''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

bende gidiyorum yavaş yavaş.. böreği yapim anca yetişir. herkese iyi geceler bereketli sahurlar diliyorum Allaha emanetsiniz a.s.

evet tarifini görmüştüm deneyecem onuda inşallah. ama onu ramazandan sonraya saklıyorum. girip çıkıp yemek için kaydirigubbakcemile3 hadi bana müsade

aci gul ve seagol iyi geceler hayirli sahurlar kizlar
bende simcik bi dus alip hemen yaticam yarin yine is var
yarin insallah yine gorusuruzzz
opuvedim

Sympathique köfteyle ilgili son bi soru sorcam bu malzemelerle ne kadar köfte çıkartıyosun büyüklüklerini ayarlamak için soruyorum. tarifi yazdımda

Sevgili arkadaşlar Şeniz
Sahur/İftar etkinliği yapalım mı ne dersiniz?
Zaman su gibi akıp gidiyor,her zaman dediğimiz gibi okuyan takip eden arkadaşlarımız da iştirak ederse harika olur!
Ramazanın ilk 10 unu bitirdik bile Allah'ın izni ile..
Kaldı 20..
Bu günleri hayr,bereket ve muhabbetle yoğurmaya ve bu arada bilindik/bilinmedik tarifler paylaşmaya var mısınız?
Maksat muhabbet,gönül birliği..Yeni arkadaşlarımızı tanımak,kaynaşmak..
Yarışma değil etkinlik, bunu üzerine basa basa belirtelim..
Herkes ne yaparsa artık :)turkbayragi
:teytey:
Birlik olmazsa,icraate geçemeyiz..
Pamuk kalpler topiğe

Katılmak isteyen arkadaşlarım:Özel mesaj yolu ile tarif ve resimlerini bana yollayınız..
Bu işlemlerde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız,bildirin,beraber çözelim.
Ne kadar çok arkadaşımız iştirak ederse o kadar güzel olacak Allah'ın izni ile..
Haydi Bi ismi Allah! :)

not:Birden fazla tarif ile katılabilirsiniz..

Bayram sonrasına kadar devam edecek,en tatlı kelam ve lezzetlerle nihayete erecek..

Muhabbetle!

iyi geceler arkadaşlar.ben gelene kadar herkes gitmiş anlaşılan.arkadaşlar cuma günü misafirim olacak yemekte.şehriye çorbası fırında tavuk pilav düşünüyorum.yanında zeytinyağlı fasülye.menüme önerebilceğiniz neler avr?tatlı ve salata olarak

:dance::dance:
Şeniz

Benim için de sürpriz oldu kardeşim,şükür kavuşturana,gönlüm coştu..
Etkinliğe yetişelim istedik,resimler artmıştır diye tasavvur etmiştim ama :) ?

Nazalp hoşgeldin gülüm:1hug:

Sahurcularımız nerde bakalım:kedi:

:1hug:
libyana hoşgeldin canım.gözlerimiz yollarda kaldı.inş bidaha net sorunu yaşamazsın

Hoşbulduk gülüma.s.
İnşaAllah diyeceğim lakin her an tetikteyim:)
Gidince saatlerce bazen günlerce gelmiyor,buna da şükür diyelim..
turkbayragi

Libyana çok sağol bacım:)

pınarcım inşaAllah canım benim
hayatta herşey olabilür belkim gelirsin buralara da sana da açarım keteler, börekler ... fığtıkısı:)

nazlım hoşgeldin gülüm
ne iyi oldu varlığın:)

gecenize bereket yağsın arkadaşlar...

bu gece de kete yedik biz
az sonra yatıcaz hatta eşim uyudu bile
erken yedik bugün ilk defa
nedense sahur sofrası hazzını duymadım pek
aslında eşim uyurken sofrayı hazırlayıp sonra onu uyandırmak daha bir feyiz veriyor sanki...
olsun yarın telafi ederiz Allah(c.c.) ın izniyle...

rabbim huşu ile amel etmeyi nasip etsin ...

bizde bugün artık sürtük yedik sahurda
iftara misafirlerim vardı
basit bi mönüydü ama maksat muhabbet olsun değilmiii
güler yüz herşeye bedel oluyor zaten..hoş sahbet te yetiyor insna
mönüm aynen şöyleydi
fırında patatesli köfte
erişteli yeşil mercimek çorbası(k.k de yoksa eklemeyi düşünüyorum)
pilav ve üzerine tavuk(haşlayıp çirttim bahartalyıp terayağında kavurdum)
patlıcan biber kızrtıp sarımsaklı9 domates sosu yaptım kaşar rendeleyim fırında 10 dk pişirdiim
mantı
kadayıf
komposta
salata
bide bolca suuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

kusura bakma canim gec gordum yazini
sanirim
bi 12 tane falan oluyordu ,belki bikac daha fazla olabilir ama

önemli değil canım ne demek. sonuçta yarına kadar vaktim var :) teşekkürler tekrar.. böreğimi resimledim yarın koyarım resmi inşallahç ya telefonuma bi haller oldu kaç tane resim çektim hepsi puslu çıkmış mafoldumbenmafoldumben artık üstüne kuma istiyo ama sempatiksalakcinni neyse olduğu kadarıyla artık.. herkese hayırlı sahurlar

:roflol::roflol::roflol: yanlışmı gördüm.. sürtük mü yedinizakannehirakannehir kıss o nekisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ilk kez duyuyorumşutarafagitti

:roflol::roflol::roflol: yanlışmı gördüm.. sürtük mü yedinizakannehirakannehir kıss o nekisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ilk kez duyuyorumşutarafagitti

:kedi: çokmu ayıp oldu yoksaa
ayy neyse düzeltiim bari sahurda iftardan artanları yedik

:kedi: çokmu ayıp oldu yoksaa
ayy neyse düzeltiim bari sahurda iftardan artanları yedik

yok canım ne ayıbı :roflol: ama yanlışmı okuyorum diye bayağı bi ekrana yumuldum hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bi yemek adı sandım o anlamda kullandığını bilmiyorumda:kedi: afiyet bal şeker olsun gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürn inşallah canım yaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…