sap gıbı bısey var
onu bamyayının kendısylemı kesecem nasıl utanıyorum yahu

şapka biçiminde ya bamya orayı yuvarlak tepesi sivri kalacak şekilde keseceksin.

elma soyar gibi bir tarafta başka o şapka kısım kalmayıncaya kadar döndür, resim olmayınca anlamaman çok doğal.
bamyanın içi görünmeyecek yoksa salyalanıyor.
ayıklayıp yıkadıktan sonrada hafif salya oluyor ama limon koyunca toparlanıyor.

saol canım, ek yapmam zaten, rus salatasını çıkarmamı istiyor ev halkı yenmez diye ama maksat çeşit olsun..
pilav yazmayı unutmuşum onuda yapıcam.

bencede rus salatası baslı basına agır cok karıstım bamyayı yapamayan bırı olarak ama bence sey yap(ısmınıde bılmyorum ama ) havucları rendeleyıp kavur sonra bır kasık mayonez yeterlı mıktarda yogur ıcıne lımon tuz cevız karıstır kıvamlı sekılde üzerını maydanozla susle meze türü olur bence cok fazla rus salatası daha agır buna göre yenmez bak ben gelırım

Maşallah ! :) Katılım olacak biiznillah..Değil mi arkadaşlar?
Reyyan Sempimiz yazmış,aynen öyle olacak gülüm,takıldığın yerler olursa tekrar sor inşallah,lütfen çekinme,sonuçta hiçbirimiz doğuştan bu bilgilerle donatılmış değiliz..
Bilgi ve gönül alışverişi ile pekiştiriyoruz ..

canim bamya cok tuketilmeyen bir yemek oysaki ben bayilirim cok kisinin bilmemesi normal
bamyalari sirkeli yada limnl suda islat ,o saplarini kes,cok buyuk degilse kesme oyle pisir, kesince zaten suner gibi oluyor

bende ilk kuru bamya yemegi pisircektim senin gibi :)
kuru bamya hic pisriemedim istatilcakti ,ben bir islatmisim sanki bir ordu doyacak kadar ,islatirken azcik biseydi ,allahim bi sisti ,artik yaridan fazlasini buzluga attik
yani olur canim yavas yavas ,hergun biseyler ogreniyoruz

ya bu tarifi herkes yapıyor ama ben bir kez denedim hoşuma gitmedi, becerememiş olabilirim. az yağdamı kavurucaz, epey yumuşayacakmı, birde yoğurtlu karışımı havuçla karıştırcazmı yoksa üzerinemi dökücez.

Aşk Kınrıtısı hoşgeldin arkadaşım!
Deryası iyi geceler..
Lyre'im Şumi'nin anneciği..

sagolun ya pek duygulandım anamın kıymetını bıldım cok zorlanıyorum aksama kadar ayaklarım sısıyor ıyı olsun cabalıyorum elım yara oldu aksama kadr su ıcınde bırde camasır suyu hastasıyım ..
iki kisiyiz elımın ayarı yok az yapmayı bılmıyorum..ablamı batırcam hem elektrık hem su hem mutfak masraflarından yınede cok güzel bır ramazan gecırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…