- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Helva değil tatlıymis
Benim tarifi vereyim çok hafif oluyor
1 litre süt
1 çay bardağı seker
1 çay bardağı irmik
50 gram yani çeyrek margarin
1 limon kabuğu rendesi
Hepsini bir tencereye alıp muhallebili kıvamına gelene kadar karistira karistira pişiriyorum.
Suyla islattigim borcama dokuyorum ilidiktan sonra buzdolabına kaldiiyorum1 gun beklerse daha guzel oluyor.
Üzerine ister hazır paket jole alıp yapip yzeine dokuyorum yada ceviz,hindistan cevizi,fındıklar süslüyor kare kare kesip mevsim meyveleri ile servis yapıyorum.
akaşama güzel bi tavuk yemeği yapmak istiyorum bana güzel bi tavuk yemeği tarifi verebilkirmisiniz arkadaşlar.?
merhaba hatunlar bu gece iftara dışardayız 1. evlilik yıldönümümüzde:))))))))) sahur içinde bişeyler yaparım artık sizler yazında sizden kopya çekerim:)))))))))))
mutlaka denıcem komsumcumcnmcmmmm
avakado oldugunu anlamaz kiiiii :))) bleandrdan iyce ezerek balla karistirip cevizde ekleyincee offff istege bagli 1 muzda ekleebilirsin bomba bomba :)))
komsucanimm benimmmuckss
gunun monusu
meyhane pilavi (sebzeli bulgur pilavi)
dun cok begenilen ince kiyilmis doner ete devam
firinda kabak (yogurtlu olmazsa olmazimiz)
yogurtlu ispanak
tatli :
dondurma esliginde browniye devam
sahurda
borek-kefir -cay
bende bu gece tavada pizza yapacaktım ama teflon tavamın kapağı yok( çelik tavamın kapağı var ama uymuyor... çelik tavaya hamur çok yapışır mı???
Ne guzel tebrik ederim daha nice mutlu huzurlu yillara insallah.
Aksama firinda kofte payates ve pilav var başım sabahtan beri agriyor ayakta durmaya halim yok sahura ne yapicam bilemiyorum henuz
canim ben bikac sayfa once paylasmistim tarif visneli sutlu irmik tatlisi bakabilirsin istersenarkadaşlar sütlü irmik tatlısı yapacağım ancak internette çok farklı tarifler var.
tadı güzel oranı en iyi olan şekeri bol olmayan malzeme listesini tam yazabilecek olan var mı?
canim ben bikac sayfa once paylasmistim tarif visneli sutlu irmik tatlisi bakabilirsin istersen
çok teşekkür ederim yaptım dolaba attım, tarifi alırken teşekkür etmeye vaktim yoktu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?