''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

pınarcım geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum babannene.yeni etkinlik hayırlı olsun topiğimize.ellerinize sağlık...

etkinlik hayırlı olsun...

a.s. yayında ve yapımda emeği geçen herkese kocccccaman teşekkürler a.s.

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
a.s.​

pinarcim canim benim babaannemiz icin cok gecmis olsun allahim acil sifa versin
kusura bakma canim hemen cevap yazamadim etkinlik icin ugrastik biraz
artik actik hayirli olur insallah
bol katilim bekliyoruz ama halen yok :(

pinarcim canim benim babaannemiz icin cok gecmis olsun allahim acil sifa versin
kusura bakma canim hemen cevap yazamadim etkinlik icin ugrastik biraz
artik actik hayirli olur insallah
bol katilim bekliyoruz ama halen yok :(

sağolasın sempatiqmmm..allah razı olsun..şükür durumu iyiye gidiyor babaannemin..:Saruboceq:

etkinliğe gelince olur allahın izniyle..böyle güzel topiğe katılım olmaz mı hiç..yerimseniben

sağolasın sempatiqmmm..allah razı olsun..şükür durumu iyiye gidiyor babaannemin..:Saruboceq:

etkinliğe gelince olur allahın izniyle..böyle güzel topiğe katılım olmaz mı hiç..yerimseniben

geçmişe bakmadım ama anladım kadarıyla babaannen hasta
rabbim şafi ismiyle şifa versin inş.
geçmişolsun:))

Ya bu sayfalar ne çabuk ilerlemiş okuyamadım,Herkese hayırlı sabahlar(artık sabah oldu).....bizimde sahur mönümüzde kahvaltılık ve pideden kolay pizza vardı resmini çekmeyi unuttum bir dahaki sefere artık...

herkese günaydınlar kızlarrr dün aranızda olamadım azcık hastanelerdeydımde birazcık vitamin ve kan değerlerim düşmüş :(:(

neyse bugun oruç tutamıyorum ama yarında misafirim gelcek arkadaşım eşiyle gelcek 4 kişi olucazz bana pratik ve güzel b menü önerebilirmisiniz buzluğumda böreklerim var sigara ve norml börek nasıl yapım bana bi yardım edinn bacılarımm kafam iki dunya mafoldumben

Bu arada kızlar dünde kayınvaldemdeydım menü şöyleydi

yayla çorbası (ben yaptım)
soya soslu sebzeli tavuk sote(kardeş yaptı)
kuru fasulye(anne yaptı)
lahana sarması(anne ve kardeş yapt)
kaşık salatası(kardeş yaptı)
kırmızı biber közleme
pilav (ben yaptım)

yemekten hemen sonra kalkmamız gerektiği için tatlıy ok:):):):)

Slm kızlarr :3:
Malum "şeffaf oda" görevim var onunla meşkul oluyorum :1:
O yüzden uğrayamadım pek bruaya

Bu akşam abimleri ve annemi iftara alıyorum
Mönü'm de şunlar var :

içecek : limonata , su :1:

Abimin çok sevdiği ve daha önce buraya eklediğim akdeniz salata sempatiksalakcinni

Mercimek çorbası
Pirinç pilavı
Sarımsaklı yoğurtlu patlıcan közleme
Fırında mantar (yetiştire bilirsem :):1:
Krep içinde karnı yarık harcı üzerine kaşar domates süslemeli kaydirigubbakcemile3( bunun bi adı var ama ben bilmiyorum,netten bulduğum örnek foto mirmirmirmir)

tatlıya karar veremedim bilmiyorumkismile

Akşama resimlerini çeker eklerim inşlh kaydirigubbakcemile2

pınarcım çok geçmiş olsun rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin babaannene ve tüm hasta olanlara inşlhhhh :Saruboceq:

mblue canımcım sanada çok geçmiş olsun
sigara böreğin varda birde normalmi yapmayı düşünüyosun nedenki CADIARZU

iyi aksamlarr kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli
yine geri sayfalara bakamadan hemen yazdim :)

Sympathique selam,
attığın maili aldım cevaplamaya çalıştım ama başarılı olamadım sanırım özel mesaj yazabilmek için de belli bir kota varmış çok sıkıldım bu forumun kuralları okulu aratmaz:)
Canım, bu durumda mecburen kopyalıyorum buraya, herkes okuyacak ama kusura bakmayın arkadaşlar mesaj aslında sympathique için. opuyorumnanaktan

Sympathique merhaba,
İlgin için çok çok teşekkür ederim. Sitemi beğenmen beni çok mutlu etti. Fotoğraflarda imza olmasının sebebi aslına bakarsan reklam değil; internet ortamında kendi çektiğin bir fotoğrafın başkası tarafından kullanılmasını engellemek için. Ben, sizlere de aslında, imzasız koymamanızı tavsiye ederim. Bunu kendimiz için bir reklam olarak düşünmeyelim. Ben kendi sitemde zaten bu fotoğrafları kullanıyorum oraya giren birisi zaten bilerek giriyor, reklam yapmaya gerek kalmıyor. Ama inan kötü niyetli olan ve senin emeğini çalan çok insan var, bu imzanın amacına uygun kullanılması şart.
Sizler imzalı fotoğraf koyamazsanız ve eşitsizlik olmasın derseniz katılmayabilirim. Buna inan darılmam ve gücenmem, hatta imzalı fotoğraflarım reklam olarak algılanırsa daha çok üzülürüm.Çünkü bundan para kazanmıyorum,reklama ihtiyaç da duymuyorum o yüzden:)
Bu foruma paylaşımlara katılayım ben de yeni bişeyler öğrenip kendi tariflerimi paylaşayım diye girdim.
Hepinizin muhabbeti beni çok sardı, hergün ne pişirsek diye bir telaş var, her kadın aynı oluyor yani değişen bişey yok. olumunekankayizsmile
Neyse canım benim dediğim gibi fotoğrafları kullanamazsanız benim açımdan sorun olmaz, maksat muhabbet olsun...
sevgiyle kalın:)

Son düzenleme:
merhaba canlar..
bugün sabah işe gittim ve 1 saat sonra babaannemin acil olarak ameliyata alındığı haberi geldi..
apar topar koştum hastaneye...
akşam ancak eve geldim..
bin şükür ameliyatı başarılı geçti..
şimdi izleniyor..
yarın nasipse yeniden gideceğim ve gece onunla kalacağım..
işte böyle..bu sebeple hiç giremedim buraya..
kimsecikler sormamış zaten ama olsun..
yine de yazmak istedim..
hepimizin ibadetlerini kabul etsin rabbim..

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim... a.s.

Back
X