''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Sevgili arkadaşlar
Sahur/İftar etkinliği yapalım mı ne dersiniz?Şeniz
Zaman su gibi akıp gidiyor,her zaman dediğimiz gibi okuyan takip eden arkadaşlarımız da iştirak ederse harika olur!
Ramazanın ilk 10 unu bitirdik bile Allah'ın izni ile..
Kaldı 20..
Bu günleri hayr,bereket ve muhabbetle yoğurmaya ve bu arada bilindik/bilinmedik tarifler paylaşmaya var mısınız?
Maksat muhabbet,gönül birliği..Yeni arkadaşlarımızı tanımak,kaynaşmak..
Yarışma değil etkinlik, bunu üzerine basa basa belirtelim..
Herkes ne yaparsa artık :)

Birlik olmazsa,icraate geçemeyiz..
Pamuk kalpler topiğeturkbayragi
:teytey:
Katılmak isteyen arkadaşlarım:Özel mesaj yolu ile tarif ve resimlerini bana yollayınız..
Bu işlemlerde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız,bildirin,beraber çözelim.
Ne kadar çok arkadaşımız iştirak ederse o kadar güzel olacak Allah'ın izni ile..
Haydi Bi ismi Allah! :)

not:Birden fazla tarif ile katılabilirsiniz..

Bayram sonrasına kadar devam edecek,en tatlı kelam ve lezzetlerle nihayete erecek..

Muhabbetle!

kolay gelsin smegolcum şirin derken küçük misafirlermi canım

Şirinler ama kocamanlar.kaydirigubbakcemile3.Annem babam kayınvalidem kayınpederim..opuyorumnanaktan

Of,of nefiss görünüyor acıgül..:lepi:

kolay gelsin canim
sen burda olmaya devam etkaydirigubbakcemile3
o sirin misafirlerine
soyle sirince tarifler ve masa hazirla

İnşaallah sempatikim,resimleyebilirsem daha da iyi olacak..boshayallersmile

Şirinler ama kocamanlar.kaydirigubbakcemile3.Annem babam kayınvalidem kayınpederim..opuyorumnanaktan

Of,of nefiss görünüyor acıgül..:lepi:

teşekkürler canım... misafirlerin gerçekten çok şirin yarın bende annemleri davet ettim. kayınvalidemlerle oturduğum için onlar zaten olucak... yarın ikimizde şirin şirin ağırlarız artıkınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

menünü sıralasan bende kopya çekerim:kedi:

harika olur gerçekten. bilindik tarif bile olsa ufak tefek detay ve değişiklikler mutlaka oluyor.. birbirimizden öğreniriz daha güzel olur gerçekten. umarım katılım çok oluralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırlı geceler herkese
misafirlerime cuamrtesi akşamı misafirlerim gelicek şimdiden düşünmeye başaladım ne yapsam diye ana yemegi buldum ama çorbaya karar veremedim her yerde mercimek mercimek tarhanamda yok başka ne yapabilirm ana yemegim patlıcan kebabı tavuk suyuyla bir çorba olabilir diye düşünüyorum ama bildiğim iyi bir tarifim yok malesef

bugün sonunda bamyayı pisirdim sagolun verdıgmız tarıfe cok güzel oldu
bırde pızza yaptım burda bır arkadas tavada kolay pizza dıye vermıs ondan yaptım
pizza tencresı vardı koydum unutmsum yukseteydı derecesı altı bır anda pıstı bende fırına aldım sonra ama cok güzel ve pratık bır tarıf annem mayalı hamurdan yapar ama bu bana kolya geldı ıkı kısı ıcın ıdeal arkdasın ısmını unuttum safyalar gerıde bakıp yazarım elıne saglık canım benım

iyi geceler hanımlar.
bende sahur için öğleyin poğaça ve sodalı börek yapmıştım eee bizimkiler hep tost yumurta haşlaması yemekten bıktılardı .bugün mideleri bayram etsin bakalım heee heee.yanına da kahvaltılık bir şeyley tamam. bu arada bura şenlenmiş biraz daha sizi takip edeyim bakayım herkese hayırlı sahurlar.

insallah canim katilim cok olur,bunu cok istiyoruz
dort gozle bekliyoruz resimleri
sende katilcaksin dimiaklinialirimsmile

Ceylin_naz dan almısım buldum elıne saglık arkadasım valla bana o kadar makbule gectı kı anlatamam..cumartesı sahuru
yapıyoruz o zaman yapacaktım ablam isteyken dedım oda sımdı yap dedı aksam ezana yakın yaptım Allah razı olsn ŞenizŞenizŞeniz

hosgeldin canim
patates corbasi olabilir
ben dun sebze cobasi yaptim misir unuyla, evde ne varsa kattim harika oldu
yuvalama corbai yapabilirsin
bugunki corbamda nohutlu manti corbasiydi

bak bakalim begendigin olurmu

Benimkiler cumartesi akşamı gelecekler nasipse..O yüzen mönü değişebilir ama birşeyler var aklımda yazayım:
Çorba(Tarhana ya da hamur çorbası)
Mantarlı sebzeli et sote-Üstü kaşarlanıp fırınlanacak
Patates çanağında havuç ya da patates püresi
Mısırlı çoban salata
yoğurtlu patlıcan salatası
Çerkes pilavı
Tatlı-muhtemelen güllaç

Nasıl?yerimseniben

demek bamyayi yaptin sonunda bak ne guzel olmus iste
bundan sonra devamli yaparsin
bosuna demedik boyle boyle ogrenceksin diye:1hug:
tavada pizzayi hic yapamdim ama ocagin altini iyice kisman gerek canim ,borek olsun pizza olsun harli ateste hemen yanar hamur kalir
firina almakla iyi etmisin
afiyet olsun size

iyi geceler canim hosgeldin
ooo demek pogaca ve borek var bizde gelelimmi sahura:kedi: ne olsa yabanci sayilmayiz hemseriyiz
afiyet olsun canim size hergun yaziyosun buraya, yined gunluk degisik biseyler yapiyosun
tabi kahvalti olmazsa olmaz

superrr:1rolleyes:yerimseniben e daha ne olsun
bi gullac alipta yapamadiya
turk marketinede gitmedik ,tabi bulucagimda kesin degil
artik yapinca 3 dilim bize gonderin dimi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…