''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

kızlar bu pilavların makarnaların yanına bide bazılarınız börek falan yapıyosunuz sanırım nasıl yiyosunuz nasıl alıyo mide yaa çok gelmiyormu:)
ben yapsam ya yemekler kalır ya börekler:)hele yemeğin üstüne tatlı falan asla yiyemem

Aslında ben tam tersine Ramazanda sigarayı bırakmanın kolay olucağını düşünüyorum.Zaten 1 ay boyunca hergün 14-15 saatimizi içmeden geçireceğimize göre,akşamları 3-4 saat frenlersek tamamdır.Ben bıraktım bakalım,umarım içmem.

arkadasin biri zorlaniyor burda hatta gecen senelerde oruc tutmamis sirf bu yuzden maalesef
Ramazan tabiiki bir vesile olabilir, ama bizi daha cok zorlayacagi kesin.

insaAllah sende tekrar baslamazsin, olay kafada bitiyor tabiiki muhim olan bu. insaAllah bu ramazan kimse sigara yuzunden orucunu ihmal etmez ve icenler birakirlar

Öncelikle herkese HAYIRLI RAMAZANLARRRRRR!!! Bu sıcaklarda Allah yardımcısı olsun oruç tuttanların.

Benim İFTAR menüm ;

Yayla çorbası
Çıtır paneli tavuk
Nohutlu pilav
Cacık
Tatlı olarakta Puding

Herkese şimdiden iyi iftarlarrr :)

Kendimi iftara davet ettirsem nasıl olur acaba???

Gerçi evde yemeğim var ama öffff kim gidip hazırlıycak şimdi. İŞten çık eve git sofra hazırla oooooo uzun iş

Sahurda

Melemen ve kahvaltılık la geçiçtirdim.

İftrada

Taze Fasulye
Pirinç Pilavı
Misket Köfte
Cacık
Salata
Kakaolu Kek yaptım herkeze hayırlı Ramazanlar Afiyet olsun.

merhaba kızlarrrrrr
bugün benim de iftar menüm
ezo gelin çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
cacık

Herkese Hayırlı Ramazanlar
Ramazanda en çok sevdiğim kk topiği
Her ne kadar yazmasamda
Bizim bu akşamki iftar menümüz;
Yayla çorbası
Etli biber dolması
Cacık
Tabi ben çalıştığım için hepsini annem yaptı
Herkese Hayırlı İftarlar....

herkese hayırlı ramazanlar

bugünkü iftar menümüz
mercimek çorbası
mantarlı tavuk pirzola
yoğurtlu havuç salatası
çoban salatası
kavun
kola

herkese afiyet olsun

herkese hayırlı ramazanlar bizim bugünkü iftar soframız

analı kızlı çorba
patates köfte kızartması,
pilav
zeytinyağlı sarma
mevsim salata
şeftalili sütlaç

arkasından meyve tabağı

kızlar ağzının kapatıyomuyuz tavanın?
ve hamuru alt üst pişirdikten sonra sosluyoruz dimi?
ve bu hamur sertmi oluyo yumuşakmı?

tavanın kapağı kapalı olucak sosunuda malzemesinide hepsini koyucaksın en üste kaşar rendesi 10 dk kısık ateşte yumusak oluyo hamur bildiğin pizza ev yapımı

yemeklerımı yaptım geldım ama o kadar sıcak oldukı mutfak dılım damagım kurudu resmen
iftar menüm;
mercımek corbası
sandal sefası
pılav
kabak havuc tarator
karısık salata
kavun
bide buzzz gıbı kola ıcerız..

hayırlı iftarlar arkadaşlar
mercimek çorba
karnıyarık
pirinç pilavı
patates kızartması
cacık
revani

Sahurda ; eşime menemen kendime kahvaltilik ve cay. Iftarada;sehriye corbasi,kofte,pilav,havuç tarator tatli olarakta cikolata soslu dondurmali irmik helvası. Allah oruc tutan herkesin orucunu kabul etsin 20 aylik bir kizim var o yüzden biraz zorlaniyorum Allah kolay getirsin herkese hayirli ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…