''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Hafifte oluyor çok, üzerine şeftali marmelatı koyuyorum ben, cevizle şeftaliyi marmelat yapmıştım da

akaşama güzel bi tavuk yemeği yapmak istiyorum bana güzel bi tavuk yemeği tarifi verebilkirmisiniz arkadaşlar.?

Canim kremali mantar soslu tavsiye ederim.cokta. basit ve lezzetli oluyor dogranmis tavugu ve dilimlenmis mantarı soteleyip uzerine soya sozu cok az tuz ve karabiber ekleyip pisincede krema ekleyip karistir afiyet olsun

sahurda ;
peynir çeşitleri
domates salatalık sögüş
patates kızartması
kıymalı yumurta
icetea,suuuu

iftarda;
mercimek çorbası
mantııı
gazozzzz
tatlı güllaç

merhaba hatunlar bu gece iftara dışardayız 1. evlilik yıldönümümüzde:))))))))) sahur içinde bişeyler yaparım artık sizler yazında sizden kopya çekerim:)))))))))))

Ne guzel tebrik ederim daha nice mutlu huzurlu yillara insallah.
Aksama firinda kofte payates ve pilav var başım sabahtan beri agriyor ayakta durmaya halim yok sahura ne yapicam bilemiyorum henuz

mutlaka denıcem komsumcum

iftarda;
(dünden) kremalı mantar corbası
et sote
pılav
kabak havuc borani
salata
tursu kolaaaaaaaaaaaa
güllaççç

Ne guzel tebrik ederim daha nice mutlu huzurlu yillara insallah.
Aksama firinda kofte payates ve pilav var başım sabahtan beri agriyor ayakta durmaya halim yok sahura ne yapicam bilemiyorum henuz

sağol tatlımm iyi iftarlarrr

arkadaşlar sütlü irmik tatlısı yapacağım ancak internette çok farklı tarifler var.

tadı güzel oranı en iyi olan şekeri bol olmayan malzeme listesini tam yazabilecek olan var mı?
canim ben bikac sayfa once paylasmistim tarif visneli sutlu irmik tatlisi bakabilirsin istersen

İftarda;

mercimek çorbası
kıymalı biber, kabak ve patlıcan dolması.
yoğurt
salata
ıslak kek.

sahura da kahvaltı türü yanında sıcak krep yapmayı düşünüyorum, hafif ve doyurucu olur.

Bugun lahmacun yapcaktim malesef kiyma kalmamis,turk marketide yakin deil o yuzden yapamadim ve kaldi Sali gunu yapcam artikin
Dolapta hazir koftelik kiyma vardi bende onu degerlendirdim
MEnumuz,
Sulu kofte
Pirinc pilavi
Salata
Karpuz
Kola
Cacik
Revani tatlisi 2 gun once yapmis oldugum

Bugün soframızda inşallah bunlar var.

Mercimek çorbası
Mantı
Domatesli, patlıcanlı salata
Revani

Allah olmayanlara da versin inşallah.
Bu arada dün patlıcanlı, kırmızı biberli yoğurtlu salatayı yaptım şahane oldu. Tavsiye edilir.

bende simdi domates soslu tavul yaptim ayni pirzola gibi pisiriyorum kizlar once teflon tavada tavuklari hafif kizartiyorum sonra yanina yesil biberleri koyuyorum ortadan ikiye bolup keki pul biber kimyon dokuyorum sonrada domateslerin kabularini soyup sogus seklinde dograyip tavuklarin ustunu kapatiyorum tuz atiyorum pismeye birakiyorum super oluyoh

Selam güzeller

Dün iftara misafirim vardı ve sahura kadar oturuldugu icin
Tatli, meyve, vs.vs. yendi, o yüzden özel sahir sofram yoktu.

Bugünde biz davetliydik.

Kuzenimin hazırladığı İftar Menüsü:

Şehriyeli Tavuk çorbası,
Etli Nohut,
lahana dolması,
Schnitzel ve pilav,
Patates salatası,
Cacık

Tatlı:
Baklava, Şeftalili turta

ben hala yedıkelrımı erıtemedım
bana sahur yok
esıme
etsote pılav
salata

sahura kalkamadim tabii, esim sanirim kahvalti yapmis

aksama telafi edeyim bari

biberli soganli tavuk gogsu sotesi
patates kizartmasi
cacik
corba olarak ne yapsam henuz bulamadim :26:
baklava
karpuz...

geceyede en iyisi aksamdan tavada gozleme yapayim

Son düzenleme:
sahurda çok bişey yiyemedim.işten çıkıp yemek hazırlamak çok zor geliyorr.ne kadar tembelleştim ben ya .kızlar çok pratiğinden bi tarif istiyorummmmmmmm .lütfennnn.pidilim niloşummmm nerelerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…