ohh afiyet olsun.. ben de bu ramazanda nedense soslu biber-patates kavurmalarına bayılıyorum
Hepimize afiyet olsun zeynepcim.Can işte çekiyor.Ama ben bu ramazan sadece ve sadece içeceklere imreniyorum.Kola,portakallı gazoz,limonata...opuyorumnanaktan
zeynebim..ağzın bal yesin tatlım..allah razı olsun..inşallah yetiştirebilirm..opuyorumnanaktan
bir yoğurtlu çorba yakışır bunların yanına şekerparem..yayla ya da ayran aşı olabileer mesela..opuyorumnanaktan
bunları ben içsem gazdan ölürüm heralde :):) en güzeli buz gibi vişne suyu alcan vi
şneyi kaynatıcan içinede az şeker oh mis gibi içecek
olmazmı bebişim
çorba (arpa şehriyeli az un salça ve maydonozla süper oluyo)
tavuk şinitzel
patates püresi
yada kavurması
pilav
tatlıyıda sütlü bi tatlı alırsın
iftariyeliklerle saaltayıda eklersin güz<el bişiyler çııkar ortaya
yetiştirirsin tabii ablacım ooohooo kaçar mı senden :hulya:
hemen tavuğu atarsın fırına o pişerken çorbayı koyarsın. cacık salatadan daha az zaman alıyor zaten. pilavı da koydun mu ocağa oooohhooo daha ekstralar bile yaparsın. bayanssulusmile
kolay gelsin... :1hug:
Şehriye yapmayı düşünüyorum pınarcım.Şöyle domatesli maydanozlu.2 gündür yoğurtlu kesme hamur çorbası içiyoruz da..kaydirigubbakcemile3
Çok haklısın en sağlıklısı o..Ah şu asit isteği olmasa..boshayallersmile
kızlar sahur için pizza yapayım diyorum kocişim kaç gündür istiyo
tarifi olan verirse sevinirim opuyorumnanaktan
selamlar sevgiler k.k'nın güzellerinasılsınız bakem yine döktürmüşsünüz maşallah bugun eşimin amcasına davetliyiz yemeğim yok yane kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Akşamki iftar menüm şöyle olacak inşallah:
Kremalı mantar çorbası
Fırında etli biber dolması
Kuru üzüm ve elmadan komposto
Havuçlu kek
Allah hepimizin sofrasına bereket versin...
ohh ne güzel güle güle git gel şekerim..hayırlı iftarlar şimdiden..opuyorumnanaktan
ben veriim gülüm iki şekil tarifim var hangisi kolayına gelirse..
http://www.kadinlarkulubu.com/ekmekleramppideler/288062-bazlama-ekme287inde-pizzaresimli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/289930-kenari-kasar-dolgulu-pizzaresimli.html
mrh kızlar herkesefazla gıremıyorum ben yogunluktan dolayı.herkesın ellerıne saglık cok guzel mamAlar hazırlanmıs.bende bugun fırında tavuk baget pirinç pilavı salata bol su karpuz var hepimize simsiden afiyet bal seker olsun.allahım hepimizin oruçlarını ve dualarını kabul etsin.müminin mümine duası gecermiş.şu hayırlı mubarek gunde rabbim hepimizin dileklerini(hayırlı saglıklı sıhatli evlat nasıp etsin bana ve isteyen herkeseAMİNNN) geceklestırsın insallh hayırlısıyla.birbirimizden dualarımızı eksık etmeyelim.SİMDEDEN HERKESE AFİYET OLSUNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?