''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

aynen canim gece gece kizartmami diyorumkaydirigubbakcemile3 benim midem rahatsiz oyuzden agir seyler yiyemiyorum
bizdede kahvaltilik gibi biseyler olur sanirim

yok canim birazda benim sucum oldu sanirimbilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile

Sahurda abim bizde.Normalde kahvaltı yaparız ama bu gece bir de macar ekmeği yapacağım.
Penir kaşar,lor ne varsa içine 1 yumurta kırıp maydanoz ekliyorum.Ekmekleri dilimleyip üstlerine yağ sürüyorum.Onun üstüne de peynirli karışımı sürüp,pulbiber serpiyorum.İsteğe göre 1 dilim domates koyup fırına veriyorum...Eğer alt üst ayrı kızartan bir fırınsa sadece üst yakıyorsun.Ama benim gibi turboysa fırının olana razı oluyorsun .Yanına da çay,misss...cokacimcoook

Son düzenleme:
genelde bende hafif yiyorum ama bu gece nedense aklıma düştü börek. bu gece topik pek sessiz sanki

neysem kizlar hadi ben kactim cok fazla bile kaldim yarin erken kalkip ise gitcem
insallah aksam vakit bulabilirsem gelirim
hadi hepinize hayirli sahurlar iyi geceler

etkinligi unutmayalim tarifleri ve resimleri libyanaya gonderin bekliyoruzz

neysem kizlar hadi ben kactim cok fazla bile kaldim yarin erken kalkip ise gitcem

sanda hayırlı sahurlar.allah rahatlık versin

Allah rahatlık versin..

evet canim kimseler yok bugun
bende baya uzun kaldim gelen olur diye ama
beni gorenmi gelmiyo nekaydirigubbakcemile3

Aa aşkolsun..olumunekankayizsmile

buda bnim mönüm
spagetti makarna..salçalı
çay
meşrubat
yoğurt
dometes salatalık
kahfaltılık

herkese günaydın..opuyorumnanaktan

oyy oyy yenii gördüm daha buyur gel pınarcım bitmedi güllacım bitsede yeniden yapardımkaydirigubbakcemile5

Şeniz

çook teşekkür ederim patlıcan ve biberden 5er kg közleyeyim o zaman bütün kışa yeter

narsisus canım..patlıcanı tavsiye etmiyorlar deep te..bakteri üretiyormuş beklediğinde..patlıcan ve börülce için durum buymuş..aklında olsun tatlım..

gnydn pınarcım.patlıcan bende koymak istiyorum ama zararlı olduğunu duymuştum.kızartarak koymanın dışında başka önerebielceğiniz bir şekli varmı?

Akşamki iftar menüm şöyle olacak inşallah:
Kremalı mantar çorbası
Fırında etli biber dolması
Kuru üzüm ve elmadan komposto
Havuçlu kek

Allah hepimizin sofrasına bereket versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…