''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

domatesli şehriye çorbası
fırında tavuk
patates kızartması
yeşillik(maydonoz)
yoğurt

bayramınız mübarek olsun

Dün akşamki yani son iftar menümüz:

Köfte
Salçalı spagetti
Peynirli milföy böreği
Pişi (Komşu getirmiş)
Mısırlı marul salatası
Karpuz

Hepinize iyi byramlar kızlar...
Seneye ramazanda burda paylaşımlarımızın devam etmesi dileğimle...

gecen yıl esımın iş arkadasları ıcın hazırladıgım ıftar masam... $03302012911.webp $03302012912.webp $03302012913 - Kopya.webp $03302012914.webp

MERCIMEK CORBASI
PILAV
HASANPASA KOFTE
ISLIM KEBABI
ZEYTINYAGLI DOLMA
KIYMALI PATATESLI BOREK
HAVUC SALATASI
PATLICAN SALATASI
AMERIKAN SALATASI
ŞAKŞUKA
2 CESIT SALATA
REVANİ

bu topik canlanır yakında

boyle bır konu acmak ıcın bakınayım dedım karsıma cıktı ılgı alanım ıftar sofrası cok onemlıdır benım ıcın dıger gunlerden cok daha ozenlı olmaya ozen gosterırım ınsallah bu yıl surreklı paylasım yapalım hem fıkır olur bırbırımıze

boyle bır konu acmak ıcın bakınayım dedım karsıma cıktı ılgı alanım ıftar sofrası cok onemlıdır benım ıcın dıger gunlerden cok daha ozenlı olmaya ozen gosterırım ınsallah bu yıl surreklı paylasım yapalım hem fıkır olur bırbırımıze

aynen canımm bende böle bi topik arıyordum.çok iimiş bu yıl ramaaznda buralardayım ozamn bende.güzel tariflerini bekliyorumm takip etcem seniii:1:

aynen canımm bende böle bi topik arıyordum.çok iimiş bu yıl ramaaznda buralardayım ozamn bende.güzel tariflerini bekliyorumm takip etcem seniii:1:

kuzummm o zmn ramnazanda hep beraber burdayız desene:1::1::1::1::1:çok ıyı olmus tam benlık wallahı

insaAllah guzel guzel tarifler sofralar yemekler eklensin :56:

bu sene ben oruc tutamayacagim ama esime her aksam guzel seyler hazirlamayi dusunuyorum.

evet cnm ramazanda burdayız gzl oluyor bu topic :34:

ramazanın heyecanı bı baska oluyor sımdıen degısık tarıfler e bakar oldum:1::1:gecmıse goz attım ordan da bayagı ekledım lısteme e artık ramazanda hergun burdayız:1:

Geçen yıl burda çok güzel paylaşımlar oldu. Bazı arkadaşlara teşekkürde geç kalmış olabilirim. O yüzden geçen sene burdan tarif paylaşan herkese, mönüde birbirine fikir veren herkese çok çok teşekkürler. Geçmiş sayfalardan bulabilirseniz
elossa'nın poğaçasını :16:
çokmasumun tava pizzasını :16:
(çok özür diliyorum bu tarifleri paylaşanların isimlerini hatırlayamadım :5::16:)kremşantili kurabiye ve süleymaniye çorbasını denemelisiniz.
Benim burdan deneyip, misafirlerime çok sık ikram ettiğim tariflerdir. :16:

Geçen yıl burda çok güzel paylaşımlar oldu. Bazı arkadaşlara teşekkürde geç kalmış olabilirim. O yüzden geçen sene burdan tarif paylaşan herkese, mönüde birbirine fikir veren herkese çok çok teşekkürler. Geçmiş sayfalardan bulabilirseniz
(çok özür diliyorum bu tarifleri paylaşanların isimlerini hatırlayamadım :5::16:)kremşantili kurabiye ve süleymaniye çorbasını denemelisiniz.

desene gecen yıl cok sey kacırmısım :9::9:neyse artık bu yıla 2 gun sonra baslarız menulerımızı paylasmaya :1:....

unutmadığın için mutlu oldum canım bu yılda güzel paylaşmlar da bulunuruz inşallah tava pizzasını pazar günü yaptım en son ramazandada çokça yapıcam inş.

Back
X