''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

:1hug:
Canım gerçekten çok iyi oluyor..
Annemle de hep çıkardık ya :_) Her iftardan sonra ortalığı misler,hooop sahil yoluna,komşularımız,kuzenlerimiz de gelirdi..Hem muhabbet hem spor babında,çünkü gerçekten insanın acaip uykusu geliyor,yer yemez.

Libisimya 4 ay oldumu ,tabi size hic zaman gecmiyodur
allahim onu korusun ,biran once teskeresini alip gelsin
allah kavustursun
gecercekten cok zor oluyo ,benimde abim gitmisti insanin gozu yolda kulagi telefonnda oluyo cok zor
Amin ecmain gülü amin inşallah:Saruboceq:

:roflol:
Ay teyzeme bak Allah iyliğini versin e mi..
Kedim sizin de ikinci adres oldu be tatlısı aciller
Hele geçen sene ki hemşire mevzu yok mu neyyyyseekötükedihüso
Hayırlı işler canım:roflol:

:Saruboceq:

gözün aydın birtanem..darısı tüm yol bekleyenlerin başına..

hayırlısıyla sizde kavuşursunuz inşallah bacım..ırak a giderken şırnaktan geçiyoruz silopiden giriyoruz ya ırak a..bizi askerler durduruyor sürekli..belki bizi kardeşin durdurur.. kimbilir..rabbim hepsini korusun..

geçmiş olsun panik bünyeli kedijikm...sana diyorum ama ben daha beter oldum son yıllarda..sempatiksalakcinni annem dalga geçiyor artıkkaydirigubbakcemile3..bugün tüpçüye dedim lütfen siz takın tüpü diye..annem adama diyorki kızım panik ataklıda kusura bakmayın..dumur oldumakannehir

Hosbulduk Şeniz
Cikolatali briyos mu kaydirigubbakcemile3 cok mu benziyom :kedi:
evet turk kahvesiyle cok guzel olur :içelim:

Bende cift katli yaptim arasina yumrta beyazi surdum,
demmeki dogru tarifi yapmisim,
cok guzel oldu, ama ben ceviz koymadim sevmedigim icin.
Cevabin icin cok tesekur edyorum a.s.

evimiz sahil yolunda olsaydi biz hic girmezdik eminim :)
bende senin gibi ,ne zaman annmelere itsem evlenirinin bi cevrei tum bahce bider tarafi irmak ,yemegimizi yerdik hemen gezmeye cikardik ,annemler hala ayni yapiyor ama ,burda ortam musait degil ,bide sehir ici gibi bi yer gzmeye bile yer olmuyor
ozellikle ramazanda yemekten sonra cok iyi olur

:roflol::roflol::roflol:

:roflol:
Ay teyzeme bak Allah iyliğini versin e mi..
Kedim sizin de ikinci adres oldu be tatlısı aciller
Hele geçen sene ki hemşire mevzu yok mu neyyyyseekötükedihüso
Hayırlı işler canım:roflol:

:Saruboceq:

Ayhhhh hatırlatma gecen yılı -tatlicadiarzu-

Bu ayın sonu 4. ekstra dozum var daha kafamçokkarıştı

Hanı sen gelınce dövecekdık atlattın benı :dilcikar:

Hee kızz bıde durduk yere ınsanın adı panık ataga cıkıverıyo sempatiksalakcinni

E ama be guzelım durduk yerede bunye panık olmuyo ki :hulya:

Hayat bızı panık yaptı kaydirigubbakcemile3

klava:Kedim ahh gelsem bi..
Önce intikamını alıciim sonna da anneciğinin mamalarına dalicimaklinialirimsmile
Senn git:dilcikar:
Becerilen de gel:roflol:

Kızlar maşallah bakıyorumda hepiniz de çok marifetlisiniz Benimde iftara misafirlerim var Menü olark
Çorba
patlıcan kabak kızartması
barbunya
dolma biber ve yaprak sarması
sigara böreği
yoğurtlu biber pilav ve yanına fırında tavuk
patates topları
salata
kadayıf düşünüyorum
Bu arada 9 kişi olucaz sizce az mı

Panik ataklı:roflol:

kadın bitirdi beni direk..şimdi o tüpçünün önünden geçerken o abi parmağıyla beni gösterip panik ataklı panik ataklı diye gülse...ne yaparım ben hanımefendi çizgimden çıkmak zorunda kalırım diimi efenim diimiaklinialirimsmile

kuşum geçen yıl önce rabbimin merhameti sonra benim panik atağım olmasa evimiz iki defa havaya uçacaktı biri doğalgaz borusu delinmişti bir defasında da bulaşık makinesinin altından alevler çıkıyordu..rabbime şükrettim panik atak olduğum için..yksa son sözüm bişiiler çıt ediyor amaaaan boşver olacaktı..kafamçokkarıştı

Cemrem mönü çok güzel pilav da olacak mı :)
Gerçi dolma var ama tavuğun yanında aranıyor mutlaka..
Ellerine sağlık şimdiden kolay gelsin gülüm

klava:Kedim ahh gelsem bi..
Önce intikamını alıciim sonna da anneciğinin mamalarına dalicimaklinialirimsmile
Senn git:dilcikar:
Becerilen de gel:roflol:
Ehhh bende soyle bırgun mutfaga gırıpde kendımı aşmazsam ıkı olsun libi hatunuzemuszemus

Isde ben o zaman gidicimmmmm lakın artık ben becerilendim diyicimmmmkaydirigubbakcemile3

Amanın oyle havaya ucacak kadar bı durum yasasam ben dırek evde bı kenara ocak yaptırır odun atesınde yemek yapar gaz lambasıyla aydınlanırdım herhalde kaydirigubbakcemile3

İyi geceler..yerimseniben
iyi geceler smyyy..hoşgeldin..

pinarcim hosgeldin canim
sen aksamlari takiliyormuydun
ben bi dun vardim gormedimde seni
nasilsin gorusmeyeli

hoşbulduk sempatiqmmm canım..aslında çok fırsatım olmuyor gece girmeye sabah erken işe gittiğim için..dün aslında çok istedim ama ereken uyanmış olduğum için yenik düştüm uyudum..bugün fırsat bu fırsat katılıyım bacılarıma istedim..keşke hep burada olabilsem..inanın hepinizin yeri ayrı ayrı kıymetli yüreğimde..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…