Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3
bizim bayram sabahları mönümüzde değişmezdi evlenene dek
tavuk suyuna çorba,etli kuru fasulye,kapama,çarşaf böreği,sütlaç,baklava
aileye yeni giren gelinlerimizin sabah kahvaltıya geldiklerindeki yüzlerini asla unutamam
buyrunnnnnnnnn
fincan keki cidden güzel hemde kolay ve pratik elektrik olmadığı durumlarda kurtarıcı
smeagol sende çok güzel hazırlamışsın pastacık gibi olmuş hep süslemeden sade yaparım
herkese meraba
bizde iftar menüsü şöle olucak kısmetse
zerdeçallı tarhana çorbası
fırında tavuk
pilav
cacık
supangule
selamlar...
akşam için canım pizza istiyor. tencere pizzasından yapıcam sanırım derin'in tarifiydi.inşaallah güzel olur.
buarada günün en güzel yanı iftardan sonra izmire kayınvalidemlere gidiyoruz p.tesiye kadar oradayız :bbo: :bbo: :bbo: :a015: :a015: :1no2:
![]()
![]()
:gitme: :gitme: :gitme: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
esen kalın şen kalın beni özleyin anacımmm -tatlicadiarzu-
selamlar...
akşam için canım pizza istiyor. tencere pizzasından yapıcam sanırım derin'in tarifiydi.inşaallah güzel olur.
buarada günün en güzel yanı iftardan sonra izmire kayınvalidemlere gidiyoruz p.tesiye kadar oradayız :bbo: :bbo: :bbo: :a015: :a015: :1no2:
![]()
![]()
bnde geldiiim
hayırlı ramazanlarınız olsuun
smeagol ellerine sağlık bir dahakinede fincan keki deniyim :))
şimdi attım fırına geldim içine az bişi tarçın ve bol miktarda ceviz fındık içi attım cokacimcoook
selamlar...
![]()
![]()