arkadaşlar ne var sahur menünüzde.ben kıymalı patetesliharç hazırlayıp sigara böreği sardım onu kızartcam.yanına kahvaltılık çay.gece gece kızartmamı diyosunuz dimi)) canım istedi kaç gündür aklımda
makarna böreğini bigün denemek isterim canım fakat iftarda makarna vardı canımız çekmez şimdi çok teşekkürler
olumunekankayizsmileyok canim birazda benim sucum oldu sanirimbilmiyorumkismile
arkadaşlar ne var sahur menünüzde.ben kıymalı patetesliharç hazırlayıp sigara böreği sardım onu kızartcam.yanına kahvaltılık çay.gece gece kızartmamı diyosunuz dimi)) canım istedi kaç gündür aklımda
genelde bende hafif yiyorum ama bu gece nedense aklıma düştü börek. bu gece topik pek sessiz sanki
neysem kizlar hadi ben kactim cok fazla bile kaldim yarin erken kalkip ise gitcem
insallah aksam vakit bulabilirsem gelirim
hadi hepinize hayirli sahurlar iyi geceler
etkinligi unutmayalim tarifleri ve resimleri libyanaya gonderin bekliyoruzz
neysem kizlar hadi ben kactim cok fazla bile kaldim yarin erken kalkip ise gitcem
insallah aksam vakit bulabilirsem gelirim
hadi hepinize hayirli sahurlar iyi geceler
etkinligi unutmayalim tarifleri ve resimleri libyanaya gonderin bekliyoruzz
evet canim kimseler yok bugun
bende baya uzun kaldim gelen olur diye ama
beni gorenmi gelmiyo nekaydirigubbakcemile3
sosisli domatesli börek yapayım birde omlet basit bile olsa fotolarını koymak istiyorum ya
oyy oyy yenii gördüm daha buyur gel pınarcım bitmedi güllacım bitsede yeniden yapardımkaydirigubbakcemile5
çook teşekkür ederim patlıcan ve biberden 5er kg közleyeyim o zaman bütün kışa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?