çok geçmiş olsunn aman dikkat et kendine sağlık şakaya gelmez . şimdi daha iyisindir umarıma.s.
sağolasın janım bıraz daha iyiyim ama bu baş agrısı cok fena:umursamaz:
bende bugün cok ugrastırmıycak bıseyler yapmak ıstedım
ezo gelin corbası
fırında patates tavuk(içinde patlıcan kabak bezelye biber ne ararsanz var türlü gibi:)
sehrıyeli pirinc pilavı
patetes püresi(şimdi geldı aklıma)
yeşillik salata,
tatlı olarak kadayıf
ve meyve
sağolasın janım bıraz daha iyiyim ama bu baş agrısı cok fena:umursamaz:
bende bugün cok ugrastırmıycak bıseyler yapmak ıstedım
ezo gelin corbası
fırında patates tavuk(içinde patlıcan kabak bezelye biber ne ararsanz var türlü gibi:)
sehrıyeli pirinc pilavı
patetes püresi(şimdi geldı aklıma)
yeşillik salata,
tatlı olarak kadayıf
ve meyve
fırında tavuk için yeme de yanında yat olucek farklı bi önerisi olan var mı acaba?tavuk kalça ve ben olay pişsin diye önceden tencerede biraz haşladım..acaba fırın poşetinde mi pişirsem,yoksa,böööle soslayıp fırında üzerini mi kızartsam?sulu yemek olmasın diyorum,ne diyosunuz?
fırında tavuk için yeme de yanında yat olucek farklı bi önerisi olan var mı acaba?tavuk kalça ve ben olay pişsin diye önceden tencerede biraz haşladım..acaba fırın poşetinde mi pişirsem,yoksa,böööle soslayıp fırında üzerini mi kızartsam?sulu yemek olmasın diyorum,ne diyosunuz?
Tabi ki olur ben de kalıpta yapıyorum genelde gülüm..
Ve inşallah sorun olmazsa,püf noktalara da uyarsanız kapkabarık bir kekiniz olur:)
Şaşmaz yani..
Bunların hepsi o tarifle yapılanlardan birkaçı :)
Uploaded with ImageShack.us
Tabi ki olur ben de kalıpta yapıyorum genelde gülüm..
Ve inşallah sorun olmazsa,püf noktalara da uyarsanız kapkabarık bir kekiniz olur:)
Şaşmaz yani..
Bunların hepsi o tarifle yapılanlardan birkaçı :)
ya da şööle fırında altında pilav üstünde soslu tavuklar olsa nası olur arkadaşım?sosla fırına at bence yanınada bi fırın makarna oh miss delikafadulden
fırında kızart bnce..yada tavadada olabilir
haşlayıp poşetleyince lezzeti kaçıyor sankim
ya da şööle fırında altında pilav üstünde soslu tavuklar olsa nası olur arkadaşım?
bence de sence:) poşet fikrini geçelim o zaman
Ceylin_naz dan almısım buldum elıne saglık arkadasım valla bana o kadar makbule gectı kı anlatamam..cumartesı sahuru
yapıyoruz o zaman yapacaktım ablam isteyken dedım oda sımdı yap dedı aksam ezana yakın yaptım Allah razı olsn ŞenizŞenizŞeniz
tavada yap..
mangal gibi oluyo
iyice kızartınca
azıcık bi yağda...
biri bana bu tarifleri versin
ne oluyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?