iskenderin tarifini istiyorum cok canım cekti
bizim menude
mercimek corba
zeytinyaglı fasulye
pilav
patates kızartması
börek
kek
limonata
bi kompostam eksik:)Burda revaniyi görünce canım çekti
Sanırım akşam bizim soframızda da olacak
Onun dışında menümüz:
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı taze fasülye
Pilav
Komposto
mmmmmmmmmmmmmm merakla fotoyu beklyoruminşallah becerebılırım bakalım yapacagımı yazayım sana guzel oluysa aksam fotosunu atarım takıpte ol
dönerlerı yagda kavurucam baharatları atıcam dunden kalan ramazan pıdem var onu fırınlıcam hafıf gevrek olsun sonra sıcak su ve salcayı karısıtırıcam bıraz yogun olsun kıvamı
once pıdelerın uzerıne azıcık dokucem sonra dönerlerı uzerıne dökcem.......inşallah yazdıgım gıbı olur
patlıcan biber leri kucuk kucuk dogra domatesta doğrayıp zeytinyag limon sarımsaklı sos yapDolapta közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberler var, ortaya farklı ve güzel bir meze yapayım istiyorum
Bildiğiniz tarifler var mı ?
Dolapta közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberler var, ortaya farklı ve güzel bir meze yapayım istiyorum
Ben de bugun dunden kalan yemekleri yiycem esim ic yerinde acacak orucunu
Yarinda lahmacun yapicam...
Sahura fazla susatmayan serin tarifleriniz varmi kizlar :44:
Dolapta közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberler var, ortaya farklı ve güzel bir meze yapayım istiyorum
Ben de bugun dunden kalan yemekleri yiycem esim ic yerinde acacak orucunu
Yarinda lahmacun yapicam...
Sahura fazla susatmayan serin tarifleriniz varmi kizlar :44:
tavada pızzayı tavsıye ederım..gecen yıl ve bu yılın bu topıktekı sahur menusu
ilk defa duydum hazır hamurdan mı oluyor
saol canım sahura yapıcam nasıl guzel oluyormu
2 kişiye yeter mi
birse sen sotelıyormusun
ne cok soru sordum
yanı snaa soyle soylım esım acayıp yemek secer yaparken korktum ya begenmezse yemezse dıye ama cok begendı...
bızde ıkı kısıyız yettı canım 4 e böldum 1 dılım benı doyurdu esımde 3 dılım yedı
once hamuru yaptım kapaklı tavaya koydum salcalı suyu hazırladım azıcık ta ketcap kattım ıcıne heryerıne gelcek sekılde döktum sonra malzemelerı koydum kısık ateste pısırdım pısınce kasarları koyup az daha beklettım hepsı bu
yanı snaa soyle soylım esım acayıp yemek secer yaparken korktum ya begenmezse yemezse dıye ama cok begendı...
bızde ıkı kısıyız yettı canım 4 e böldum 1 dılım benı doyurdu esımde 3 dılım yedı
once hamuru yaptım kapaklı tavaya koydum salcalı suyu hazırladım azıcık ta ketcap kattım ıcıne heryerıne gelcek sekılde döktum sonra malzemelerı koydum kısık ateste pısırdım pısınce kasarları koyup az daha beklettım hepsı bu
evet cnm tek taraflı pısıyor kapagı kapalı oldugu ıcın kolayca pısıyor...cevırmıyoruz cnmPeki canım aklıma bie şey takıldı şimdi bu hamur tek taraflı mı pişiyor, iki tarfa da pişsin diye çeviriyoruz ve bekliyor muyuz, beklerken fazla kurumuyor mu? Ben de çok soru sordum galiba
tavanın kapagı hep kapalımı
birde tavayı yaglamaya gerek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?