''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Bizde iftarda:
Tarhana çorbası
Kıymalı taze fasülye
Kıymalı domatesli makarna
Üzerine sarmısaklı yoğurt
Kavun var..

afiyet bal şeker olsun libyanacım isteriz tabiki güzel ellerinden bir tabak
smeagol adı tuzlu sütlaç:)) farklı bir adı yok
tabi bu tatlar artık bilinmeyen ve tercih edilmeyen tatlar oldu
yoksa bayram sabahı yemekleri için ninem 3 kase tuzlu yaparsa 10 kase tatlı yapardı
yeni nesil çok fazla sevmez sanırım
bizim bayram sabahları mönümüzde değişmezdi evlenene dek
tavuk suyuna çorba,etli kuru fasulye,kapama,çarşaf böreği,sütlaç,baklava
aileye yeni giren gelinlerimizin sabah kahvaltıya geldiklerindeki yüzlerini asla unutamam

fincan keki cidden güzel hemde kolay ve pratik elektrik olmadığı durumlarda kurtarıcı
smeagol sende çok güzel hazırlamışsın pastacık gibi olmuş hep süslemeden sade yaparım
benim bu akşam ki menümü yazayım unutmadan

tarhana çorbası
semizotu yemeği
domatesli makarna
salata
vişne kompostosu

herkese meraba
bizde iftar menüsü şöle olucak kısmetse
zerdeçallı tarhana çorbası
fırında tavuk
pilav
cacık
supangule

smeagol ellerine sağlık bir dahakinede fincan keki deniyim :))

şimdi attım fırına geldim içine az bişi tarçın ve bol miktarda ceviz fındık içi attım cokacimcoook

selamlar...

akşam için canım pizza istiyor. tencere pizzasından yapıcam sanırım derin'in tarifiydi.inşaallah güzel olur.

buarada günün en güzel yanı(!) iftardan sonra izmire kayınvalidemlere gidiyoruz p.tesiye kadar oradayız :bbo: :bbo: :bbo: :a015: :a015: :1no2:

:3: :3: :3: :gitme: :gitme: :gitme: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

esen kalın şen kalın beni özleyin anacımmm -tatlicadiarzu-

selamlar...

akşam için canım pizza istiyor. tencere pizzasından yapıcam sanırım derin'in tarifiydi.inşaallah güzel olur.

buarada günün en güzel yanı iftardan sonra izmire kayınvalidemlere gidiyoruz p.tesiye kadar oradayız :bbo: :bbo: :bbo: :a015: :a015: :1no2:

:3: :3: :3: :gitme: :gitme: :gitme: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sana kolay gelsin diyorum o zaman şimdiden sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

selamlar...

buarada günün en güzel yanı iftardan sonra izmire kayınvalidemlere gidiyoruz p.tesiye kadar oradayız :bbo: :bbo: :bbo: :a015: :a015: :1no2:

özleemezmiyiz annemmmm :2::2: yollarını gözliycezz kendine dikkat ett:gitme::gitme:

bizim mönümüz de
dün iftardan kalan mantı
yanına da tavuklu çorba yapıcam(arabaşı çorbasına benziyo)
pilav
komposto

smeagol ellerine sağlık bir dahakinede fincan keki deniyim :))

şimdi attım fırına geldim içine az bişi tarçın ve bol miktarda ceviz fındık içi attım cokacimcoook

Teşekkür ederim aysen..Ama seninki de nefis olacaktır eminim,tarçınlı bol cevizli....cokacimcoook

selamlar...

Hayırlı yolculuklar zeynepcim.Sağlıkla git,gel inşaallah...yerimseniben

Back
X