Perinin kızı oyy maşallah ne güzel ya Hu:)
herlese hayırlı günler...
benim eşim iki gündür iftara gelemiyo malesef ben de yemek yapmıyorum.. bu gün de yok... yine yemek yapmayacağım... kola kahvaltılık idare edicem tek başına insanın hiç yemek yiyesi gelmiyo...:çok üzgünüm:[/QUO
ben de sahurda yalnız oluyorum :1no2:
seni anlıyorum canım.
e bunda da var bir hayır diyelim o zaman kaydirigubbakcemile5
yedin mi hiç canım ?:1rolleyes:
Aleykum Selam olsun deesem..Selamlar olsun hepinize.15 dk uğramak istedim.Misafirim var da iftara...yerimseniben
Hayırlı günler Maibeyaz.Tek başına olunca tadı olmuyor insanın..Yavrucuklarınla cici cici mamalar yiyin inşallah,babanıza tez zamanda kavuşun..herlese hayırlı günler...
benim eşim iki gündür iftara gelemiyo malesef ben de yemek yapmıyorum.. bu gün de yok... yine yemek yapmayacağım... kola kahvaltılık idare edicem tek başına insanın hiç yemek yiyesi gelmiyo...:çok üzgünüm:
Ohh ne güzel maşallah:)bende hayatımda ilk kez bu akşam yanlızım iftarda
eşim kursa başladı artık h.sonları akşam yemeklerinde yok
içimden yemek yapmak gelmedi zaten
bi tatlı yaptım
bi börek yaptım sahura
bide ezogelin çorba (hayatımda ilk kez yapıyorum ocakta şu an :))
dünden kalan pilavda var
yeter bana işte
İftara misafirim var.
Mercimek çorbası
Pirinç pilavı
Fırınlanmış köfteli karışık kızartma.
Zeytinyağlı fasulye ya da kaşarlı mantar
havuç salatası
Yeşil salata
Artık yumurta kullanamıyoruz o nedenle muzlu puding.
Misafirimiz tek kişi abartmış olmam değil mi?
canlarım alıntı yaparken nedense sorun oldu sayfa dondu bu sebeple alıntılayamadan yazıyorum..
çalışan bir hatun olarak ev işleri hafta sonuna sarkıyor..sabahtan beri onlarla uğraştım..az yoruldum mu ne??ohaoldumsmile
libym bacım allahın izniyle senin elinin değdiği bir etkinliğe katılmaz olurmuyum..rabbim sağlık verdikçe birlikteyiz inşallah..olumunekankayizsmile
iftara abimler bizde olacak nasipse
mamalarım hazır çok şükür
tarhana çorbası
folyoda çipura
havuçlu pilav
yeşil salata
kuru domates yağlama
börülce salatası
cevizli patlıcan salatası
tatlı olarak dondurmalı meyve salatası
salatalarla dolu bir gün olacak inşallah:) cokacimcoook
yine alıntı yapamadım bak..sayfa donuyor..
bitanecik bacım libym benim..can feda sana değil ki salata??
sen hele bi misafir ol bana bak neler yapacağım allahın izniyle..
senin gibi ustaya sofra kurarken nasıl terlenir onu düşündüm şimdi bak..ohaoldumsmile
polentayı sade olarak balıkların yanına birer kaşık koyacağım inşallah..biloormusun ömrümde ilk defa libyaya gelirken uçakta yedim bu şeyi..ve tesadüfen libya da markette bulunca dünyalar benim oldu depoladım geldimzemuszemus
cokacimcoook
çocuklar waffle istedi birkaç alışveriş gerek..meyve salatası yerine waffle yapalım hem de dondurmalı..gönülleri olsun bakem..markete uçuorm
bu topige bayılyorum ya ben ogrencym ve hergun ne pısırsem derdıne artk bu topıkle son verecegım ıcn coon mutluyummmm bayanssulusmile
:kedi:
kaydirigubbakcemile3
Yav kardeşim,acı bir gerçeği itiraf etmek zorundayım ki sende beni / iştahımı görüyorum:roflol:
Söz konusu mamalar olunca,havada karada suda nerde olursak olalım,hiç farketmiyor vesselam:sm_cool:
:roflol:
cokacimcoook
Şu ezogelin çorbasını nasıl yaparsam yapayım restoranlardaki gibi olmuyor.
Var mı püf noktasını bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?