''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

menümüzdeki benzerliklere bak

benimde sahura patatesli böreğim var çok iyi gidiyo tavsiye ederim
benimde dikkatimi çekti canım pişti olduk yazıcaktım benden önce davrandın sahura kalmazlar sanırım bitek ben kalkıyorum salçayla bi parça pide yiyiyorum o kadar tek başına olunca ne bişey hazırlamak geliyo içimden nede yemek bekarken evde herkes kalkardı sahura bi masa hazırlardım her akşam börekler poğaçalar ama şimdi yok çok özlüyorum o sahurları:97::97::97:
aynen bende çalışıyorum ve akşamdan halletmek gerekiyo bazı şeyleri
çorbaya sıcak su koyabilirsin kendine gelir ozaman..ben katılaşan çorbaya hep yaparım hafiften sıcak su dökerim ocakta iken.

benimde aklıma onu yapmak geldi canım öyle yapıyım bari çalışınca çok zor valla herşeyi önceden yapıyoruz

arkadaşlar haftasonu misafirime prinç değil bulgur plavı yapacağım turşu ile iyi gider diye düşündüm.yanına ana yemek ne yapsam sizce

sorma pişti olduk gerçekten..benimde misafirleirm sahura kalmıcak canım kendimiz için yaptık böreği bizde 3 kişiyiz ve iştahlıyız ne varsa yiyos
evet tek olunca yenilmiyor bende öleyim ..

bence menün güzel olmus.çok begendim bende arkadaşları çağıracagım düşün düşün bir hal oldum menünü kopyalayabilirim

bir arkadaş çiftimiz var.hiçbirşey yemiyorlar abur cuburla geçiyor ömürleri..her yemeği seçiyorlar.çağıracagımda ne yapacagımı şaşırıyorum çağırmasan olmuyor.bu zaman oldu hala bişi bulamadım onları memnun edecek :44:

bide eşimin dayısı var.onlarda herşeyi seçiyorlar.sebze nerdeyse hiç tüketmiyorlar.mantı seviyorlarmış.mantı yapacagım ama 8 kişi olacagız mubarek gün o kadar yoramayacagım kendimi herkese küçük bir kase vermeyi planlıyorum.menünün gerisi yok :44:

ne zor yemek seçen misafiri ağırlamak

dün iftarda davetteydik
menü şöyleydi

ayran aşı çorbası (soğuk)
bezelyeli sulu köfte
tavuk sote
pilav
salata
fanta
tiramisu

Tarhana çorbası,
Sebzeli bulgur pilavı,
Bildiğiniz köfte(kızartıcam)
yoğurt,
karpuz falan filan işte.

Bugün bu kadar. Başkada bişe yok.

Kaynar su dök biraz, bi taşım kaynat, ohh mis gibi.

kızlar bunu nette gördüm.nerde görüğümde yazıyor zaten harika bir fikir.denedim..hem şık hemde hurmanın aşırı yogun olan şekerimsi tadını alıyor denemenizi tavsiye ederim..

bizdede bu akşam;
zeytinyağlı barbunya
pirinç pilavı
salata
ayran

bnde bu akşam

tarhana çorbası
etli mantar sote (yanına küp küp patates kızartıcam)
bide pilavmı yapsam yoksa mantımı bilemiyorum, yoksa hiç bişey yapmasammı
göbek salata

kavun karpuz

herkese afiyet olsun rabbim tutulan oruçları kabul etsin

bugün temizlik yaptım yoruldum bişey yapmadım iftara
hazır ezogelin çorbası bide mantı var

yarın akşam iftara misafir var aklıma bunlar geldi sizce nasıl

kremalı patetes çorbası

soslu baget kanat fırında

zeytinyağlı fasulye

pilav

mayonezli cevizli havuç salatası

mısırlı beyaz peynirli göbek salata

tatlı olarak haşhaşlı revani

bnde bu akşam

tarhana çorbası
etli mantar sote (yanına küp küp patates kızartıcam)
bide pilavmı yapsam yoksa mantımı bilemiyorum, yoksa hiç bişey yapmasammı
göbek salata

kavun karpuz

canim ben olsam ikisinide yapardim:)ikiside guzel gider iftara

biz dünkünün tıpkısının aynısından yiyeceğiz
ayran aşı
tepsi kebabı(dünden)
pilav (pilav)
şehzade tatlısı
karpuz

menun gayet guzel.istersen bir cesitte borek yapabilirsin.mesela kiymali milfoy boregi.hem pratik hem guzel.

bugunde davetteyiz.kac gundur evde yemek yapmiyorum.ama bugun sahur icin esime tavuklu pide ve pizza yaptim.hamur isi yiyo esim sadece sahurda.

iftAR menümm

unlu mercimek çorbası
tantuni
ayran
salata

tatlı da kurabiye var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…