selam,
hafta sonu misfirlerim var,
mercimek çorbası,
kıymalı börek,
etli bezelye yemeği,
fırında patatesli kanat+but
çoban salata
rus salatası
fırın sütlaç
sizce nasıl, tavsiyelerinizi bekliyrum, eleştiri yapabilirsiniz.
6 yetişkin 2 de çocuk olacak
insallah canim katilmaya calisirim ben oruc tutamiyorum ama esim tutuyor ve ramazan boyunca bayaga misafir agirliyorum yaptigim yemekleri ve sofrayi cekip eklerim insallah
saol canım ya tavuklu yapacam
sımdı bamyaları lımonlu suda bekletecem mı hanı bır garıp oluyor ya ya bıde valla utanıyorumama bu bamyaları hıc kesıp bıcmeyecem dmeı hanı basını fılan ay su yasa kadar yapmamak zor oluyor
canim cok guzel menun var birde pilav yaparsin tavugun yanina
etli bezelye yemegi sanirim sulu olcak dimi
zaten cok fazla yenmiyor ,fazlasiyla yeter bukadar
ya birde kıymalı böreği ilk kez deniycem.
kıyma harcı tamamda, st yağ yumurta karışımını sürücekmiyim, lütfen fikr verin, peynirli güzel yapıyorum ama kıymalı hiç denemedim.
saolun kızlar, birinizde kıymalı börekle ilgili bişiy söyleseniz dua edicem :)
süt yağ vs. karışımı dökülüyormu yufkaya.
bence peynırlı börek yap
zaten fırında tavuklu patates var kıymalı börek agır gıbı geldı sıcaklardan pek yenılmıoy ya peynırlı börek cektı canım sımdıde hehe ama bence maydonuzlu peynırlı börek guzel olur kıymalı börek benım hosuam gıtmıyor
sankı ben gelecem gıbı corbadan sonra yıyemıyorum ben o yğzden yanı
elıne saglık
yine bu sayfayami ekliyecegiz fotolari yoksa yeni bir baslik acilacakmi onun icin ayri?
ask kirintisi bence menu harika
hmmm üzerine şöyle incecik dilimlenmiş limon koyun bence şahane oluyor hiç sirkeli denemedimaklinialirimsmile
ayy mınare nasıl oluyor ucunda sap gıbı bısey var
onu bamyayının kendısylemı kesecem nasıl utanıyorum yahu
saol canım, ek yapmam zaten, rus salatasını çıkarmamı istiyor ev halkı yenmez diye ama maksat çeşit olsun..
pilav yazmayı unutmuşum onuda yapıcam.
saol canım ya tavuklu yapacam
sımdı bamyaları lımonlu suda bekletecem mı hanı bır garıp oluyor ya ya bıde valla utanıyorumama bu bamyaları hıc kesıp bıcmeyecem dmeı hanı basını fılan ay su yasa kadar yapmamak zor oluyor
Bende kaçar kızlar uğrarım yine öpiyorum sizi
bencede rus salatası baslı basına agır cok karıstım bamyayı yapamayan bırı olarak ama bence sey yap(ısmınıde bılmyorum ama ) havucları rendeleyıp kavur sonra bır kasık mayonez yeterlı mıktarda yogur ıcıne lımon tuz cevız karıstır kıvamlı sekılde üzerını maydanozla susle meze türü olur bence cok fazla rus salatası daha agır buna göre yenmez bak ben gelırım
saol canım, ek yapmam zaten, rus salatasını çıkarmamı istiyor ev halkı yenmez diye ama maksat çeşit olsun..
pilav yazmayı unutmuşum onuda yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?