ben etimek tatlısını muhallebi yada pudingle değilde dondurma ile servis ediyorum yazın..süper oluyor..maraş usulü dondurma tavsiye derim..
tavsiyeni dikkate alıcam bi dahaki sefere arkadaşım hoşuma gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben etimek tatlısını muhallebi yada pudingle değilde dondurma ile servis ediyorum yazın..süper oluyor..maraş usulü dondurma tavsiye derim..
ccnm bencede harç kullanma hiç lezzetli olmuyor
soğan rendele yumurta ekmek içi maydonoz tuz karabiber şklinde yap köftelrını parmk patatesler yap salçalı suyla ver fırına
fıırn da yptın yemeğin yanına bi sebze yada zeytinyağlı bi yemek olsa daha iyi olur gibi cnm hem köfte hem tavuk ?
salatalrda çok güzel =) tatlında emınım guzel olmuştur.İnşallah mahçup olmazsın cnmm şimdiden afiyet olsun =)
yok canım http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/259728-pofidik-pogaca-resimli.html bu tarif..yemin ediyorum muhteşem oluyor..eşim bayıldıı..resmen bir tepsiyi yedik gece...ertesi gün yine istedi..yandım ben:)))
Teşekkürler elossa beni bu tarifle tanıştırdığın için. Gerçekten nefis oldular. Bi kısmını peynirli bi kısmını zeytin ezmeli yaptım. Zeytin ezmeliler daha güzel olmuştu anında bitti.:81::81::81:
tavuğu pilavın yanına ızgara olarak servis edicem her seferinde pilav üstü tavuk klasiğinden sıkıldım açıkcası acaba çok mu abes oldu ki:44: yemeğimde ilk denemem olacak o yüzden biraz tereddütlüyüm açıkcası köftenin kıvamını tutturamazsam diye, yemeğin tarifini netten alıcam ama sizde yardımcı olursanız sevinirim çünkü daha detaylı bir tarife ihtiyacım var:18:
Canım ya ne kadar paniklersen o kadar aksilik olur o yüzden biraz rahat olmalısın. İlk evlendiğimizde aynı senin gibiydim. Geceden başlardım düşünmeye ve o kadar stres yapardım ki ya tüp biterdi ya fırının kablosundan dumanlar çıkardı. Ne zamanki kendime güvenim geldi bütün aksilikler bitti.
İlk kez deneyeceğin bir tarifi misafire yapma bence ya olmazsa? Daha önce deneyip bildiğin bişeyler yap hem daha rahat olursun. Köfte tarifi mi istiyosun canımm?
yaa bana biraz kolay bi yemek gibi geldi o yüzden bu yemeği seçtim canım ya evet sende tarifi varsa bu yemeğin alabilir miyim ilginede ayrıca teşekkür ederim canım
Birde ben köfte yaparken şunları atıyorum çokda lezzetli köfteler oluyor..
kıyma
bayat ekmek içi
1 soğan(rendelenmiş)
1 sarımsak(ince kıyılmış)
1 yumurta
1 çay kaşığı salça
çok az sıvıyağ
kırmızı tatlı biber
var ise maydanoz
pul yada karabiber,
kimyonda çok yakışıyor
tuz..
salça yumuşak yapıyor ve renk veriyor..
Dur kuzucum bana kendimi hatırlatıyosun sana yardım edicem şimdi.
portakal ağacı: fırında köfte ve patates
Bu linke tıkla güzel bi tarif. Ben bu sitedeki yemekleri çok beğeniyorum. Gözüm kapalı yaparım denememiş olsam bile güvenirim yani. Çünkü hiç bir tarif beni yanıltmadı samimiyetle söylüyorum. Daha önceden köfte yapmışsın zaten bunu da yapabilirsin hiç korkma yorumları da oku belki işine yarayan bişeyler çıkar...
Bu linke tıkla güzel bi tarif. Ben bu sitedeki yemekleri çok beğeniyorum. Gözüm kapalı yaparım denememiş olsam bile güvenirim yani. Çünkü hiç bir tarif beni yanıltmadı samimiyetle söylüyorum. Daha önceden köfte yapmışsın zaten bunu da yapabilirsin hiç korkma yorumları da oku belki işine yarayan bişeyler çıkar...
dün iftardan kalan yemeklerim duruyor izmir köfte ve pilav mercimek çorbası bu akşamda onlARI yicez benim canım çiğ köfte istedi çiğ köfte alıcam
dün akşam sahurdada tava pizzası yaptım eşim çok beğendi