bu topik canlanır yakında
boyle bır konu acmak ıcın bakınayım dedım karsıma cıktı ılgı alanım ıftar sofrası cok onemlıdır benım ıcın dıger gunlerden cok daha ozenlı olmaya ozen gosterırım ınsallah bu yıl surreklı paylasım yapalım hem fıkır olur bırbırımıze
aynen canımm bende böle bi topik arıyordum.çok iimiş bu yıl ramaaznda buralardayım ozamn bende.güzel tariflerini bekliyorumm takip etcem seniii
boyle bır konu acmak ıcın bakınayım dedım karsıma cıktı ılgı alanım ıftar sofrası cok onemlıdır benım ıcın dıger gunlerden cok daha ozenlı olmaya ozen gosterırım ınsallah bu yıl surreklı paylasım yapalım hem fıkır olur bırbırımıze
evet cnm ramazanda burdayız gzl oluyor bu topic
bakalım nasıl tarifler çıkıcak
ramazanın heyecanı bı baska oluyor sımdıen degısık tarıfler e bakar oldumgecmıse goz attım ordan da bayagı ekledım lısteme e artık ramazanda hergun burdayız
Geçen yıl burda çok güzel paylaşımlar oldu. Bazı arkadaşlara teşekkürde geç kalmış olabilirim. O yüzden geçen sene burdan tarif paylaşan herkese, mönüde birbirine fikir veren herkese çok çok teşekkürler. Geçmiş sayfalardan bulabilirseniz
elossa'nın poğaçasını
çokmasumun tava pizzasını
(çok özür diliyorum bu tarifleri paylaşanların isimlerini hatırlayamadım)kremşantili kurabiye ve süleymaniye çorbasını denemelisiniz.
Benim burdan deneyip, misafirlerime çok sık ikram ettiğim tariflerdir.
Geçen yıl burda çok güzel paylaşımlar oldu. Bazı arkadaşlara teşekkürde geç kalmış olabilirim. O yüzden geçen sene burdan tarif paylaşan herkese, mönüde birbirine fikir veren herkese çok çok teşekkürler. Geçmiş sayfalardan bulabilirseniz
elossa'nın poğaçasını
çokmasumun tava pizzasını
(çok özür diliyorum bu tarifleri paylaşanların isimlerini hatırlayamadım)kremşantili kurabiye ve süleymaniye çorbasını denemelisiniz.
Benim burdan deneyip, misafirlerime çok sık ikram ettiğim tariflerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?