Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişe bakmadım ama anladım kadarıyla babaannen hasta
rabbim şafi ismiyle şifa versin inş.
geçmişolsun:))
pınarcım çok geçmiş olsun rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin babaannene ve tüm hasta olanlara inşlhhhh :Saruboceq:
mblue canımcım sanada çok geçmiş olsun
sigara böreğin varda birde normalmi yapmayı düşünüyosun nedenki CADIARZU
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim... a.s.
yoğurtlu havuç çok konuşulmuş biri bana nasıl yapıldığını anlatabilirmi
merhaba bayanlar
sizce fırında kaşarlı mantarın yanında sebzeli bulgur pilavı gider mi?
gider canım neden gitmesin
sebzeli yerine sade yapabilirsin tadı enfes oluyo ben dün ondan yapmıştım istersen tarifi veririm kaydirigubbakcemile5
[/QUOCanm çok geçmiş olsun durumunun iyi olmasına sevindim rabbim bağışlamış sizlere
hepinizden allah razı olsun arkadaşlarım..kardeşlerim..babaannemin yanına gitmedim akşam gideceğim nasipse..ama haberlerini aldım yemek yemeğe bile başlamış hafif hafif..çok şükür bin şükür iyi..bu kadar güzel yürekli kardeşimin canı gönülden ettiği duaları rabbim kabul etmez mi hiç..rabbime bin şükür..hepinize de sonsuz teşekkür canlarım..
kızlar banada bi akıl verin fırında bi yemek yapmak istiyorum ama tavuklu değil :) kıymalı olursa ii olur tabi
hasanpaşada değil değişik bişi yapmak istiyorum ???bilmiyorumkismile
[/QUO
hepinizden allah razı olsun arkadaşlarım..kardeşlerim..babaannemin yanına gitmedim akşam gideceğim nasipse..ama haberlerini aldım yemek yemeğe bile başlamış hafif hafif..çok şükür bin şükür iyi..bu kadar güzel yürekli kardeşimin canı gönülden ettiği duaları rabbim kabul etmez mi hiç..rabbime bin şükür..hepinize de sonsuz teşekkür canlarım..
Canm çok geçmiş olsun durumunun iyi olmasına sevindim rabbim bağışlamış sizlere
Patatesli köfte yap çok değişik bişiy olmadı ama kaydirigubbakcemile2
karnıyarık yap
kıymalı fırın makarna yap
kıymalı paates oturtma yap
a.s.
pınarcım çok geçmiş olsun rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin babaannene ve tüm hasta olanlara inşlhhhh :Saruboceq:
mblue canımcım sanada çok geçmiş olsun
sigara böreğin varda birde normalmi yapmayı düşünüyosun nedenki CADIARZU
ben 3 kişilik yapıyorum sen çoğaltabilirsin
2 kaşık tereyağı 2 kaşık zeytinyağıyla göz kararı tel şehriye atıp az biraz kavuruyorum
sonra 1,5 brdk bulguru yıkayıp ekliyorum pilav gibi kavuruyorum iyice
kavurduktan sonra 2 brdk kaynamış suyuda ekleyip kısık ateşte demlendiriyorum
ben içine karabiber atıyorum bolca tabi:)
bu kadar basit ama çok lezzetli oluyo![]()
patates oturtmayı nasıl yapıyosun bilmiyorumkismile
yada sivas usulü sulu köftemi yuvarlasam CADIARZU
kızlar banada bi akıl verin fırında bi yemek yapmak istiyorum ama tavuklu değil :) kıymalı olursa ii olur tabi